BA / BSc (Hons) Lydproduksjon

Generelt

4 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

Har du en lidenskap for musikk? SAE Audio Production-kandidater har den prestisjetunge oversikten over å vinne utmerkelser på Oscars, Grammys og BAFTAs og ta opp noen av de beste jobbene i lydbransjen. Få tilgang til våre imponerende studioer og bli en dyktig lyd profesjonell!

Oversikt

Nært knyttet til industrien, vil dette høyt respekterte kurset forberede deg på de konstante fremskrittene innen kommersiell teknologi og skape etterspørsel etter tilpasningsdyktige og dyktige lydprofessorer.

Du lærer lydproduksjonsteknikker for live og innspilt lyd og får en dyp forståelse av lydteori. Du utvikler blandings- og innspillingsferdigheter og lagrer lydutganger for ulike medier.

Gjennom vår prosjektbaserte hands-on ethos har du tilgang til våre studioer i verdensklasse og vil kunne gjenskape ekte verdensscenarier for å forberede deg til å jobbe i bransjen. Ved å bringe teori og praksis sammen, utvikler du kreativitet og produksjonsferdigheter til et faglig nivå - noe som gir deg det viktige konkurransefortrinnet når du fullfører studiene.

Din fremtid i lyd:

Våre nyutdannede er ansatt i lydindustrien og har jobbet med kunstnere fra Mark Ronson til Beyoncé. Våre alumni har vunnet Oscars, BAFTAs og Grammys.

Hvis du vil jobbe i et av de mange områdene i lydbransjen, inkludert musikkproduksjon, lyd for film og fjernsyn, live lyd, radiosending, lyddesign, spillelyd og mer, gir vår lydproduksjonsgrad deg kunnskap og praktisk ferdigheter som trengs for en vellykket karriere.

Vi har trent i bransjens klare lydprofessorer siden 1976, og som en SAE-kandidat vil du bli med i et virkelig globalt fellesskap av alumner, mentorer og potensielle arbeidsgivere.

moduler

Prinsipper for lyd og lyd praksis

Vi vil introdusere deg til begrepet lyd som et fysisk fenomen, og vise deg hvordan du kan forutsi sin oppførsel både fysisk og perceptuelt. Du vil da fokusere på de grunnleggende prinsippene for lydproduksjon, inkludert teori og praktisk anvendelse av equalizers, dynamikkprosessorer og effekter. Dette kritiske fundamentet gjør det mulig å forstå konseptene for signalruting, mikrofoner og høyttalere, og gir deg de grunnleggende ferdighetene til å operere i et profesjonelt lydmiljø.

Signalstrøm og prosessering

Denne modulen er laget for å hjelpe deg med å bygge den teoretiske kunnskapen som er nødvendig for å operere i et moderne studio miljø. Når du arbeider i studioet, vil du utvikle de praktiske ferdighetene til å bruke profesjonelt lydutstyr, for eksempel rutingsignaler, oppsett av mikrofoner og bruk av påhengsmateriell. Ved å fokusere på de tekniske aspektene ved arbeid i studioet, er du i stand til å fullføre dine første produksjoner både på analog og digital oppsett. Videre vil du fremme din kunnskap om musikkproduksjonsteknikker til et mer sofistikert nivå.

Multimedia lyd

Du vil bli kjent med et bredt spekter av profesjonelle verktøy og teknikker som brukes til produksjon av lyd til multimedieapplikasjoner. Fokus er først og fremst på lydforberedelse for ulike medier, inkludert visuelle og interaktive miljøer. Denne modulen vil gjøre det mulig for deg å utforske lydens estetikk og semantikk når det gjelder dramatisk virkelighet, samtidig som du gir en oversikt over mulige karriereveier i feltet fra musikkproduksjon, kringkasting og levende lyd gjennom lyd til film, fjernsyn og spill.

Koste

SAE Institute er en privat høyere utdanning leverandør. Finansiering mot studieavgift er tilgjengelig for UK / EU-studenter, men dekker ikke hele kursavgiften.

avgifter

Undervisningsavgift varierer alt etter campus og om du er en britisk / EU-student eller en internasjonal student.

For våre campus i Liverpool, London og Oxford er gebyrene £ 9 000 per år for britiske studenter og £ 13 000 per år for internasjonale studenter.

Gebyrer på vår Glasgow campus er £ 9 000 per år for UK / EU studenter og £ 11 000 per år for internasjonale studenter. Fra september 2019 vil disse øke til 11 500 pund per år for internasjonale studenter.

2 års grad

Da våre grader er bare 2 år, sparer du et betydelig beløp på både studieavgift og levekostnader sammenlignet med en tradisjonell 3-årig grad. Så, du kan studere og oppgradere med et mye lavere nivå av studentgjeld!

Ettersom studieavgift lånefinansiering ikke dekker hele kursavgiften, er det et lite beløp som du kanskje må betale gjennom egne midler. Vi forstår at dette ikke alltid er lett, spesielt når du ikke har inntekt, derfor har vi utviklet betalingsplaner for å spre den lille forskjellen du må betale. Hvis du ikke er kvalifisert for finansiering, har vi også betalingsplaner for deg.

Sist oppdatert mars 2018

Om skolen

SAE Institute was founded in 1976 by Dr. Tom Misner in Sydney, Australia offering post-secondary courses in audio engineering. SAE Institute has since grown to become the world’s largest practical cre ... Les mer

SAE Institute was founded in 1976 by Dr. Tom Misner in Sydney, Australia offering post-secondary courses in audio engineering. SAE Institute has since grown to become the world’s largest practical creative media educator with 54 campuses in 26 countries Minimér
London , Liverpool , Oxford , Glasgow + 3 Mer Mindre