Profesjonell i gastronomi
Foundation for Higher Education San Mateo (Fundación para la Educación Superior San Mateo)
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Cundinamarca, Colombia
Språk
Spansk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Jan 2024
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
The Professional in Gastronomy ved San Mateo University Foundation har ferdighetene til å:
Overvåke og verifisere gastronomi og drikke fra den administrative ledelsen.
Tolke og standardisere kulinariske oppskrifter i samsvar med eksisterende trender og etableringens krav.
Kontroller kvaliteten i gastronomiske produksjonsprosesser ved bruk av definerte systemer.
Utføre analyse, planlegging og kontroll av kostnader og utgifter i den gastronomiske driften.
Led det menneskelige talentet på kjøkkenet basert på projeksjon av salg, produksjonsbehov og retningslinjer for virksomheten.
Administrer arrangementer med organisatorisk og planleggingskapasitet som gir tilstrekkelig tilbud av nødvendige tjenester og permanent søk etter innovasjon.
Oppfatt de organoleptiske egenskapene til mat og transformasjonene de gjennomgår som følge av teknologiske og kulinariske prosesser.