Bachelor i gastronomi
The Technological University of La Paz (La Universidad Tecnológica De La Paz)
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
México, Mexico
Språk
Spansk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Jul 2023
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Bachelor of Gastronomy har de faglige ferdighetene som er nødvendige for å prestere seg på arbeidsområdet, på lokalt, regionalt og nasjonalt nivå.
Profesjonell kompetanse er ferdighetene og holdningene som gjør at kandidaten kan utvikle aktiviteter i sitt fagområde, tilpasse seg nye situasjoner, samt om nødvendig overføre hans kunnskap, ferdigheter og holdninger til nærliggende profesjonelle områder.
Analyse- og synteseferdigheter, grunnleggende forskningsferdigheter, planleggings- og ledelsesferdigheter, helse- og sikkerhetsledelse, teamarbeid, effektiv kommunikasjon, forhandlingsevner, ledelse og serviceholdning.
Utvikle og administrere et gastronomisk konsept gjennom diagnostisering av kulinarisk potensial, menyteknikk, representativt meksikansk og internasjonal mat, økonomiske og strategiske styringsverktøy og gjeldende forskrifter for å styrke den gastronomiske sektoren og bidra til den økonomiske utviklingen i området.