Read the Official Description

Fakultet for elektronikk og informasjonsteknologi

Fakultet for elektronikk og informasjonsteknologi tilbyr følgende program gjennomført i engelsk:

Bachelor of Science i Engineering

4-års universitet i feltet av:

  • informatikk
  • Telekommunikasjon

Begge fagfelt omfatter informasjonsteknologi, kontroll og robotikk, elektronikk og telekommunikasjon. Programmene dekker store varianter av emner fra ulike teknologiske felt. De to første årene er felles for studenter av begge felt og utgjør området informasjons- og kommunikasjonsteknologi.

Hvert fagområde har sin egen spesialisering: Datasystemer og nettverk (CSN) er assosiert med Computer Science, mens innen telekommunikasjon har sin spesialisering under samme navn (Telekommunikasjon - TCM).

B.Sc. Bachelorstudier - Matematikk & Information Technology

informatikk

For de tre første semestrene, dekker programmet grunnleggende matematikk, som gjør det mulig for effektiv læring av informatikk og programmeringsteknikker i de neste semestrene. I denne perioden, studentene får grunnleggende informasjon om kalkulus, lineær algebra og geometri, diskret matematikk, logikk, numeriske metoder, og prinsipper for elektronikk. I tillegg, i løpet av første semestrene, introduksjon til strukturelle og objektorientert programmering, algoritmer og datastrukturer, samt operativsystemer tilbys. Frem til fjerde semester, klasser er felles for alle studenter. Fra femte semester studentene har mulighet til å velge valgfag i henhold til deres interesser. Den valgfrie dekke både teoretiske og praktiske aspekter ved informatikk og tilbudsutstedelse samt mer grundig forståelse av faget. Den siste, syvende semester er i hovedsak viet til lag prosjekt og oppgaveskriving.

Avhengig av studieprofil, kan nyutdannede finne sysselsetting i bedrifter med ulike forretninger profiler og jobber som programmerere, programvareutviklere, analytikere og informasjonssystem eller datamaskin nettverksadministratorer.

Eksempel på moduler / Nøkkelord: Programmering (C, C ++, Java, C #, .NET og andre), algoritmer og datastrukturer, Systemutvikling, numeriske metoder, operativsystemer, databaser, kunstig intelligens grunnkurs, datagrafikk, Parallel Processing, datanettverk, Automata Theory og formelle språk , UNIX grunnkurs, Introduksjon til formell logikk og mengdelære, kalkulus, lineær algebra, Diskret matematikk, Sannsynlighet, datamaskin statistikk, fysikk, sosiale spørsmål i Computing.

Program taught in:
Engelsk

See 10 more programs offered by Warsaw University of Technology »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Duration
42 måneder
Heltid studier
Pris
2,000 EUR
per semester
Deadline
By locations
By date
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato