BA (Hons) i motedesign

Generelt

Programbeskrivelse

Lag original, ansvarlig og inspirerende mote, og gjør ditt unike fotavtrykk på bransjen. På dette innovative motedesignkurset vil du jobbe i et støttende studiomiljø med erfarne fagfolk som vil pleie veksten din mot å bli en fremtidsrettet designer.

Introduksjon

Du vil finpusse den kreative kanten for å dyrke ditt eget designperspektiv. Arbeidet med både simulerte og live-trusser, lærer du hvordan du effektivt formulerer ideene dine. Ved å utfordre status quo, vil du utvikle innovative motekonsepter for å forbli i forkant av en stadig skiftende global industri.

Du vil:

 • Øk din bevissthet gjennom læring som er drevet av vår tids miljømessige, etiske og moralske utfordringer.
 • Ta din plass i forkant av industrien, med tilgang til ressurser fra industrielle, spesialiserte sy- og strikkemaskiner, silketrykk og en naturlig fargestuehage, til ultralydsveisemaskiner.
 • Lær å bruke de nyeste digitale designteknologiene, inkludert CLO 3D.
 • Trives ved å jobbe sammen om samarbeidsprosjekter, utfordringsbaserte prosjekter.
 • Arbeid med live-truser med ledende merkevarer som Fred Perry, Lou Dalton, O'Neill og New York-baserte Ryan Roche.
 • Deler en felles første året med Sports Design studenter, der du velger en spesialist Pathway som du flytter inn i andre året.

Hva vi ser etter

Vi vil ha noen som:

 • Kan vokalisere tekst, variere tone og svare på materialet.
 • Fysisk engasjerer seg i omgivelsene sine.
 • Er livlig og lydhør.
 • Tenker uavhengig.

Hva våre kandidater gjør

Våre kandidater har arbeidet videre med navn som Calvin Klein, Margaret Howell, Victoria Beckham, Acne Studios, Burberry, Iris van Herpen, palmer // harding, Jigsaw, Whistles, H&M og Adidas.

I 2018 ble kurset overrakt British Fashion Councils Outstanding Portfolio Award for våre kandidatporteføljepresentasjoner.

Fashion Model Dancing in the Woods with Beautiful and Colorful Spring Dress Costa Rica

Hva du lærer

Denne praktiske motegraden gjenspeiler yrkeslivet fra første dag, og lærer tekniske og kreative designferdigheter på tvers av dameklær og herreklær - og hjelper deg med å skille deg ut i bransjen når du lager originale, ansvarlige og inspirerende moteforslag. Du vil få arbeidskunnskap om kjernen motedesign ferdigheter som forskning, analyse, oversettelse, tegning, mønster skjæring og konstruksjon, samt innovasjonsevner som risikotaking og eksperimentere med nye teknologier som CLO3D og ultralyd konstruksjon teknikker.

År ett

Du vil utvikle din praksis i våre profesjonelt utstyrte motestudioer. Støttet av faglige og tekniske kursteam, lærer du viktige ferdigheter som konseptutvikling, 2D- og 3D-design, moteillustrasjon og farge- og materialutvikling. Du vil også lære tekniske ferdigheter som mønsterskjæring og konstruksjon av plagg. Mens du studerer teoriene rundt mote og skriving, vil du utforske kulturelle, historiske og etiske spørsmål.

moduler

 • Forskning
  I denne modulen vil du begynne å tilegne deg kjerneferdigheter i forskning innenfor rammen av et motedesignsoppdrag. Du vil bli kjent med metoder for forskning og moteordforråd, og utforske tradisjonell markering i form av tegning, mens du også utvikler ferdigheter innen digital kommunikasjon.
 • Cut and ConstructThis modul vil hjelpe deg å vokse kjerneproduksjonsteknikker for klesplagg. En grundig analyse av spesifikke teknikker og prosesser vil informere din kunnskap om
  mønster / byggeprosess og deres anvendelse i motebransjen.
 • Oppdagelse
  Gjennom designprosjekt briefs vil du bygge videre på teknikkene som er utforsket i tidligere moduler for å forbedre dine produksjons- og forskningsevner, og din egen nye designstemme. Du vil jobbe med konsepter om risikotaking, lek og nysgjerrighet for å utvikle originale og progressive designideer i både 2D- og 3D-formater.
 • Temaer i kultur
  Denne modulen hjelper deg å kontekstualisere dine design- og produksjonsevner. Du vil jobbe med å utvikle passende forsknings-, presentasjons- og kommunikasjonsevner slik at du effektivt kan artikulere ideene dine.

År to

Med fokus på profesjonell praksis vil du i år se at du begynner å forme identiteten din som motedesigner, mens du utvikler et selvsikkert personlig perspektiv. Gjennom levende og simulerte bransjeafgivelser vil du bruke ferdighetene dine til områder som merkevare- og markedsbevissthet, bærekraft, etiske og moralske spørsmål og ideer som presenteres. Du vil bli introdusert for digital- og skjermutskrift, maskinstrikking, avanserte skjæringsteknikker, skreddersøm og avanserte CAD / digital designløsninger. Du kan også velge å ta på deg en egenrettet industriell plassering i sommerferien. Studentene har fått arbeidserfaring med merkevarer som Maison Margiela, Dior, Christopher Kane, Mary Katrantzou, JW Anderson og palmer // harding.

moduler

 • Mote tenking
  Du vil forske, avhøre og danne et forsvarbart synspunkt på den moderne motebransjen basert på oppdatert designpraksis, futurologi og etiske hensyn. Ved siden av denne filosofiske undersøkelsen vil du også lære hvordan klesmerker er formulert. Når du jobber som en del av en gruppe, vil du oppleve teamdynamikk og bli oppfordret til å presentere ideene dine i åpne fora, der du vil diskutere, forhandle og forsvare dem.
 • Motebransjepraksis
  I denne modulen får du en "Real World" -opplevelse, ved å jobbe med live-prosjekter eller de som simulerer industriens praksis og tidsplaner. Du vil utforske synergiene og spenningene som finner sted mellom de kreative og profesjonelle sammenhengene i motebransjen og utvikle ferdigheter for å kreativt lede en merkevarespesifikk kleskolleksjon og presentere designideer som skal gjennomføres til plaggrealisering.
 • Innovasjon
  Etter introduksjonsverksteder i avanserte teknikker for klesproduksjon som strikk, trykk og avansert skjæring, vil du utnytte disse nye ferdighetene for å forbedre din egen stemme for motedesign. Du vil produsere innovative og progressive nye ideer for klær i både 2D og 3D, mens du blir oppfordret til å omfavne det uventede og avvise det åpenbare.
 • Teorier om kultur
  Denne modulen går dypere inn i de historiske, sosiale, kulturelle og globale sammenhenger der moderne mote-design praksis oppstår. Den introduserer teoretiske perspektiver for å utvikle din evne til å diskutere din egen og andres praksis i faglige rammer.

År tre

I det siste året av motedesigngraden din, vil du utvikle en kandidatkolleksjon ved å intensivt undersøke, utvikle og utforske 2D- og 3D-konsepter. Ved siden av dette vil du produsere en avhandling, portefølje og utseende for å starte karrieren. Det vil være muligheter for å markedsføre deg selv ved å delta i direktesendte konkurransebransjer satt av British Fashion Council og Graduate Fashion Foundation.

moduler

 • Samlingsforskning
  Du vil utvikle og sortere konseptet, markedet / kunden, farge, materialforskning og så videre, som du vil bruke til å informere før- og utdanningskolleksjonene. Forskningen vil være meningsfull og også utforske de etiske og bærekraftige hensynene til det valgte motemeldingen.
 • Pre-Collection
  Du vil undersøke, utvikle og presentere en forhåndssamling som fullt ut integrerer forskningsmaterialet. Denne prosessen vil tillate deg å ta informerte beslutninger om områder med styrke og svakhet i forskningen din før du forplikter deg til en endelig beslutning om gradsamlingen din.
 • Dissertation
  I denne modulen vil du fullføre en avhandling om et avtalt emne knyttet til dine individuelle interesser og praksis. Du vil reflektere over personlige forskningsstyrker og praksis og delta i vurdert debatt og detaljert diskusjon av det valgte emnet.
 • Samling
  I denne modulen vil du fullføre graden motekolleksjonen din, basert på forberedelser gjennomført i forrige år tre moduler. Dette vil kulminere med levering av et tildelt antall fullt realiserte plagg som er samlet som sammenhengende antrekk, klare til presentasjon på en moteshow eller tilsvarende.
 • Profesjonelle strategier
  Denne modulen vil hjelpe deg med å utvikle en rekke selvreklameformateriell som er relevant for dine individuelle ambisjoner etter endt utdanning. Bransjegjester og yrker / spesialister vil dele råd og veiledning angående intervjuer, plasseringer, kontakte potensielle arbeidsgivere og studenter.

Modulene over er de som blir studert av studentene våre eller foreslått nye. Programstrukturer og moduler kan endres som en del av våre læreplanforbedrings- og gjennomgangsprosesser. Hvis en bestemt modul er viktig for deg, kan du diskutere den med kurslederen.

Slik lærer du

Arbeidet med vårt team av svært erfarne faglige og tekniske team, vil du samarbeide med kolleger og studenter fra forskjellige kurs, lære av gjesteforelesere, ta på deg liveprosjekter med merker og utvikle din egen praksis til en bransjestandard. Regelmessig læring kommer gjennom tutorials, både en-til-en og i grupper, forelesninger, seminarer, workshops og tekniske demonstrasjoner. Du vil også ha sjansen til å studere i utlandet for en periode gjennom Erasmus + og Study Abroad partnerskap.

Vurderingsmetoder

 • Kontinuerlig vurdering av visuelle, muntlige og skriftlige oppgaver.
 • Avsluttende års avhandling og to avsluttende års utstillinger.

Personale

På toppen av å jobbe for ikoniske designere som Alexander McQueen, gir våre veiledere og supportmedarbeidere detaljert kunnskap innen områder som styling av subkultur, næringslivsentreprenørskap, etikk, bærekraft og å drive egne etiketter.

Noen medarbeidere underviser bare i spesifikke moduler, og kurset ditt inneholder kanskje ikke hvert medlem.

fasiliteter

 • Skjærebord.
 • Montering står.
 • Industrielle platemaskiner.
 • Digital designløsninger som clo3D, Gerber og Adobe.
 • Digital og tradisjonell trykkutstyr.
 • Laser skjæreutstyr.
 • Silikon taping utstyr.
 • Ultrasoniske anleggsmaskiner.
 • Industrielle overlockers.
 • Maskiner for blindmasker.
 • Strikkemaskiner.
 • Produksjonsanlegg for publisering / portefølje.
 • Online tilgang til WGSN og LS: N Global.

Hvordan søke

Søk via UCAS

Klar til å bli med? Hvis du søker gjennom UCAS Apply and Track, må du referere til universitetet og kurskodene nedenfor.

 • Universitetskode: F33
 • Kurskode: W232

Søker du som internasjonal student?

Internasjonale studenter kan søke et kurs gjennom UCAS, via en agent eller direkte med universitetet.

Opptakskrav

Vi vurderer alle applikasjoner ut fra deres egen individuelle fortjeneste og potensiale. Vi inviterer alle søkere til en intervjudag eller audition for å gi dem muligheten til å demonstrere dette sammen med hva som inspirerer og motiverer dem innen deres felt. Søkere vil også kunne vise porteføljen sin eller gi en ytelse avhengig av kurs. Vi tar imot søknader fra alle fagbakgrunner, enten du har spesialisert deg på STEM, kunst eller humaniora.

Som en guide er vårt typiske tilbud på lavere nivå 104 - 120 UCAS Tariffpoeng, først og fremst fra nivå 3-kvalifikasjoner som, men ikke begrenset til, A-nivåer, BTEC Extended Diploma eller Foundation Diploma.

Språkkrav

For søkere hvis førstespråk er engelsk, krever vi at du har eller jobber mot GCSE English Language Grade 4 (C), eller tilsvarende.

Hvis engelsk ikke er morsmålet ditt, må du oppfylle den samme standarden som tilsvarer IELTS Academic 6.0-poengsum, med minst 5,5 i Lesing, Skriving, Taling og lytting. Vi godtar en rekke likesteder i landet og godkjente tester.

Hvis du trenger et nivåvise 4-studentvisum for å studere i Storbritannia, må du ta en godkjent Secure English Language Test (SELT). Du kan lese våre engelskspråklige krav for mer informasjon.

frister

 • Storbritannia / EU-søknader: 15. januar 2020 (for lik vurdering)
 • Sen søknad vil bli vurdert hvis det er ledige plasser.
 • Betalere for internasjonale avgifter kan søke hele året. Men vi anbefaler å søke så tidlig som mulig, for å få tid til visum og reisearrangementer.

Studieavgift 2020-21

 • £ 9 250 - heltid Storbritannia / EU
 • £ 16 000 - internasjonal på heltid

Studieavgift fastsettes årlig og skal gjennomgås hvert år. Universitetet kan derfor heve skolepenger de andre eller påfølgende år av et kurs, i tråd med inflasjon og / eller det maksimale som er tillatt i lov eller regjeringens politikk. Studentene vil bli varslet om endringer så snart som mulig.

Sist oppdatert May 2020

Om skolen

Established in 1902 as Falmouth School of Art, it has grown over a century to become a digital innovation hub. Today, its portfolio of undergraduate and postgraduate courses represents the breadth of ... Les mer

Established in 1902 as Falmouth School of Art, it has grown over a century to become a digital innovation hub. Today, its portfolio of undergraduate and postgraduate courses represents the breadth of the Creative Industries, the fastest growing sector in the UK economy. Now, as we face the fourth industrial revolution; as technology provides great opportunities as well as challenges, it’s clear that Falmouth’s specialisms of creative innovation; creative thinking, problem-solving, communication and storytelling, will be key to future economic and cultural success both at a local and global level. Minimér
Falmouth , Penryn + 1 Mer Mindre