BA (Hons) Bedriftsledelse med grunnår

Generelt

2 steder tilgjengelige
Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Last ned Prospekt

Hva er BA (Hons) Business Management Degree?

BA (Hons) Business Management Degree med Foundation Year lar deg utvikle dine studiekompetanse og bygge tillit til dine faglige evner samtidig identifisere dine egne styrker og utviklingsbehov for progresjon på en lavere grad programmet. To av modulene gjør at du kan utvikle dine generelle faglige studiekompetanse og ansettelsesevner. De to andre modulene tar sikte på å utstyre deg med de mer spesialiserte ferdigheter og forståelse som er nødvendig for å komme videre til en nivå 4-bedriftskvalifikasjon (første år i graden).

Studenter som ikke har det nødvendige engelskspråklige språket og matematikk for fremgang på bachelorstudiet, kan fortsatt registrere ved å fullføre funksjonalitetsnivå 2-kvalifikasjonen i både engelsk og matematikk ved å delta på flere økter.

Hvorfor skal jeg gjøre en Business Management Degree?

Ved vellykket gjennomføring av grunnåret, vil du ha møtt oppføringskravene til progresjon på bachelorstudiet som tilbys av Buckinghamshire New University.

Mange av våre studenter er i heltidsansatte eller har familieforpliktelser. Vi streber etter en mangfoldig studentgruppe fra et bredt spekter av bakgrunn og erfaringer. Dette bidrar til å skape et stimulerende og støttende læringsmiljø og er en av grunnene til at vi tilbyr fleksibel timetablering, inkludert kveldskurs.

Progresjonsmuligheter

Stiftelsesår er spesielt utviklet for progresjon i en treårig grad. Du kan gå videre til karrieremuligheter i ledelsen eller utvikle dine egne forretningsambisjoner. Programmet gir en jording i alle områder av bedriftsledelse og gir mulighet til å fokusere på et bestemt område for etterutdanning. Noen av karrieremulighetene for Business Management kandidater inkluderer:

 • mellom- og toppledelse stillinger på tvers av alle sektorer
 • reklame og markedsføring
 • regnskap
 • menneskelige ressurser
 • bank
 • ledelseskonsulent
 • forretningsjournalistikk

Inntakskrav

 • 32 UCAS-poeng (dette kan bestå av ulike nivåer på nivåkurs. For mer informasjon om UCAS-poengene for kvalifikasjonen, gå til UCAS-tariffkalkulatoren).
 • Hvis du har studert i et engelsktalende land uten flertall, blir du vanligvis bedt om å fullføre en engelskspråklig test (snakkes, lytter, leser og skriver). Det forventede nivået er IELTS 5.0 eller tilsvarende, uten element under 4,5.
 • Dette er våre standardoppføringskrav, men vi kan vurdere å senke disse for studenter som har det bra i intervjuet.

Du vil også bli bedt om å delta i et faglig intervju. Egnethet for opptak til våre programmer kan demonstreres på flere måter og er ikke begrenset til akademiske kvalifikasjoner alene. Søkere som ikke oppfyller våre publiserte opptakskrav, oppfordres til å kontakte vår rekrutterings- og opptaksgruppe for råd.

Kursplan

moduler

 • Forbereder seg på suksess
 • Kunnskap og kreativitet
 • Introduksjon til bedriftsledelse
 • Forbereder seg på suksess
 • Selvutvikling og ansvar
 • Forespørselsbasert læring

Kursbeskrivelse

 • Kursets varighet: 4 år, heltid
 • Nivå: RQF Nivå 3-6
 • Utstedende organ: Buckinghamshire New University
 • Vurdering: Vurderingene er basert på kurs og portefølje.
 • Leveringsmodus: Fulltid
 • Tidsalternativer: To dager i uken eller fire kvelder per uke
 • Campus: Masons House, Kingsbury
 • Inntaksdata: januar, september
 • Avgift: £ 5500 for grunnåret. Og £ 7500 deretter for graden (studielån berettiget)

Hvordan søke

Stiftelsesår, grad & BA (Hons) Business Management (Top-up)

Fra å velge ønsket kurs, skrive din personlige erklæring og sende inn søknaden, kan du stole på vår vennlige rekrutteringsteam for hjelp og veiledning på hvert trinn av veien. Ta kontakt for å lage en innledende avtale for å diskutere din situasjon.

Trinn 1: Første konsultasjon.

Trinn 2: Registrer. Hvis du er en britisk eller EU-søker, må du søke gjennom UCAS-nettsiden. Du kan registrere deg hos UCAS direkte eller gjennom din høyskole. UCAS gir deg mulighet til å søke opptil fem kurs og belaste deg for hvert kurs du søker om. Å fullføre søknaden er din sjanse til å selge deg selv. Det er ditt øyeblikk å markere ferdighetene og kunnskapen du har lært til dato, eventuelle kvalifikasjoner og hvorfor du vil studere ditt valgte kurs. Det er en trinnvis veiledning for å hjelpe med applikasjoner på UCAS-nettsiden.

Trinn 3: Intervju. Etter å ha søkt på et kurs med Regent College Higher Education, må du delta på en opptaksintervju med vårt kurslag. Din rekrutteringsrådgiver kan bestille intervjuet for deg og hjelpe deg med å forberede deg på det.

Trinn 4: Send inn søknaden din. Dette er på tide å sende inn søknaden din. Kontroller at du har fullført alle seksjoner før innsending. Når du har søkt, vil du motta en bekreftelse på at søknaden din er mottatt. Hvis du trenger mer informasjon, kontakter vi deg. Du kan bruke "Spor" -delen på UCAS-nettstedet for å overvåke fremdriften av søknaden din.

Tilbud mottatt

Når vi har all nødvendig informasjon om søknaden din, tar vi en endelig beslutning. Vår beslutning vil bli lastet opp til UCAS Track-delen, og du vil også motta et brev. Hvis du blir tilbudt et sted, kan tilbudet være "betinget" eller "ubetinget". Hvis du har blitt akseptert på kurset, vil du da motta din veiledningsinstruks og mer informasjon om hvordan du starter studiene.

Fase 1: Tilbudsvalg

Du kan holde styr på alle dine applikasjoner gjennom UCAS Track-delen, inkludert alle de siste tilbudene du mottar. Når du har hørt tilbake fra alle universitetene du søkte på, må du velge hvilket tilbud du vil akseptere, sammen med et back-up valg.

Fase 2: Tilbudsgodkjenning

Fristen for å godta et tilbud vil bli fremhevet på UCAS Track, avhengig av søknadsdato for søknad.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success ... Les mer

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success rates within UK Higher Education. You will experience an exciting time of study and interaction within an environment geared to draw the best from students, supported by a dedicated team of professionals at all levels who always put students first! Minimér
Wembley , London , London , Harrow , London + 4 Mer Mindre