Matvitenskap (BS)
Michigan State University College of Agriculture and Natural Resources
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Michigan, USA
Språk
Engelsk
Studieformat
Be om info
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Sep 2024
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Matvitenskap er et tverrfaglig programfelt som bruker kjemi, mikrobiologi, ingeniørfag og ernæring for å utvikle nye matvarer og prosesser for å forbedre sikkerheten og kvaliteten på maten.
Matvitenskapelig grad er internasjonalt anerkjent og er godkjent av Institute of Food Technologists.
Mange studenter deltar i praksisplasser i næringsmiddelbedrifter og relaterte næringer. Studentene kan få studiepoeng for praksisplasser mens de får uvurderlig profesjonell erfaring. Institutt for matvitenskap og ernæring har også mange stipend tilgjengelig.