BA (Hons) Youth Justice

Generelt

Programbeskrivelse

BA (Hons) Youth Justice

Du vil bli med på et kurs med god studenttilfredshet og ansettelsesevne! 100% av våre BA (Hons) ungdomsstudier og BA (Hons) ungdomsrettsstudenter er fornøyd med kurset totalt og 100% av kandidatene på begge kursene er ansatt eller engasjert i videre studier seks måneder etter at de forlot NTU. (Nasjonal studentundersøkelse 2017 og DLHE 2015/16 Heltid, Storbritannia, Første grad, lavere grad)

Youth Justice handler om å jobbe med unge mennesker som fornærmer eller står i fare for å fornærme. Dette kurset knytter faglig teori til moderne praksis gjennom plasseringer, besøk og gjesteforelesere.

Vår ungdomsrettighetsgrad er tverrfaglig, med studiet av sosialpolitikk, sosiologiske, psykologiske og kriminologiske perspektiver. Du vil utforske hvorfor unge mennesker fornærmer, og hvilken innvirkning deres familier og lokalsamfunn har på deres personlige utvikling og kriminelle oppførsel. Gjennom hele kurset vil du vurdere sammenlignende internasjonal praksis for å håndtere forstyrrende atferd, og tiltak for å redusere fornærmende.

Hvorfor velge dette kurset?

 • Mens dette kurset utforsker en rekke kriminologiske perspektiver, er det kartlagt mot Ferdigheter for rettferdighet Nasjonale yrkesstandarder for ungdomsrett. Dette gjør kurset ideelt for de som er interessert i studiet av kriminologi, men som er opptatt av å jobbe innenfor ungdomsrettssektoren.
 • Du vil bli undervist av et lærerteam som er svært dyktig og erfaren i Youth Justice sektor. Deres kompetanse i faget informerer kurset og at du har en up-to-date og relevant erfaring. 100% av BA (Hons) Youth Justice studenter er enige om at ansatte har gjort emnet interessant. (Nasjonal studieundersøkelse 2017).
 • Erfarne Ungdoms Justice utøvere er involvert i ulike undervisningsøkter for å dele sine spesialiserte kunnskaper og erfaringer med å jobbe med unge mennesker.
 • Dette kurset kan åpne opp en rekke givende karriere i sikre eiendommer, fengsler, ungdoms uakseptable lag og kriminalomsorgen.
 • 100% av våre nye BA (Hons) Youth Justice studenter vil anbefale å studere ved NTU. (Nasjonal studieundersøkelse 2017).

Hva du vil studere

Målet med kurset er å fokusere på de kjernevirksomhetene som utøvere arbeider med innen ungdomsretten, slik at de kan arbeide effektivt med unge, deres familier og andre fagfolk. Vi tar sikte på å utstyre deg med kunnskap og forståelse for hvordan du kommuniserer effektivt med andre; hvordan man nøyaktig vurderer behov og risiko for unge mennesker; og hvordan å bruke refleksjon og ferdigheter med kritisk analyse for å utvikle en forståelse av lovgivningen, politikken og rammene innenfor hvilke ungdom rettferdighetsutøvere opererer.

I tillegg vil du utforske historien til ungdom rettferdighet og forholdet mellom uakseptable for barn og unges utvikling. Det er også en klar praktisk fokus på moderne problemer mot fremtidige utøvere. For eksempel:

 • unge og gjenger
 • stoffmisbruk og uakseptable
 • ofrene
 • restorative justice og effektiv praksis.

Hver av disse emnene er undersøkt kritisk og debattert.

Hvordan du lærte

For å gi deg en førsteklasses læring og for å garantere at du har en mulighet til å få mest mulig ut av din tid på universitetet, vil du motta kontakttiden gjennom et variert utvalg av leveringsmåte.

Strukturert undervisning vil bli levert gjennom en kombinasjon av tradisjonelle forelesninger, seminarer og workshops. De mindre gruppe seminarer og workshops gi muligheter til å utvikle problemløsning ferdigheter, gruppe arbeidsmiljø, analyse, debattere ferdigheter, presentasjonsteknikk, og diskusjon om et bredt spekter av synspunkter.

Du vil også lære av audiovisuelle presentasjoner, informasjon teknologibaserte øvelser og praktisk erfaring.

Opplæring med ansatte

Som forholdet mellom studenter og veiledere er en viktig en du kan forvente å ha mye direkte kontakt og støtte gjennom seminarer og en-til-en opplæring. På disse øktene vil du få mulighet til å:

 • diskutere og få tilbakemeldinger om arbeidet ditt
 • stille spørsmål om de prosjektene du jobber med
 • heve noen problemer du opplever knyttet til ditt arbeid, personlige forhold, eller universitetet opplevelse.

Uavhengig studie

Dette er en viktig del av dette kurset. Gjennom de tre årene av kurset de planlagte kontakter timer du får vil gradvis avta etter hvert som du utvikle ferdigheter som kreves for å gjennomføre en uavhengig studie eller avhandling i den endelige år. Du vil fortsatt ha jevnlig kontakt med veiledere og eventuelt ad hoc tutorials kan ordnes.

Læring fra eksperter

Du vil bli undervist av entusiastisk, engasjert og profesjonelt personale som er svært dyktig og erfaren i ungdomsjustissektoren. De sikrer våre kurs vil trene deg til de krav som er nødvendige for å arbeide innenfor ungdomsrettsvesenet. Nåværende ansatte har utviklet en vinningsforbrytelser prosjekt som har som mål å redusere antall unge mennesker uakseptable i Derby. I tillegg vil dine forelesere være engasjert i dagens forskning på områder av Youth Justice praksis og vil dele nye funn i undervisningen.

I tillegg til de tradisjonelle forelesninger, øvinger og selvstudium, vil du også høre og lære av erfarne ungdom rettferdighet utøvere. De er invitert til å komme og dele sine spesialiserte kunnskaper og gjøre deg klar over realitetene i deres arbeid med unge mennesker. I det siste har disse representanter på besøk fra sikre eiendom, snakker om opplevelsen av unge mennesker i fengsel, og veldedighetsorganisasjoner som YMCA.

Virtuelt læringsmiljø

Du vil også bruke vår virtuelle læringsmiljø, NÅ, som er et fleksibelt web-basert system som tillater deg å ha 24-timers tilgang til modul læremateriell og pensumlister. Den lar deg diskutere arbeidet med lærere og andre studenter, og sende kurs elektronisk fra hvor som helst i verden.

Hvordan blir jeg vurdert?

Kursets evalueringsformer er varierte. Vi bruker et bredt spekter av tilnærminger som erkjenner at ulike elever har variert læringsstiler, evner og preferanser. Vurderingsmetoder brukes replikere arbeidsmiljøet så langt som mulig, og du vil derfor bli bedt om å utføre din egen etterforskning case study arbeid, analyse og vurdering.

Flertallet av arbeidet vil bli vurdert gjennom kurs basert essays, reflekterende tidsskrifter, regneark, kritiske anmeldelser, case-studier, og en avsluttende året forskningsbasert selvstudium.

Den praktisk fokus i det andre året vil bli reflektert i de vurderingsformer som brukes for modulene. Praktiske vurderingsformer omfatter oppgaveorientert gruppearbeid, presentasjoner, intervjuer, deltaker observasjoner, rollespill øvelser, og IT-oppgaver.

Som svar på student tilbakemeldinger Universitetet har innført en politikk som sikrer markert arbeid er returnert til deg elektronisk innen tre uker etter innlevering.

Lær et nytt språk

Ved siden av studiet har du også muligheten til å lære et nytt språk. Universitetet Language Programme (ULP) er tilgjengelig for alle studenter, og gir deg muligheten til å lære et helt nytt språk eller forbedre ferdighetene du allerede har.

Å lære et nytt språk kan du:

 • forbedre dine kommunikasjonsferdigheter
 • berike din opplevelse når du reiser utenlands
 • øke dine karrieremuligheter.

98% av BA (Hons) Youth Justice fulltidsstudenter er fornøyd med undervisningen på kurset deres. (Nasjonal studieundersøkelse 2017)

Eiere og arbeidsevne

Gode ​​arbeidserfaring muligheter

Work-basert læring er en verdsatt funksjon i denne graden, og det er fire unike komponenter.

 • Du kan ha mulighet til å gjøre en observasjons erfaring med ungdom rettferdighet byrå i år to. Dette er en del av effektiv praksis i Youth Justice modul som er fokusert på de ferdigheter som kreves for å utvikle effektive relasjoner med ungdom. Effektiv praksis i Youth Justice modulen er nøye justert til Youth Justice effektiv praksis Certificate (tidligere Professional Certificate i effektiv praksis), Youth Justice styrets entry level kvalifisering for arbeid i ungdomsjustissektoren.
 • Undervisningen levert av ungdom feilende laget utøvere og andre ungdom rettferdighet personell på sine spesifikke roller og etater.
 • Kurs besøk på ulike institusjoner innen rettsvesenet, etter en arrestasjon-til-setning prosess (som omfatter politi, domstoler og unge lovbrytere 'institutter).
 • Mock saker og simulerte saksmapper vil bli brukt til å gi deg verdifull erfaring i et trygt miljø.

Du vil dra nytte av de veletablerte relasjoner kurset teamet har utviklet med Ungdomsrettslige organer i vår region, og andre organer som:

 • sikker Estate
 • Skills for Justice
 • Nottingham Council for volontørtjeneste
 • YMCA.

Kurset teamet jobber tett med NTU Frivillige service og Arbeidsevne teamet for å gjøre deg oppmerksom på betydelig antall frivillige og sessional betalt muligheter som er tilgjengelige.

Gjennom kurset vil det være muligheter for deg å forstå arbeidet til utøvere i en rekke forskjellige fagområder, for eksempel Ungdomsfeilende lag saksbehandlere og sikre barnas hjem.

Din karriereutvikling

Lokale ungdommer feilende lag arbeidsgivere har vært involvert i utformingen av kurset og vil bli jevnlig konsultert gjennom. Dette vil helt klart forbedre din arbeidsevne innenfor ungdomsjustissektoren som inkluderer ungdom uakseptable lag, barnas tjenester og sikre eiendom.

Ved ferdigstillelse vil du har fått tillit, erfaring og spesialisert kunnskap og ferdigheter til å ta fatt på en karriere i det voksende ungdom justissektoren, og tilhørende støttetjenester. Disse områdene er alltid å utvikle innovative måter å engasjere ungdom og forebygge kriminell atferd og gjentatte lovbrudd.

Din evne til å utføre selvstendig forskning, evaluere tiltak, reflektere over praksis og arbeid i multi-agency innstillinger vil også bli høyt verdsatt av fremtidige arbeidsgivere.

Karrieremuligheter som interesserer deg kan inkludere:

 • ungdom uakseptable lag
 • preventions prosjekter
 • mentoring tjenester for ungdom
 • restorative justice tjenester
 • den sikre eiendom
 • fengsler og friomsorgen.

Jobben titlene nedenfor gir en indikasjon på karrierene våre nyutdannede er følgende: *

 • Barn Residential Care Worker
 • Support Worker unge lovbrytere
 • utdanning Worker
 • Barn Advocate
 • Befriender
 • Hjelpepleier
 • Residential Barnepass Officer
 • Youth Offender Oppreisning Supervisor
 • Assistenten.
 • Siste Dlhé undersøkelse lavere resulterer 2011-12 - 2014-15. Du kan også vurdere å studere et praktisk kurs i områder som sosialt arbeid eller kriminologiske rettferdighet.

Vår Arbeidsevne team

Vi har en egen Arbeidsevne lag som ligger på City området. Teamet er godt plassert for å gi deg spesialist veiledning og praktisk hjelp som virkelig vil gjøre en forskjell for potensielle kunder når du oppgraderer.

Du vil dra nytte av de veletablerte relasjoner kurset teamet har utviklet med Ungdomsrettslige organer i vår region

Inntakskrav

UK

For september 2018 oppføring trenger du:

 • A-nivåer - BCC; eller
 • BTEC Utvidet Diploma - DMM; eller
 • 104 SO tariff poeng fra tre A-nivå eller tilsvarende kvalifikasjoner; og
 • GCSEs - Engelsk og Matte eller Science grad 4
 • å fullføre en Disclosure og Sperring sjekk (tidligere kjent som en Criminal Records Bureau avsløring).

Vi anser også tilsvarende kvalifikasjoner og kombinasjoner.

Alle søkere må kunne demonstrere en interesse i, og en evne til, å engasjere unge mennesker. Selv om det ikke er viktig, vi positivt oppfordrer søkere som har erfaring med å jobbe innenfor en ungdom rettferdighet innstilling eller kan bevis relevant frivillig arbeid, spesielt blant unge mennesker. Spesielt er modne søkere oppfordres til å søke som, sammen med faglige kvalifikasjoner, relevant praktisk erfaring og prestasjoner blir sett på som en ressurs. Non-standard søkere kan bli intervjuet.

Som med alle yrkesfag knyttet til arbeid med barn og unge, er alle studenter pålagt å gi alle detaljer om eventuelle tidligere kriminelle overbevisning om opptak og bekrefte innholdet i disse ved kursstart. Studentene er pålagt å opplyse om eventuelle senere straffedommer mens på kurset; unnlatelse av å gi full avsløring av tidligere eller nye overbevisning kan føre til oppsigelse av studieløpet. Elevene kvalifisert for WBLO kan være nødvendig for å fullføre en Enhanced Disclosure Sperring (DBS) Disclosure. Hvis dette fremhever en potensiell risiko for et barn kan dette føre til oppsigelse blir vurdert.

International

For september 2018 oppføring trenger du:

 • A-nivåer - BCC; eller
 • BTEC Utvidet Diploma - DMM; eller
 • 104 SO tariff poeng fra tre A-nivå eller tilsvarende kvalifikasjoner; og
 • GCSEs - Engelsk og Matte eller Science grad 4
 • å fullføre en Disclosure og Sperring sjekk (tidligere kjent som en Criminal Records Bureau avsløring).

Vi anser også tilsvarende kvalifikasjoner og kombinasjoner.

Alle søkere må kunne demonstrere en interesse i, og en evne til, å engasjere unge mennesker. Selv om det ikke er viktig, vi positivt oppfordrer søkere som har erfaring med å jobbe innenfor en ungdom rettferdighet innstilling eller kan bevis relevant frivillig arbeid, spesielt blant unge mennesker. Spesielt er modne søkere oppfordres til å søke som, sammen med faglige kvalifikasjoner, relevant praktisk erfaring og prestasjoner blir sett på som en ressurs. Non-standard søkere kan bli intervjuet.

Som med alle yrkesfag knyttet til arbeid med barn og unge, er alle studenter pålagt å gi alle detaljer om eventuelle tidligere kriminelle overbevisning om opptak og bekrefte innholdet i disse ved kursstart. Studentene er pålagt å opplyse om eventuelle senere straffedommer mens på kurset; unnlatelse av å gi full avsløring av tidligere eller nye overbevisning kan føre til oppsigelse av studieløpet. Elevene kvalifisert for WBLO kan være nødvendig for å fullføre en Enhanced Disclosure Sperring (DBS) Disclosure. Hvis dette fremhever en potensiell risiko for et barn kan dette føre til oppsigelse blir vurdert.

Vi aksepterer kvalifikasjoner fra skoler, høyskoler og universiteter over hele verden for oppføring på våre lavere grader. Hvis du ikke er sikker på hvordan internasjonal kvalifiseringskamper våre kurs krav vennligst besøk vår internasjonale kvalifikasjoner side.

Grunnkurs

Hvis du trenger å gjøre et grunnkurs for å møte våre arbeidskrav kan du besøke Nottingham Trent International College (NTIC). Hvis du allerede studerer i Storbritannia på en skole eller høyskole, og ønsker å vite om vi kan godta kvalifisering vennligst besøk vår grunnkurs side.

Opptakskrav engelskspråklige

Hvis engelsk ikke er ditt første språket du må vise oss at språkkunnskaper er sterk nok for intensive akademiske studier. Vi ber vanligvis for en IELTS test, og vi aksepterer noen alternative engelsk språktest.

For en oversikt over våre språkkrav vennligst besøk vår engelske side.

Hvis du trenger å gjøre en pre-sesjoner engelskkurs for å møte de engelske kravene vennligst besøk vår pre-sesjoner engelskkurs siden.

Hjelp og støtte

Hvis du har spørsmål om dine kvalifikasjoner eller om å lage en søknad til Universitetet vennligst kontakt vår internasjonale team for råd.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

The School of Social Sciences at Nottingham Trent University is a large and vibrant academic community which offers a wide range of qualifications in diverse disciplines including psychology, criminol ... Les mer

The School of Social Sciences at Nottingham Trent University is a large and vibrant academic community which offers a wide range of qualifications in diverse disciplines including psychology, criminology, sociology, youth, health and social care, politics, international relations, education and social work. Minimér
Nottingham