Gjestfrihet og turisme AAS
Jefferson Community College - SUNY ONLINE
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Watertown, USA
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Hospitality and Tourism AAS-programmet på Jefferson lar deg velge en konsentrasjon innen kokkekunst. Du tar kurs i kulinarisk teori og praksis, ledelse av begivenheter og sanitær og sikkerhet, og lærer av profesjonelle kokker og vinprodusenter. I tillegg får du praktisk erfaring med å jobbe som praktikant eller tilberede middager og lunsjer i vårt profesjonelle kjøkken og spisestue.
Nyutdannede klar for noen av de beste jobbene på hotell og restauranter, turisme, vingårder og håndverksbryggerier og mer.
Du må demonstrere evnen til å tilegne deg ferdighetene og kunnskapene som kreves for en vellykket gjennomføring av kurs og møte ferdighetene som forventes av en profesjonell gjestfrihetsbransje. Gjennomgå retningslinjene for gjestfrihet og turisme, som beskriver disse ferdighetene.
Dette programmet tilbyr:
Praktisk praksis i virkelige omgivelser. Nettverksmuligheter med kokker og vinprodusenter. Grunnleggende ferdigheter og trening for en oppfyllende karriere etter endt utdanning. Klasser i menneskelige ressurser, markedsføring og ledelse
Nyutdannede fra Jefferson's kulinariske kunstprogram har mange jobbmuligheter i en av de mest lukrative og voksende sektorene i USAs økonomi, med potensial for mer enn 1,5 millioner jobber innen hotell-, restaurant- og serviceindustrien de neste 10 årene. Du kan finne arbeid som restaurantansvarlig, kokk, restauratør, catering, mat- og drikkevaresjef, arrangementssjef, matskribent, produktutvikler og mer. Jeffersons program er designet for maksimal tilgang til de beste jobbene i bransjen.