BA (Hons) Illustrasjon

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Hva du kan forvente på kurset

Bli en dyktig visuell kommunikator og sett ditt preg på et raskt transformerende medielandskap.

I løpet av tiden du studerer BA (Hons) Illustrasjon på HCA , vil du finpusse din evne til å formidle en følelse, veve en fortelling, forklare et komplekst spørsmål og belyse et forbløffende utvalg av emner, alt gjennom kraften i bildefremstillingen.

Du vil være bevæpnet med den grunnleggende kunnskapen som trengs for å bli illustratør, oppmuntret til å utforske en fantastisk bredde med bildefremstillingsteknikker og inspirert til å skape din egen vei som kreativ profesjonell under og utover dette kurset.

Studerer illustrasjon ved Hereford College of Arts tilbyr arbeidsplassene, kontakttid og muligheter som trengs for å gjøre et godt arbeid.

På illustrasjonsgraden ved HCA er vår prioritet å hjelpe deg med å utvikle din unike, personlige 'stemme' som illustratør. Vi gjør dette ved å kjøre et bredt basert kurs, noe som betyr at du vil bli støttet for å utforske og utvikle et mylder av teknikker og medier før du fokuserer på hva som gjør arbeidet ditt identifiserbart til ditt arbeid.

Gjennom hele kurset vil du få muligheten til å delta i mange små gruppeverksteder og tegneklasser. Du vil også dra nytte av samtaler av våre erfarne kursveiledere, verkstedteknikere og besøkende illustratører. Når det er på tide å begynne å jobbe med prosjektene dine, kan du gjøre det i ditt individuelle, personlige arbeidsområde.

Vi oppfordrer gruppediskusjoner og holder regelmessige gruppetilbakemeldinger slik at studentene kan oppmuntre og støtte hverandre. En-til-en veileder tid betyr at du får den individuelle hjelpen du trenger med en rekke prosjekter, der du kan lage alt fra et individuelt bilde til en avis til en bildebok eller zine.

Med en solid holdning i tradisjonelle prosesser, som tegning og grafikk, holder Illustrasjon på HCA også øye med den mest moderne praksisen. Kurset er assosiert med mange høyprofilerte illustratører og internasjonalt anerkjente arrangementer. Illustrasjonen på Hereford gir også tilgang til verkstedfasiliteter i verdensklasse og turer til kulturelle episoder. Live truser med eksterne kunder betyr at du vil få førstehånds yrkeserfaring før du til og med oppgraderer.

HCA Illustrasjonsstudenter har også tilgang til teknisk støtte i suverene håndverksorienterte verksteder som bruker tradisjonelle trykkprosesser, inkludert brevpresse, collagrafi, monotrykk, gravering, etsning og silketrykk. Studentene drar nytte av utmerkede IT-fasiliteter og støtte som gir industristandard programvare på både PC- og MAC-systemer. Dette inkluderer den komplette Adobe-pakke med produkter, inkludert Photoshop, illustrator og After Effects, pluss I-stop Motion og Final Cut Pro for videoproduksjon.

Alternativmoduler gir deg muligheten til å tilpasse studieprogrammet ditt og samarbeide på tvers av kurs og år. Alle studenter tar kritiske studier, hvor du kan få fascinerende innsikt i emnet du elsker.

Fremfor alt er individuell utvikling kjernen i Illustrasjon på HCA .

Hva vi gir:

 • Liten gruppeundervisning i et vennlig studiomiljø.
 • Individuelle arbeidsområder som du kan lage dine egne.
 • Eksepsjonell tilgang til opplæringsstøtte og teknisk rådgivning.
 • Inspirerende, høyt profilerte besøkende utøvere, inkludert prisbelønte illustratører: Clive Hicks-Jenkins, Jonny Hannah, Rebecca Gibbon, Matthew Richardson, Laura Carlin, Ian Murray, Geoff Grandfield, reportasjekunstner Xaviere Pick og mesterværket Charles Shearer og Nick Morley.
 • Vanlige tegningskurs og trykkverksteder
 • Muligheter for å produsere en rekke resultater, inkludert grafiske romaner, bildebøker, zines og små publikasjoner, kart, trykk og mer.
 • Live prosjekt briefer med eksterne klienter.

Karrieremuligheter

 • Grafisk designer
 • Produksjonsdesigner
 • Animator
 • Video Production Engineer
 • Selvutgitt Illustrator
 • Kreative frilansutøvere

Suksesshistorier

Nylige eksempler på oppdrag utført av HCA kandidater inkluderer:

 • Redaksjonell illustrasjon for The Radio Times and the New Your Times
 • Barnebokbestillinger for flere forlag, inkludert Quarto og Wide Eyed Books, Otter-Barry Books og Graffeg Books
 • Lager kunstverk for PR-publikasjoner for Herefordshire Council og Balfour Beatty
 • Opprette stedsspesifikke installasjoner og kunstverk av 'veggmaleri'
 • Grupper av studenter har vokst 'kollektive' bedrifter som deler studioplass og utvikler små bedrifter

“Jeg likte så mange ting ved HCA . Vi hadde alltid fantastiske og inspirerende besøkende illustratører og turer. Kurset er så godt koblet sammen. ”
~ Tina Pearce

Hva du vil studere

År 1

Introduksjon til år 1

Undersøkende, eksperimentell og analytisk.

I det første året vil du utforske tegningens rolle som en kjerneferdighet, samt forholdet mellom tegning og tradisjonelle trykkprosesser. Du vil studere noen av de grunnleggende illustrasjonsformene, for eksempel mote- og rapporteringsillustrasjon, som har en veldig klar avhengighet av tegningen.

År 2

Introduksjon til år 2

Utvikle praksis

Det andre året fremmer utforskningen av illustrasjonen i mange av dens grunnleggende former. Du får muligheter til å utvikle og bruke dine evner til å lage bilder gjennom en rekke moderne resultater. Disse inkluderer engasjement med eksternt innstilte prosjekter og oppgaver i form av samarbeid, konkurranser og utstillinger.

År 3

Introduksjon til år 3

Bekreftelse av praksis

Det siste året ditt er der du vil finpusse ditt interesseområde og / eller spesialitet i illustrasjonen. Du vil få muligheten til å utvikle forsknings- og illustrasjonspraksisen din under ditt personlige prosjekt og avhandlingen. Vi støtter deg til å gjøre dette gjennom forhandlinger og diskusjoner mens du planlegger og utvikler disse arbeidene.

Du vil lage en portefølje som viser din individuelle spesialistillustrasjonspraksis. Du vil også lage innledende medier og visuelle ressurser, for eksempel innovative visittkort og en slående tilstedeværelse på nettet, for å hjelpe deg med å nå dine tidlige karrieremål etter endt utdanning.

140225_IllustrationAnimation.jpg

© Hereford College of Arts

Inntakskrav

 • Minste alder 18.
 • Vellykket porteføljeintervju.
 • Akademisk prestasjon - vi forventer normalt at søkere har oppnådd 80 UCAS-tariffpoeng ved oppføring, men selv om kvalifikasjoner er viktige, er våre tilbud ikke bare basert på faglige resultater. Vi kan komme med tilbud basert på andre bevis på talent og egnethet for kurset.
 • 80 UCAS-poeng på det nye UCAS-tariffsystemet for 2017 tilsvarer 200 UCAS-poeng på det forrige poengsystemet - for mer informasjon, se takstforklaring og råd på UCAS-nettstedet.
 • Søkere hvis førstespråk ikke er engelsk - bevis på IELTS-poengsum på 6,0 med minimum 5,5 i alle seksjoner (lesing, skriving, lytting og snakk) kreves.
 • Søknader fra modne studenter med relevant erfaring vil også bli vurdert.
 • Anerkjennelse av muligheter for tidligere læring - høgskolen tar imot søknader fra studenter med tidligere læring og / eller tidligere erfaring. Mer informasjon om kvalifisering finner du på side 15 i vår opptakspolicy.
 • Alternativt kan du kontakte oss på registry @ HCA .ac.uk, og vi kan gi ytterligere råd om HCA og UWTSD-tildelingsorganets krav.

NB for toppstudenter gjelder forskjellige opptakskrav

En ny kreativ campus for Hereford:
Stasjonstilnærming studentboliger

Med et tungt hjerte kunngjør vi deg at den nye Station Approach-studentboligen ikke åpner for studenter som planlagt 21. september 2020. Byggingen ble forsinket på grunn av Covid-19-pandemien, og selv om de har jobbet utrettelig for å å innhente bygningen vil ikke være klar for studenter før 2. januar 2021. Vi setter pris på at dette ikke er noen ideell nyhet og vil ha innvirkning på planene for den nye 2020/21-studentkullet. Imidlertid har City Heart Living-teamet fått ting på plass slik at studentene kan komme i september og ha et midlertidig, komfortabelt hjem å starte den nye perioden i.

Station Approach er en ny, spesialbygd innkvartering for Hereford College of Arts-studenter i hjertet av byen, innen gangavstand fra HCA undervisningsstudier.

Innkvarteringen er spesielt designet for høgskolen, og HCA ansatte og studenter har vært involvert i designkonseptene og beslutningstaking rundt hvordan bygningen skal fungere som et hjemmekoselig, kreativt knutepunkt.

Innkvarteringen ligger ved siden av Hereford jernbanestasjon og er midt mellom de to undervisningscampusene (College Road & Folly Lane) og sentrum. Dette gir enkel tilgang til alle de sosiale og kulturelle ressursene i byen, samt forbindelser med samfunnet i større grad.

De fleste rommene er ordnet i klynger med felleskjøkken og boareal, alle soverommene har eget bad.

Bygningen har et unikt fokus på visning av kreativt arbeid både internt og eksternt, og det er et eksepsjonelt, romslig sosialt rom i første etasje designet for utstillinger og forestillinger samt uformell sosialt samvær.

Denne nye bygningen drar nytte av en innovativ, 'smart' byggeprosess utenfor stedet som støtter eksepsjonell kvalitet.

plassering

Station Approach er innen et par minutters gange fra mange fasiliteter for å støtte studenters selvstendige opphold, inkludert et stort supermarked overfor stedet.

Herefords moderne, multi-GP medisinske senter åpner noen hundre meter langs veien.

Nettstedet gir studentene lett tilgang til det vakre grønne området i Churchill Gardens, samt underholdning som Herefords populære Bowling Alley.

For å reise videre, kunne ikke Station Approach være bedre plassert for tog, buss, sykkel og taxi.

Etos

Station Approach vil bli kjørt for å fremme studentersamfunn og studenters velvære.

Det vil ha en bemannet resepsjon på dagtid og nødkontakttjeneste utenom åpentiden.

De individuelle rommene har kreative veggplater som studentene kan tilpasse seg med en visning av sitt eget arbeid eller inspirasjonskilder.

Helårsarrangementer og sosialt program kuratert av Station Approach-ledergruppen i samarbeid med studenter vil støtte det kreative samfunnet.

Studentrepresentanter og HCA ansatte vil være involvert i pågående beslutningstaking rundt campusledelse.

Abigail Appleton, rektor, sa: “Det har vært veldig spennende for meg å jobbe med partnere som er like forpliktet til å støtte studentmiljøet og studenters velvære som Cityheart. Vi åpner stasjonstilnærmingen til andre og tredje år så vel som de første årene, da dette gjenspeiler vårt etos for å utvikle et sammenkoblet høyskolesamfunn. Det fremmer sosialitet, samarbeid, kreativitet og støttende atferd mellom årsklasser. Vi samarbeider også med Herefords nye ingeniørpioner NMiTE, og studenter som starter sitt nye program, blir også invitert til å søke om rom i Station Approach. Kreativ kunstutøvelse og nyskapende ingeniørfag har mye til felles. Jeg er glad for at HCA studenter har denne sjansen til å leve i samme kreative knutepunkt og gleder seg til å se mange kreative samarbeid dukke opp. ”

Noen av våre partnere

Utviklingsselskap Cityheart Partnerships spesialiserer seg på å jobbe med offentlig sektor og har levert mindre skala studentboliger over hele Storbritannia samt helsevesenet bygninger. Det har et sterkt etos å jobbe tett med partnere og levere bærekraftige løsninger. Fra direktør Alastair Gourlay til operasjonsleder Sian Evans, er Cityheart like lidenskapelig som vi er om å sikre at studentene blir glade og støttet i deres bolig.

Engie er et av Storbritannias største energi- og serviceselskaper med en dyp forpliktelse til fornyelse, fellesskap og stedføring. Engie er spent på å promotere studentkunst på tvers av områdets oppbevaring samt den ferdige bygningen.

Caledonian Modular er en pioner innen offsite-bygning. Vår kaledonske designer David Wallace har 'Art School' i sitt DNA og er like glad for å snakke Bauhaus som baderomsinnredning med oss.

Herefordshire Council støtter enormt utviklingen av Herefords historiske kunstskole og for å videreutvikle Herefords internasjonale rykte for høyere utdanning, samt å gjøre Hereford til en bærekraftig by. Vi elsker det at administrerende direktør Alistair Neill kommer på besøk på høgskolen på sykkelen sin.

Overnattingskostnader

Leieprisen per uke for et klyngesoverom vil være omtrent £ 142 i 42 uker - tilsvarende £ 5964 per år.

Leieprisen per uke for en studioleilighet vil være omtrent £ 163 i 42 uker - tilsvarende £ 6846 per år.

* Med forbehold om vilkår og betingelser

Sist oppdatert nov. 2020

Om skolen

HCA’s intimate scale lends itself to natural collaborations and distinctive creative groups. It is the ideal setting for you to discover alternative ways of looking at things – surprising yourself and ... Les mer

HCA’s intimate scale lends itself to natural collaborations and distinctive creative groups. It is the ideal setting for you to discover alternative ways of looking at things – surprising yourself and each other. Students also experience an excellent amount of contact time with tutors in a forum which is small enough for your voice to be heard. Minimér