Read the Official Description

Fakultet for makt og Aeronautical Engineering

Fakultet for makt og Aeronautical Engineering tilbyr følgende program gjennomført i engelsk:

Bachelor of Science i Engineering

3,5-årig lavere kurs tilbys på følgende områder:

  • Luftfartsteknologi
  • Power Engineering

Programmets mål er å skape solid fundamental engineering kunnskap i løpet av det første året av studiene, så sette studentene med temaer knyttet til gjenstand for studier. Kandidatene er kvalifisert for jobber i bransjen og klar til å løse tekniske problemer.

Luftfartsteknologi

Nyutdannede fra Aerospace Engineering demonstrere kompetanse som kreves i moderne romfartsindustrien, i flyselskapene og i andre næringer som gjelder nye teknologier. De er også forberedt på å svare på behovene til forskningsinstitusjoner innen forskning, design, utvikling og vedlikehold av luftfartøyer og romfartøyer. Foruten grunnleggende elektronikk og informasjonsvitenskap, inkludert CAD, de besitter solid kunnskap innen mekanikk, termodynamikk - sammen med understading av forbrenningsprosesser, i materialer og i produksjonsteknologier som brukes i romfartsindustrien.

Eksempel på moduler / Nøkkelord: Matematikk, fysikk, mekanikk og Computer Science, elektroteknikk, fremmedspråk og ikke-tekniske fag (for det meste Economics), Fundamentals of Mechanical Design, Control Engineering, Aeronautics og romfart, Aeronautical Systems, Mechanics of Flight, Materialer for Aerospace Technologies, fremdriftssystemer og Rotorcrafts.

Program taught in:
Engelsk

See 10 more programs offered by Warsaw University of Technology »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Duration
42 måneder
Heltid studier
Pris
1,500 EUR
per semester
Deadline
By locations
By date
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato