Matvitenskap (hovedfag: bachelor-nivå)
Brigham Young University - Idaho College of Education and Human Development
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Online USA
Språk
Be om info
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Matvitenskap bruker vitenskap og ingeniørprinsipper for å studere mat, konservering og bearbeiding av mat. Food Science-graden (648) forbereder studentene til å jobbe med utvikling av matvareprodukter, matprosessering, kvalitetssikring, reguleringsbyråer innen mattrygghet, eller å gå inn på forskerskolen. Med riktig vekt og kursvalg kan studentene også forberede seg på inngang til diett- eller helsefaglige programmer. Studentene i dette programmet vil studere matkjemi og mikrobiologi; mat prosessering og sikkerhet; og matanalyse ved bruk av kjemiske, fysiske og sensoriske teknikker.