Read the Official Description

Fakultet for elektronikk og informasjonsteknologi

Fakultet for elektronikk og informasjonsteknologi tilbyr følgende program gjennomført i engelsk:

Bachelor of Science i Engineering

4-års universitet i feltet av:

  • informatikk
  • Telekommunikasjon

Begge fagfelt omfatter informasjonsteknologi, kontroll og robotikk, elektronikk og telekommunikasjon. Programmene dekker store varianter av emner fra ulike teknologiske felt. De to første årene er felles for studenter av begge felt og utgjør området informasjons- og kommunikasjonsteknologi.

Hvert fagområde har sin egen spesialisering: Datasystemer og nettverk (CSN) er assosiert med Computer Science, mens innen telekommunikasjon har sin spesialisering under samme navn (Telekommunikasjon - TCM).

Telekommunikasjon (TCM)

Nyutdannede fra tele spesialisering er forberedt for jobber knyttet til design av digitale telekommunikasjonskretser, til digital behandling av telekommunikasjonssignaler (koding og komprimering av tale og bildesignaler, digitale modulasjoner, redundant koding), design og drift av telekommunikasjon (overføring, omgjøring og data-kommunikasjon) systemer, samt design av telekommunikasjon (telefon, data-kommunikasjon og integrerte nettverk). Nyutdannede tilegne seg evnen til å løse systemproblemer som krever omfattende kunnskap innen områdene telekommunikasjon og datavitenskap, kombinert med betydelig ikke-tekniske kunnskap. De er forberedt på de jobbene som tilbys av operatører av tele- og data-kommunikasjonssystemer, samt stillinger knyttet til drift av moderne telekommunikasjonsutstyr og systemer som tilbys av andre selskaper.

Program taught in:
Engelsk

See 10 more programs offered by Warsaw University of Technology »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Feb. 2019
Okt. 2019
Duration
4 år
Heltid studier
Pris
2,000 EUR
per semester
Deadline
By locations
By date
Startdato
Feb. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Okt. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato