Dietetics Major
Ball State University College of Health
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Muncie, USA
Språk
Engelsk
Studieformat
Be om info
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Sep 2024
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Ball Stats hovedfag i diett er et utfordrende program som forbereder deg på det første trinnet i tretrinnsprosessen med å bli en registrert diett ernæringsfysiolog (RDN). Registrerte diettistnæringseksperter (RDNs) er ansatt i mer enn 40 unike spesialiteter innen sykehus, folkehelseklinikker, eldreomsorgssamfunn, idrettsorganisasjoner, skoler, statlige og lokale myndigheter, og mer.Hvis målet ditt er å bli et RDN, er timingen din er perfekt - arbeidsgivers etterspørsel etter registrerte ernæringsfysiologer er mye høyere enn landsgjennomsnittet. Uansett dine karrieremål, vil denne majoren utstyre deg til suksess innen ernæring.
Diettetikkprogrammet er fullstendig akkreditert av Akkrediteringsrådet for utdanning innen ernæring og diett (ACEND), en avdeling av Academy of Nutrition and Dietetics.
Fremgangsmåte for å bli en registrert diett ernæringsfysiolog
De tre trinnene som kreves for å bli en registrert diett ernæringsfysiolog, er som følger:
Fullfør en bachelorgrad og tjen en bekreftelseserklæring fra et ACEND-akkreditert lavere program (som Ball State Didactic Program in Dietetics).
Bli matchet med et ACEND-akkreditert veiledet treningsprogram (som Ball State Dietetic Internship Program).
Bestå Commission on Dietetic Registration (CDRs) dietetic registreringseksamen.
Hva du vil lære
Didactic Program in Dietetics har fordypende læringsopplevelser i den virkelige verden og forbereder studentene på muligheter i:
- Ernæringsrelatert helsetjenester (direkte pasientbehandling)
- Ernæring for velvære og helse
- Klinisk ernæringsledelse
- Samfunnsbasert ernæringsomsorg og programadministrasjon
- Food service systems management
- Mat- og ernæringspolitisk utvikling og gjennomføring
- Mat og ernæringsrelatert forskningstolkning og anvendelse