Bachelor i gastronomi og matlagingskunst
Recep Tayyip Erdogan University
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Rize, Tyrkia
Språk
Tyrkisk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Målet med dette programmet; løse problemer som oppstår innen gastronomi og kulinarisk kunst; analysere, utforme og forbedre service- og kvalitetsspørsmål; lage karriereplaner knyttet til næringslivet; vil kunne fornye seg med bevisstheten om livslang læring; å dele og formidle kunnskap og erfaring, å utdanne fagfolk innen turisme som kan gjøre akademiske studier om produksjon av universell kunnskap.
Etter å ha fullført tiden for å fullføre studien, kan kandidaten velge å lage navn seg imellom og kjøkkenene til internasjonale mat- og drikkevarer og hotellvirksomheter. En student som har fullført sin grunnutdanning kan fortsette sin karriere som akademiker med tittelen forsker som gir uttrykk for sin master- og doktorgradsutdanning. Etter vellykket gjennomføring av dette programmet vil du studere for master- og doktorgrad i andre fagområder som godtar studenter fra dette feltet.