BA (Hons) Fotballcoaching (Blended)

Generelt

Programbeskrivelse

Denne graden lanseres i september 2020. Med forbehold om validering.

Oversikt

  • Blended Delivery (Online pluss Wembley eller Etihad Campus)

BA (Hons) Football Coaching (Blended) -gradskvalifikasjonen er designet for de som ønsker å øke sin kunnskap og forståelse for å jobbe i fotballcoaching-innstillinger. I tillegg til å gi muligheten til å utvikle coachingpraksis, gir programmet muligheter til å delta i en rekke underliggende områder som speiding og rekruttering av spillere, psykologiske og sosiologiske hensyn, ernæring og kondisjonering, talentutvikling, teknisk og taktisk bevissthet, reflekterende praksis og resultatanalyse. Det er ideelt for nåværende fagpersoner som jobber innen fotballindustrien som foretrekker en mer fleksibel leveringsmåte i stedet for et rent campusbasert program.

Ved å ha muligheten til å lære av komforten i sitt eget hjem eller på arbeidsplassen, vil programdeltakerne kunne få en ytterligere kvalifisering for å forbedre karriereutsiktene i et format som tilbyr fleksible timer og sjansen til å diktere sin egen balanse mellom arbeid og liv til passer rundt andre forpliktelser.

Dette programmet er en blandet grad, noe som betyr at flertallet av studiene dine vil foregå online gjennom UCFB dedikerte Online Hub. Imidlertid vil det være mulighet for å lære på campus på enten UCFB Wembley, London eller UCFB Etihad Campus, Manchester, i to uker av hvert studieår.

moduler

Dette programmet er for tiden underlagt validering. Modulene kunngjøres så snart graden er validert.

Planlagte moduler vil dekke fagområder som speiding og rekruttering av spillere, psykologiske og sosiologiske hensyn, ernæring og kondisjonering, talentutvikling, teknisk og taktisk bevissthet, reflekterende praksis og resultatanalyse.

Inntakskrav

Standard oppføringskrav for programmet er som følger:

Søkere vil bli bedt om å oppnå 112 UCAS-poeng under UCAS-poengordningen. Yrkeserfaring og bransjekvalifikasjoner kan vurderes for søkere uten de nødvendige UCAS-poeng.

I tillegg vil det være en fordel for kandidater å allerede ha et FA-nivå 1 og enda mer for å jobbe mot et FA-nivå 2 eller tilsvarende kvalifikasjoner.

Alle søkere får informasjon knyttet til studenttjenester som de kan ta kontakt med, dersom de trenger ekstra støtte eller råd samt informasjon relatert til passende stipend og midler.

Søkere fra ikke-flertall engelsktalende land vil bli bedt om en engelsk kvalifisering som tester tale, lytte, lese og skrive og vil bli bedt om å oppnå et IELTS på 6.0 (5.5) eller tilsvarende.

Hvordan søke

UCAS-koder:

Online kurskode: FCB1
Institusjon: U10
Campus: W eller E

Karrieremuligheter

Karriereutsiktene for nyutdannede av BA (Hons) Football Coaching (Blended) studiet ved UCFB inkluderer fotballcoaching i fotballklubber. Studenter kan ønske å også søke om mer tradisjonelle forretnings-, sportsledelses- eller lederroller på grunnlag av kandidatattributtene de har utviklet gjennom hele studiet.

I løpet av programmet blir UCFB kjent med hver enkelt elevs behov og forventninger. Dette muliggjør individuell støtte rundt hver elevs karriereutvikling. Til syvende og sist vil dette hjelpe dem med å finne sin plass i fotball- og sportsbransjen. For de som ønsker å utvide studiene etter endt grad, vil muligheter til å studere på masternivå bli oppmuntret.

avgifter

  • UK / EU-studenter: £ 9 250 per år
  • Internasjonale studenter: £ 14 250 per år

Tilleggskostnader
Blended learning: Det vil være kostnader forbundet med å delta på UCFB campus for de konsentrerte klassene som en del av den blandede læringen. Disse kostnadene vil omfatte reise, overnatting og næring.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

UCFB is a world first in sports education, offering university degrees in the football and sports industry. We provide an exceptional environment to live and learn in, with state-of-the-art facilities ... Les mer

UCFB is a world first in sports education, offering university degrees in the football and sports industry. We provide an exceptional environment to live and learn in, with state-of-the-art facilities in two inspirational campuses in London and Manchester, which have the iconic Wembley and Etihad stadiums at their heart. Minimér
Manchester , Wembley , London , Burnley + 3 Mer Mindre