Bachelor i matteknikk
Ho Chi Minh City University of Technology
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Ho Chi Minh City, Vietnam
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
4 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
VND 320 000 000
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Sep 2024
Introduksjon
Studenter som er interessert i produksjon, prosessering, pakking, sikkerhet og/eller transport av verdens matforsyning vil være interessert i spesialiseringen Food Engineering.
Studenter som velger å spesialisere seg i matteknikk vil bli lært å kombinere de grunnleggende prinsippene for ingeniørfag (som fluidmekanikk, varmeoverføring og masseoverføring, etc.), matematikk og naturfag (biologi, kjemi og fysikk) med avanserte kurs i matkjemi, mikrobiologi, matforedlingsoperasjoner og ingeniørdesign.
Læreplan
Programoversikt
- Bachelor i ingeniørfag (matteknologi)
- Varighet: 4 år
- Antall studiepoeng: 124 studiepoeng
- Middels instruksjon: Engelsk
- Skolepenger: omtrent 80-100 millioner vnd/år(*)
(*for å studere 4 år i Vietnam)
Overføringsmuligheter
Studentene har 2 muligheter:
- Alternativ 1: Studenter studerer ved HCMUT i 4 år og får Bachelor of Engineering (Food Technology) tildelt av HCMUT.
- Alternativ 2: Etter å ha fullført 02 år ved HCMUT, kan studenter med økonomisk og akademisk kvalifikasjon overføre til våre partneruniversiteter for de senere 02 årene for å fullføre studiet for bachelorgraden tildelt av partneruniversitetene.
HCMUT jobber for tiden med å knytte programmet til vårt partneruniversitet i New Zealand. Informasjonen vil snart bli oppdatert her.
Pensumstruktur
- Bachelor of Engineering (Food Technology) tildelt av Ho Chi Minh City University of Technology (HCMUT).
- Treningsvarighet: 04 år ved HCMUT, Vietnam
- Middels instruksjon: Engelsk
- Campus: Campus sentrum. Besøk vår campus her .
- Den refererende læreplanen vises nedenfor. Besøk her for detaljerte og siste oppdateringer.
Liste over kurs
Ingeniørtegning | Menneskelig ernæring |
Generell kjemi | Laboratorium for matmikrobiologi |
Generell fysikk | Prinsipper for matforedlingsteknologi |
Matkjemi og biokjemi | Vitenskapelig sosialisme |
Matteknikk 1 | Praksis |
Generell biologi | Biosikkerhet og mattrygghet |
Laboratoriet for grunnleggende organisk kjemi | Kvalitetsstyring av mat |
Organisk kjemi | Laboratorium for matvareteknologi |
Fysisk kjemi og kolloidkjemi | Laboratorium for enhetsdrift |
Matanalyse | Sensorisk evaluering av mat |
Matteknikk 2 | Spesialiserte prosjekter |
Matmikrobiologi | Prosjekt om matplantedesign |
Design av matplanter | Capstone-prosjektet |
Ta kontakt eller besøk HCMUT-nettstedet for mer informasjon.
Galleri
Karrieremuligheter
Matingeniører bruker sine ferdigheter til å utforme bærekraftige og miljømessige ansvarlige matprosesser for produksjon av trygge, smakfulle, sunne og praktiske matvarer, ettersom forbrukeropplysning og etterspørsel etter et trygt og rikelig tilførsel av mat har økt
Nyutdannede har et stort utvalg av arbeidsplasser for å forfølge sine karrierer. Imidlertid grupperes jobbene vanligvis i følgende 4 kategorier:
- Produktutvikling: arbeider med matvarer, emballasje, etc.
- Engineering: utvikle prosesser og maskiner for å lage og lagre maten.
- Teknisk ledelse: overvåke måten maten blir laget, pakket og lagret.
- Hygiene og mattrygghet.