Kursoversikt

Utvikle din egen unike stil med en BA (Hons) Mote Design. Med fokus på håndverk og innovasjon, gir vi deg en bred kunnskap om mote fra design, eksperimentering, mønsterskjæring og konstruksjon for å sette sammen din egen samling. Hvis du ønsker å gjøre deg kjent med moteindustrien, kan du starte med dette kurset.

Med et stort, velutstyrt verksted og industriutstyr vil du bruke plassen til å lage individuelle design.

Forstå mote

Du vil utforske de mange vendingene i mote, samt hvordan du forsker og utvikler ideer for å produsere spennende og nyskapende mote. Kurset dyrker nye måter å lage og tenke på.

Utover design og konstruksjon, vil du også lære å presentere dine ideer til kunder og tonehøydekoncept til et bredere publikum. På dette kurset utvikler du dine individuelle styrker, bygger en liten samling og portefølje for å lansere deg inn i designbransjen ved oppgradering.

Bli involvert i bransjen

Du vil dra nytte av våre koblinger med moteindustrien og nærhet til London. London er en av verdens mote hovedsteder, kjent for gyting innovasjon og talent. I tillegg til å jobbe med egne truser, får du muligheten til å jobbe med industribaserte prosjekter med ledende designere. Gjestens høyttalere kan dekke en rekke områder fra mote design, kostyme, styling, merkevare rådgivning og Fashion PR.

Du vil utvikle levende utstillinger og moteshow for å vise frem ditt arbeid og nettverk med profesjonelle fagfolk.

Flere plasseringer, flere valg

Bucks er et plassering pluss universitet. Så, uansett grad du gjør, kan du være sikker på at det vil være mange bransjemessige muligheter som tilbys, for å hjelpe deg med å komme inn i ditt valgte felt.

Vi vil også forberede deg på jobb på forhånd, med spesielle ferdigheter for arbeidstrening, ytterligere øke CVen din, og byggekompetanse arbeidsgivere vil verdsette. I anerkjennelse av verdien legger vi på disse ferdighetene vi har innarbeidet denne erfaringen i studietiden din.

Placements Plus handler om å hjelpe deg med å få litt verdifull erfaring under beltet mens du er student. For å øke valgene dine senere, og hjelpe deg med å få den oppgraderte jobben du ønsker.

kursdetaljer

UCAS KODE: W230

Vårt team av forelesere er alle erfarne designere, nåværende bransjeutøvere og forskere. De jobber i forkant med trender, teknikker og industribehov. Du vil jobbe med industristandardutstyr som lærer de nyeste teknikkene og fremtidsfokuserte metoder for motehåndverk. I våre workshops får du en-til-en-undervisning, jobber tett med forelesere, spesialistteknikere og sammen med medstudenter.

Lag nyskapende design i vår profesjonelle studio og workshops

Dette kurset er 75% praksisbasert, slik at du får god mulighet til å utvikle ditt fag gjennom en praktisk, eksperimentell tilnærming. Dette vil innebære tilgang til verksteder for å støtte designprosessen.

Med ditt eget personlige arbeidsområde kan du dra nytte av å være en del av vårt pulserende og dynamiske designstudiosamfunn. Herfra har du full tilgang til alt utstyret du trenger. Vi har brukt mye kjærlighet og omsorg for å gjøre Red Shed til det perfekte kreative rommet. Vi har en av de bestutstyrte verkstedene i landet og et team av dedikerte teknikere. Du vil mestre materialer, både gjennom tradisjonelle metoder og ved hjelp av digital programvare.

Få erfaring med å jobbe med levende truser på campus

Takket være vår nærhet til London, kan du besøke noen av verdens beste butikker, gallerier og museer for inspirasjon. Du kan jobbe med designere i og rundt hovedstaden, og få erfaring med å tilpasse seg utfordringene ved å jobbe i en bedrift. Studentene vil få muligheten til å bli lagt merke til på vårt London-show.

Hva er kurskravene?

Et typisk tilbud vil være en UCAS Tariff score på 80. Det kreves minst to full A-nivåer (eller tilsvarende). Hver søknad vurderes på individuell basis.

Ved gjennomgang av søknaden din, kan du bli invitert til et intervju.

Søkere som ikke oppfyller minimumskravene til det treårige bachelorprogrammet, eller de som ikke føler seg fullt forberedt på et emne, kan søke om et fireårig program, inkludert et grunnår.

Kursmoduler

Modulkart

Dette modulkartet gir en liste over modulene som utgjør kurset ditt.

Hver modul er verdt et spesifisert antall studiepoeng (vanligvis enten 15 eller 30 studiepoeng for grunnkurs). Obligatoriske (eller "kjerne") moduler dekker hovedfaglig kunnskap, mens "alternativmoduler" gjør at du kan utvikle dine egne interesser. For et heltidsstudium må du ta moduler på totalt 120 studiepoeng på hvert nivå av kurset. Antall opsjonsmoduler du kan ta avhenger av antall obligatoriske moduler på hvert nivå. Du kan finne mer informasjon om hvordan kurset ditt er strukturert via Academic Advice-sidene.

Vår undervisning er informert av forsknings- og arbeidsgiverkrav, og modulene endres periodisk for å gjenspeile utviklingen i fagområdet. I tillegg, hvor vi har utilstrekkelig antall studenter interessert i en opsjonsmodul, kan dette ikke bli tilbudt. Hvis en opsjonsmodul ikke kjører, vil vi gi deg råd så snart som mulig og hjelpe deg med å velge en alternativ modul.

Modulene som er tilgjengelige på dette kurset er som følger:

År 1 Moduler

 • Kritiske og historiske studier - Historisk og kritisk tenkning
 • Materialer og prosesser
 • Design, teknikker og konsepter
 • Portfolio

År 2 Moduler

 • Design og markedsbevissthet
 • Live Industry Project
 • Utstilling og kampanjer
 • Kontekstuelle studier 2

År 3 Moduler

 • Kritiske og historiske studier - Avhandling
 • Endelig samling
 • Kontekstuell rapport

arbeidsevne

Hva er karrieremulighetene mine?

Vi sørger for at du har alle de ferdighetene du trenger for å starte en karriere i mote. Med vårt fokus på håndverk og ferdigheter utdannes du med en solid forståelse av sektoren.

Du vil dra nytte av våre lenker til mote-sektoren, og tilbyr muligheter til å jobbe med levende prosjekter og høre fra profesjonelle fagfolk. Du kan også få muligheten til å delta i bransjekonkurranser.

Det er et bredt spekter av karrieremuligheter, som Fashion Designer, Pattern Cutter, Garment Technologist, Produktutvikler, Entreprenør, Mote Kjøper, Visual Merchandiser, Retail Management, PR, Press og media, Events og produksjonsorganisasjon eller Fashion Styling.

Nyutdannede kan også velge å videreutvikle mote i en postgraduate kurs.

Hvordan vil du hjelpe meg med å forberede meg på fremtidens karriere?

Gjennom hele tiden med oss, støtter vi deg på ruten til din valgte karriere. Vi hjelper deg med å utvikle viktige ferdigheter, og oppfordrer deg til å bli initiativrike, ansettelsesfulle og gode ledere.

Vi oppfordrer våre studenter til å søke arbeidsplasseringer i høytidsferien, noe som gir deg muligheten til å utvikle dine ferdigheter i en arbeidsbakgrunn. Våre moduler og undervisningskompetanse vil hjelpe deg til å bli mer selvstendig som elev og mer sikker på din fagkompetanse.

Vi hjelper deg også med å finne jobb etter eksamen.

The Big Deal

På Bucks, tror vi på å sette våre studenter først. Det er derfor vår Students 'Union har utviklet vår eksklusive Big Deal-pakke. Vi er det eneste universitetet i Storbritannia som tilbyr gratis tilgang til et så variert og spennende utvalg av aktiviteter - alt for å berike universitetets opplevelse.

Vi tilbyr gratis arrangementer og underholdning, flere ferdigheter verksteder, sport, fritidsaktiviteter, samfunn og betalte student rep ordninger. Alt på en av de ti beste studentkårene i Storbritannia. Det er en stor avtale!

avgifter

Hvor mye koster det

 • Heltid Hjem og EU, september 2019: £ 9 250 per år
 • Fulltid Internasjonal, september 2019: £ 12 000 per år
 • Heltid Hjem og EU, februar 2020: £ 9 250 per år
 • Fulltid Internasjonal, februar 2020: £ 12 000 per år

De fleste kurs vil innebære noen ekstra kostnader som ikke dekkes av gebyrene dine.

Du kan ha nytte av økonomisk støtte gjennom en stipend eller stipend i løpet av din tid som student.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 4 flere kurs fra Bucks New University »

Sist oppdatert Mai 14, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
feb. 2020
Duration
3 år
Heltid studier
Pris
9,250 GBP
Fulltid Hjem og EU, september 2019: £ 9 250 per år, Fulltid International, september 2019: £ 12 000 per år, fulltid Hjem og EU, februar 2020: £ 9 250 per år, Fulltid International, februar 2020: £ 12 000 per år.)
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist