Bachelor i matsystem: ledelse, bærekraft og teknologier
University of Parma
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Parma, Italia
Språk
Italiensk
Studieformat
Blandet, På universitetsområdet
Varighet
3 år
Tempo
Fulltid, Deltid
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Oct 2024
* https://en.unipr.it/studying/tuition-fees-and-scholarships-2020-2021
Introduksjon
Mer spesifikt er kursopplæringen rettet mot å utstyre studentene med tverrfunksjonelle kompetanser som kombinerer en forståelse av forsyningskjeden og sektorøkonomi og forretningsstyringsevner med den teknologiske kunnskapen for produksjon og bevaring av matforsyning, samt miljømessig bærekraft. Resultatet er en tverrfaglig studieplan med fokus på metodologiske aspekter og grunnleggende ferdigheter som vil fortsette å være nyttige i fremtiden.
Studiet gir studentene metodene og verktøyene som er nødvendige for å analysere og administrere strategier for næringsmiddelbedrifter og institusjoner, for eksempel matproduksjons- og foredlingsbedrifter, merkevarebedrifter og kooperativer, beskyttelseskonsortier (dvs. PUD), moderne detaljhandeldistributører, HoReCa bedrifter, kvalitetssertifiseringsselskaper og de selskapene som markedsfører landbruksprodukter i Italia og i utlandet.
Programmet for matsystemer: bærekraft, ledelse og teknologi er delt inn i tre spesifikke utdanningsveier: den første fokuserer på fag relatert til bærekraft; den andre om temaer knyttet til matvitenskap og teknologi, mens den tredje kombinerer miljømessig bærekraft med matteknologi, og utdyper temaene som er knyttet til den moderne bioøkonomen. Studentene blir derfor tilbudt en rekke alternativer; hver og en i stand til å gi dem et ferdighetssett som lar dem gå rett inn i en nøkkelstilling i agro-matindustrien eller et mastergradsstudium.
Spesifikke utdanningsmål kan variere, men de har en fellesnevner. Faktisk er de alle basert på sunn metodologisk opplæring og verktøyene som trengs for å lykkes i virksomhetsledelse.
Opptakskrav
Instruksjon for studenter fra italienske og EU-borgere.
Prosedyrer for statsborgere utenfor EU .
Læreplan
The Food Systems: Sustainability, Management, and Technology grunnstudiet er delt inn i tre spesifikke utdanningsveier: den første fokuserer på emner relatert til bærekraft; den andre om emner knyttet til matvitenskap og teknologi, mens den tredje kombinerer miljømessig bærekraft med matteknologi, og utdyper de emnene som er knyttet til den moderne bioøkonomen. Studentene tilbys derfor en rekke alternativer; hver og en kan gi dem et ferdighetssett som lar dem gå rett inn i en nøkkelposisjon i landbruksnæringen eller et mastergradsprogram.
Spesifikke pedagogiske mål kan være forskjellige, men de deler en fellesnevner. Faktisk er de alle basert på god metodisk opplæring og verktøyene som trengs for å lykkes med bedriftsledelse.
Mer spesifikt er kursopplæringen rettet mot å utstyre studentene med tverrfunksjonell kompetanse som kombinerer forståelse av forsyningskjede- og sektorøkonomi og bedriftsledelse med teknologisk kunnskap for produksjon og bevaring av matforsyning, samt miljømessig bærekraft. Resultatet er en tverrfaglig studieplan med fokus på metodiske aspekter og grunnleggende ferdigheter som fortsatt vil være nyttige i fremtiden.
Opptak
Programresultat
Programmet gir studentene metodene og verktøyene som trengs for å analysere og administrere strategier til landbruksmatbedrifter og -institusjoner, for eksempel matproduksjons- og foredlingsselskaper, merkevareselskaper og kooperativer, beskyttelseskonsortier (dvs. PUD), moderne detaljhandelsdistributører, HoReCa bedrifter, kvalitetssertifiseringsselskaper og de selskapene som markedsfører landbruksmatprodukter i Italia og i utlandet.