BA (Hons) Tekstildesign

Generelt

Programbeskrivelse

Kursoversikt

Har du en lidenskap for å designe og lage? For farge? For å eksperimentere med materialer? Vår BA (Hons) tekstildesign-grad vil inspirere deg til å hengi deg til ønsket om å designe og lage individuelle tekstiler til kunst, arkitektur, mote, interiør, livsstil og luksus.

Som en del av School of Crafts and Design, fokuserer kurset vårt på ferdighetene og designen til å lage tekstiler. Vi lærer tradisjonelle ferdigheter gjennom en kombinasjon av eksperimentelle håndverksteknikker, noe som gir nytt liv og moderne relevans for tradisjonelt tekstilhåndverk. Du vil bli introdusert for en rekke håndavtrykte og håndvevde prosesser, inkludert teknikker som gir tid, som håndfarging, ikat, indigo, rust og motstand. Kreative workshops vil bli levert av dyktige akademikere og teknikere. Vårt program inkluderer å besøke moderne designere som tilbyr spesialiserte verksteder, dvs. papirproduksjon, plissering, filtproduksjon, merkeproduksjon, tegning, materialutforskning, konstruksjon / blandede medier. Med dedikerte studioer og personlig plass, har du tilgang til en rekke tekstilutstyr, fargestoffer for garn og tøy, kjemiske mikserom og spesialbehandlingsområder.

Du vil jobbe med direkte samarbeid, prosjekter og utstillinger, og år to studenter påtar seg arbeidsplasser både i Storbritannia og i utlandet. Mellom år to og tre har vi et valgfritt studieår i utlandet med utvalgte partnere i Europa, Amerika og Asia.

Vårt team av akademikere og gjesteforelesere er alle erfarne utøvere og forskere som jobber i bransjen på oppdrag og utstillinger. Vi har vår egen UCA Farnham Textile Collection, som gir studentene våre et misunnelsesverdig arkiv med historiske og moderne materialgjenstander å studere på stedet. Det internasjonale anerkjente Crafts Study Center, UCAs spesialbygde museum, forskningssenter og galleri dedikert til håndverk ligger også på campus vårt.

Graduate yrker inkluderer design av tekstiler for interiør, mote og couture, kostyme og tilbehør, utvikling av materialer og tekniske tekstiler, produksjon av tekstilprodukter, fargestoffer, trendprognoser, kuratorer, tekstilkonservering, tekstilvarehandlere og stylister.

Vi forbereder studentene våre på å delta i bransjeprofesjoner, og våre nyutdannede har fått ansettelse innen prominente selskaper som Burberry, Paul Smith, Jaeger, Colefax og Fowler, Zoffany, David Linley. Vi har også bygget et rykte for entreprenørskap som mange av våre nyutdannede har satt opp i virksomheten. Vi har en lang liste over studenter som stiller opp som designere og tekstilkunstnere, og mange av våre nyutdannede jobber innen utdanning som akademikere og forskere.

Kursdetaljer

År 1

Det første året lærer du deg nye design og tekniske ferdigheter som lar deg lage originale tekstiler fra bunnen av. Praktiske ferdigheter inkluderer en serie workshops og induksjoner i tegning og markering, fargeopprinnelse, materialer, prosesser, teknikker i trykk / overflate og vev / konstruert. Bærekraftig praksis vil bli introdusert og videreført gjennom hvert trinn av kurset. Komplettert av kontekstuelle studieenheter som introduserer deg for teorisiden om kunst, håndverk og design.

Tekstiløvingsprosess 1

 • Du vil også bli introdusert for grunnleggende ferdigheter og kunnskaper som gir fagets læringsgrunnlag for å informere om design og prosess. Du vil bli introdusert for å lage handlingen som en nøkkelferdighet og middel til eksperimentell forskning gjennom utforsking av materialer og prosesser.

Kontekstuelle studier 1

 • Gjennom en serie illustrerte forelesninger og seminarer vil enheten utforske en rekke teoretiske og praksisbaserte stillinger for å demonstrere det rike mangfoldet av eksisterende tilnærminger til håndverk og design og for å vurdere spesifikke estetiske beslutninger i forhold til deres kontekster.

Tekstiløvingsprosess 2

 • Formålet med denne enheten er å utvide eksisterende og utvikle ny materiell kunnskap og prosessferdigheter, som dekker forskning, idégenerering, konseptualisering, iterativ utforsking, designutvikling, dokumentasjon, evaluering, oppløsning og kommunikasjon gjennom dine individuelle svar på prosjektbriefene.

Tekstiløvingsprosess 3

 • Å konsolidere kompetansen innen det området som tidligere er utviklet, og tilegne seg nye ferdigheter som støtter stadig mer selvsikre og oppnådde svar på mer komplekse prosjektundersøkelser, er målet med denne enheten som forberedelse til det andre studieåret. Du vil utvide forståelsen av fagets kontekst for arbeidet ditt og begynne å utforske et relevant tekstilfokus.

År 2

I det andre året vil du fortsette å utvikle dine praktiske og designferdigheter gjennom videre utforskning. Du begynner å oppdage stilen din og etablere din egen kreative vokabular og individuelle designidentitet. For å strekke konseptene dine og forbedre dine ferdigheter og faglige utvikling, har du muligheten til å delta i live-konkurranser i industrien, en arbeidsplassering og et studieår i utlandet.

Utforsking av tekstilpraksis 1

 • Formålet med denne enheten er at du skal begynne å utvikle og utforske din individuelle designidentitet og interesse. Dette gjennomføres gjennom engasjement med konseptuelt ledet tekstilprosjekt (er) inkludert der det er mulig, levende prosjekter, samarbeid, konkurranser og plassering for å knytte seg til industrien.

Kontekstuelle studier 2

 • Objekter og miljøer er grunnleggende for vår forståelse av verden. Hensikten med denne enheten er å introdusere en rekke kontekster som viser viktigheten av mening, og måtene denne betydningen kan brukes til å skape og uttrykke verdi innen håndverk og designpraksis. Tingene vi lager og bruker har 'liv' - de blir tenkt, designet og produsert gjennom valgte materialer og prosesser før de blir formidlet i offentligheten og ofte opplevd og konsumert privat.

Tekstilutforskning 2

 • Du vil utvide og videreutvikle individuell designidentitet og interesse gjennom truser som inkluderer alle stadier i designprosessen fra begynnelse til oppløsning og inkluderer live-prosjekter, samarbeid, konkurranser og plassering der det er mulig. Du blir oppfordret til aktivt å utforske kontraster om tilnærming for å teste din individuelle identitet og prosjektresultater.

Utforsking av tekstilpraksis 3

 • Du vil bli oppmuntret til å utvikle og avgrense dine individuelle praksisstilnærminger til forskning, utforming og fremstilling og foredling av utfallet når du begynner å identifisere potensielle områder av interesse for videre forfølgelse i tredjeårsstudie.

Internasjonalt år (valgfritt)

 • Studenter i School of Crafts and Design har den unike muligheten i UCA til å legge til et ekstra studieår ved en utenlandsk institusjon (enten ved en høyere utdanning eller arbeidsplass).

Internasjonalt år

Dette valgfrie året er designet for å utvide din pedagogiske erfaring og utdype din forståelse av kulturelt mangfold, slik at du kan studere i en annen kulturell kontekst og få nye perspektiver.

Å studere i utlandet kan være en livsendrende opplevelse. Når du bor i et annet land, vil du oppleve nye steder, mennesker, kulturer og muligheter. Du vil utvikle initiativ, uavhengighet, motivasjon og, avhengig av hvor du går, arbeidskunnskap om et annet språk - alle kvaliteter arbeidsgivere leter etter. Du vil komme tilbake for å fullføre graden med alle fordelene med det internasjonale året som ligger bak deg.

År 3

I løpet av ditt siste år vil vi støtte deg til å dirigere egen forskning. Du vil utvikle, redigere og sammenstille et betydelig tekstilarbeid for porteføljen din mens du etablerer en individuell praksis mot din fremtidige karriere / yrke. Du vil avslutte året med å styre og delta i en offentlig utstilling.

Tekstilportefølje

 • Vår profesjonelle praksis-enhet gir deg klar for konstruktivt engasjement med fremtidsutsiktene dine ved endt utdanning. Du vil ha en serie informative foredrag, seminarer og foredrag fra karrierer og bransjespesialister og profesjonelle utøvere. Denne enheten hjelper deg med å lette overgangen fra student til en profesjonell praktiserende fase eller din karriere destinasjon. Du vil kreve å samle en skreddersydd, målrettet og fremtidsrettet portefølje som gjenspeiler din individuelle interesse for din fremtidige karriere / yrke.

Tekstiløvelsestilling 1

 • Formålet med denne enheten er at du kan starte innramming av en individuell tekstilpraksisstilling, via en av to ruter - forskning / utforskende prototyping, eller teste forskning til oppløsning.

Kontekstuelle studier 3

Du vil tenke, utvikle og konstruere en personlig meningsfull portefølje av kontekstuell forskning. Denne forskningen vil informere, forsterke og reflektere over din praksis, kritisk engasjere seg i en rekke kontekstuelle og teoretiske rammer og vil tjene til å støtte posisjoneringen av din praksis i forhold til fortid, nåtid og mulige fremtidige bestrebelser.

Tekstiløvelsestilling 2

 • Du vil sette i gang ditt eget individuelle hovedprosjekt for din portefølje og Graduate Show og en valgfri offentlig utstilling (New Designers).

Gebyrer og tilleggskurs

Studieavgift

Kursavgiftene per år for 2020-påmelding er:

 • UK- og EU-studenter - £ 9 250
 • Internasjonale studenter - £ 16 250 (standardavgift)
 • Internasjonale studenter - £ 15.600 (full gebyr for tidlig betaling)

Ekstra kurs koster

I tillegg til studieavgiftene, kan du se de ekstra kurskostnadene for 2020-oppføring.

Disse avgiftene stemmer bare for det oppgitte studieåret. Kostnadene kan øke hvert år i løpet av en student med fortsatt registrering på kurs i tråd med inflasjon (med forbehold om en maksimal regulert skolepengergrense). Eventuell justering for fortsatte studenter vil være på eller under RPI-X-prognosesatsen.

fasiliteter

I tillegg til dedikerte studioplasser har vi - tre, 9 meter lange skjermutskriftsbord; individuelle fargestoffer; materialutforskningsområdet; Indigo kar og rustfarging; kjemiske mikserom og etterbehandlingsområder med industrielle steamers, bakeskap og varmepresser; datastyrt og George Wood Dobby vevstoler; industrikegler og nøste vindere og rammer for etterbehandling av vevde tekstiler; velutstyrte klut- og garnbutikker; tilgang til spesialistfasiliteter over School of Craft and Design.

Kursforbindelser

På dette kurset vil du bli utsatt for en verden av muligheter

Industriforbindelser

Vi har sterke bransjeforbindelser med mange ledende navn i sektoren - studentene våre har påtatt seg arbeidsplasser og / eller sikret givende karrierer med for eksempel:

 • Ben Sherman Design
 • Courtaulds Textiles
 • Colefax og Fowler
 • David Linley
 • Debenhams designavdeling
 • Dedar
 • Esquel Apparel Ltd
 • Ivo-utskrifter
 • Jaeger
 • John Lewis Design Studio
 • Ratti Spa Design Studio Italia
 • Sandersons UK Designer Stoff og bakgrunn
 • Sacho Hesslein museum
 • Savoir senger, Mayfair
 • Zoffany Stoffer
 • Royal Opera House
 • Tekstil- og motemuseum
 • Zandra Rhodes
 • Mirjam Rouden
 • Paul Smith
 • Margo Selby-designere
 • Christopher Farr Design Studio
 • Keeler Gordan Design Studio
 • LK Bennett Design Studio
 • Westcott Design Studio
 • V&A Museum
 • The Contemporary Arts Gallery, London.

Karriere

Tekstdesigngraden vår tilbyr deg et springbrett i et mangfoldig utvalg av karriereveier. Nyutdannede har sikret seg roller som:

 • Trykk designere
 • Stoffteknologer
 • Offentlige kunstutøvere
 • Vev interiørdesignere
 • Stoff og tilbehør koordinatorer
 • Designer stakere
 • Tekstildesignere og stylister
 • Tekstilkonservatorer og kuratorer
 • Kunstpedagoger og lærere
 • Mote kjøpere og forhandlere
 • Kunstadministratorer
 • Galleriledere.

Ansatte og tekniske

Kurset ditt vil bli ledet av programleder Sharon Ting, med bistand fra:

 • Førstelektor 0.4 på trykk Diana Harrison.
 • Førstelektor 0,6 i vev Louise Anderson.

Videre studier

Du kan også tenke deg å vurdere videre studier på høyere nivå.

Inntakskrav

Storbritannias inngangskrav

Sammen med porteføljen din, er standardinngangskrav * for dette kurset:

Ett av følgende:

 • 112 nye UCAS-takstpoeng
 • Bestått på Foundation Diploma in Art & Design (Nivå 3 eller 4)
 • Distinction, Merit, Merit at BTEC Extended Diploma
 • Fortjeneste ved UAL Extended Diploma
 • 112 nye UCAS-tariffpoeng fra et akkreditert Access to Higher Education Diploma i et passende fag
 • 27-30 totale poeng i International Baccalaureate Diploma med minst 15 IB poeng på høyere nivå.
 • Og fire GCSE-pasninger i klasse A * -C og / eller grad 4-9 inkludert engelsk (eller Functional Skills English / Key Skills Communication Level 2).

Andre relevante og likeverdige nivå 3 i Storbritannia og internasjonale kvalifikasjoner vurderes på individuell basis, og vi oppfordrer studenter med forskjellig utdannelsesbakgrunn til å søke.

* Vi gir av og til tilbud som er lavere enn standard oppføringskriteriene, til studenter som har møtt vanskeligheter som har påvirket resultatene og som forventet å oppnå høyere resultater. Vi vurderer styrken til søkernes porteføljer, så vel som deres karakterer - i disse tilfellene er en sterk portefølje spesielt viktig.

Internasjonale opptakskrav

For å se tilsvarende innreisekrav for ditt land, vennligst sjekk nettstedet vårt.

Din portefølje

For dette kurset vil vi kreve at du deltar på en søkerdag og tar med porteføljen din for vurdering. Vi vil gjerne se en nøye valgt portefølje på opptil 15 ark. Dette skal omfatte visuelle studier, analytisk tegning, farge og arbeid i en rekke medier, sammen med skissebøker, forelesningsnotater og minst ett essay. Ytterligere informasjon om hvordan du sammenstiller en portefølje og de spesifikke kravene til eksempler på arbeid som skal inkluderes, vil bli gitt på søkerportalen etter at du har søkt.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the ... Les mer

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the Creative Arts. As a specialist creative arts university, we have created a unique community for our students, where like-minded people can share in the creative process and inspire one another. Collaboration between courses is encouraged, with fine artists studying with budding filmmakers and fashion designers working alongside architects. In this way, our students benefit from exposure to a range of disciplines. Choosing to study with us will give you the freedom to discover your own personal style through a winning combination of industry-focused courses, state-of-the-art facilities, and inspirational expert staff. Minimér
Canterbury , Epsom , Farnham , Rochester , Maidstone , Molesey , Barnsley + 6 Mer Mindre