BA (Hons) i utdanning studier

Generelt

Programbeskrivelse

Å studere utdanningsstudier ved BGU vil gi deg en utmerket forståelse av utdanning i bredeste forstand, nasjonalt og globalt, og er et godt valg hvis du er interessert i en karriere som lærer eller tenker å jobbe i andre utdanningsrelaterte områder.

Nøkkelord

 • Pris: BA (Hons)
 • UCAS-kode: X301
 • Varighet: 3 år
 • Studiemåte: Heltid
 • Startdato: september
 • Tildelingsinstitusjon: Bishop Grosseteste University
 • Institusjonskode: B38

Hvordan lærer folk? Hva kommer i veien for læring? Hvor kan folk lære best - og hvordan? Trenger vi skoler? Er det mulig å 'skole' verden? Kan utdanning gjøre en forskjell i menneskerettighetene? Kvinners rettigheter? Nasjonalt? Globalt? Dette er bare noen av de store spørsmålene du vil undersøke gjennom å studere utdanningsstudier ved BGU. Vi er stolte av vårt meget moderne, reaktive og problembaserte kurs som er nøye designet for å gi deg det 'større' bildet av utdanning i et globalt samfunn. En utdannelsesstudie fra BGU vil utstyre deg godt for fremtiden, uansett hvilken karriere destinasjon du har, men hvis du planlegger å fortsette å lære, vil du oppdage at modulene våre vil åpne øynene dine for noen forskjellige måter å tenke på utdanning og dens formål og plass i samfunnet.

Å studere utdanningsstudier hos oss vil gi deg en utmerket forståelse av utdanning i bredeste forstand, nasjonalt og globalt, og er et godt valg hvis du er interessert i en karriere innen undervisning eller tenker å jobbe i andre utdanningsrelaterte områder. Det vil gi deg dyp og reflekterende kunnskap og forståelse av moderne spørsmål i utdanningen, direkte relatert til hverdagspraksis. Du vil diskutere utdanningspolitikken, finne ut mer om driverne for pedagogisk endring i England i dag og kritisk vurdere ulike tilnærminger til skoler og skolegang, både i Storbritannia og globalt.

Et sentralt trekk ved utdanningsstudier er fokus på deg som utvikler. Du vil bli oppmuntret til å utvikle en sterk personlig ideologi for utdanning og vil bli støttet i utviklingen av sikre ansettelsesevner gjennom våre arbeidsbaserte arbeidsplasser. En rekke kjernemoduler hvert år inkluderer plasseringer i skoler eller andre utdanningsrelaterte innstillinger, og nøye strukturerte plasseringsoppgaver vil sikre at du får verdifull førstehånds praktisk erfaring.

Hva vil du studere

Studenter på dette kurset studerer for tiden noen eller alle av følgende moduler

Kursmoduler

År 1

 • Perspektiver på læring
 • Elever, skoler og samfunn
 • Hjernene bak det: Begreper om intelligens

År 2

 • Inkludering og mangfold
 • Tenke gjennom pedagogikk
 • Fra syn til virkelighet?
 • Profesjonelle kontekster
 • Utdannelse i en digital tid
 • En introduksjon til forskningsverdenen

År 3

 • En læreplan for det 21. århundre
 • Inspirerende læring: Readin ',' Ritin 'og Revellin'
 • Internasjonale dimensjoner
 • Uavhengig studie
 • Kontekster for læring
 • Dissertation

141851_photo-1588072432836-e10032774350.jpg

Inntakskrav

Du trenger normalt 96-112 UCAS-tariffpoeng (fra maksimalt fire avanserte nivåkvalifikasjoner). Vi ønsker en rekke kvalifikasjoner som oppfyller dette kravet, som A / AS-nivåer, BTEC, tilgangskurs, International Baccalaureate (IB), Cambridge Pre-U, Extended Project etc.

Hvordan vil du bli undervist

Det er ingen metode for undervisning i alle størrelser på BGU - vi former metodene våre for å passe hvert fag og hver gruppe, og kombinerer de beste aspektene ved tradisjonell universitetsundervisning med innovative teknikker for å fremme studenters deltakelse og interaktivitet.

Du vil bli undervist på en rekke måter, fra forelesninger, tutorials og seminarer, til praktiske workshops, kurs og arbeidsbaserte plasseringer. Seminarer og workshops for små grupper vil gi deg en mulighet til å gjennomgå spørsmål som tas opp i forelesninger, og det forventes at du vil gjennomføre uavhengig studie.

Plasseringer er en sentral del av gradsstudiet ved BGU. De gir en berikende læringsopplevelse for deg å anvende ferdighetene og kunnskapene du vil få fra kurset ditt, og på den måten gir verdifull erfaring fra den virkelige verden for å øke karrieren.

evaluering

I utdanningsstudier utføres vurdering gjennom kurs av forskjellige typer, inkludert essays, rapporter, muntlige presentasjoner, multimediepresentasjoner, reflekterende logger og porteføljer. Det er ingen undersøkelser. Du kan forvente å holde en eller to muntlige presentasjoner eller plakatpresentasjoner som en av en liten gruppe studenter gjennom hele kurset. Du vil gradvis bygge opp ferdigheter med multimediepresentasjon, og tredjeårsstudenter presenterer for tiden en kort, vurdert multimediefilm for sine jevnaldrende. Du vil bygge opp dine skriveferdigheter jevnt og trutt gjennom hele kurset, og i løpet av det første året vil du fullføre en portefølje med kortere skriftlige stykker og to lengre essays, og motta formativ tilbakemelding fra veilederne dine for å hjelpe deg med å bygge opp dine faglige evner.

Karrierer og videre studier

Utdannede studenter nyter veldig høye nivåer av ansettbarhet - kurset letter dine personlige og profesjonelle ansettelsesevner gjennom vanlige arbeidsplasser - og studentene våre er i høy etterspørsel. For tiden fullfører rundt 70% av studentene våre et lærerkurs og vil fortsette å være svært vellykkede primær- eller sekundærlærere. En utdannelsesstudie fra BGU betyr at karrieremulighetene dine er forskjellige. I tillegg til karrierer innen utdanning, er utdannede innen utdanningsstudier godt plassert til å jobbe i andre utdanningsrelaterte, helse-, sosialomsorgs-, offentlige informasjons- eller kommunikasjonssektorer. Kurset gir god opplæring for en rolle innen virksomheten, servicenæringen, personell, museer, gallerier eller veldedighetsorganisasjoner. Den varierte naturen til dette kurset vil også gjøre det mulig for deg å gå videre til videre studier, for eksempel en doktorgrad på en mastergrad.

Interessert i en karriere innen undervisning?

Som en lavere student ved BGU, vil du bli tilbudt et gratis sted på et av våre forberedelser til undervisning (P4T) -kurs som en del av graden din (foreløpig eksklusiv for BGU-studenter).

Ledet av teamet vårt av lærerutdanningseksperter, er kurset designet for å forberede deg på å søke om et sted på et PGCE-program. Den dekker emner som:

 • Hvordan søke
 • Hva du kan forvente på et intervju
 • Realitetene i undervisningen og mye mer

Ikke bare vil du få viktige ferdigheter som vil støtte deg i din fremtidige karriere, men ved å fullføre kurset vil du også få et garantert intervju til et av våre svært etterspurte PGCE-kurs.

Brukerstøtte

Å studere ved BGU er en student-sentrert opplevelse. Ansatte og studenter jobber sammen i en vennlig og støttende atmosfære som en del av et intimt fellesskap. Du vil kjenne hvert medarbeider personlig og føle deg trygg på å henvende seg til dem for å få hjelp og råd, og ansatte vil kjenne deg igjen, ikke bare ved synet, men som et individ med unike talenter og interesser.

Vi vil være der for å støtte deg, personlig og faglig, fra induksjon til eksamen.

Avgifter og økonomi

Mye informasjon om studentfinansiering er tilgjengelig fra mange kilder, men det er noen ganger forvirrende og motstridende. Derfor prøver vi på BGU å gi deg all informasjon og støtte vi kan hjelpe deg gjennom hele prosessen. Studentrådgivningsteamet vårt er eksperter i å hjelpe deg med å ordne finansieringsordningene for studiene dine, og tilbyr en rekke tjenester for å veilede deg gjennom alle aspekter av studentfinansiering trinn for trinn.

Gradsstudenter må søke via UCAS ved hjelp av den aktuelle UCAS-koden. Søknadsavgiften er £ 12 for et enkelt valg eller £ 23 for mer enn ett valg. For alle søkere er det fulle instruksjoner på UCAS for å gjøre det så enkelt som mulig for deg å fylle ut din online søknad, pluss hjelpetekst der det er aktuelt.

Sist oppdatert okt. 2020

Om skolen

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a fe ... Les mer

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a few minutes’ walk from Lincoln Cathedral, Castle and the old Roman city. We’re set on a single-site campus, so just about everything you need is close by, whether it be your tutors, your friends, your lectures or the places in which you like to relax. Minimér