Game Design Bachelor Degree

Design og program dine egne spill i Game Design Studies

Datamaskin-, video- og mobilspill er fremtidens medium. Allerede i dag elsker de mer enn 40 prosent av tyskerne, over 90 prosent av dem spiller flere ganger i uken. Spillene er underholdning og forretning, men også personlig uttrykk og bilde av globale perspektiver - og gjør (i de fleste tilfeller) også mye moro! Som spilldesigner eller designer utvikler du nyskapende spillmekanikk og lager fortellingen av spillet! Med din kompetanse er du involvert i alle utviklingstrinnene: fra den første ideen gjennom den tekniske og kreative oppfatningen til utformingen av rom og tegn.

Vi ved University of Applied Sciences Europe er klar over de kunstneriske og kulturelle mulighetene til dataspillet, og trener deg derfor praktisk og industrielt med det nyeste utstyret i våre spilldesignstudier.

I bachelorgradsprogrammet vil du kun lære av anerkjente foredragsholdere fra den kreative industrien og kan bruke profesjonelt utstyr fra University of Applied Sciences Europe inkludert Game Labs, VR utstyr, MacPools, etc. for dine studieprosjekter. Fokuset på vår undervisning er din individuelle støtte i små læringsgrupper og en vennlig, kjent og kreativ atmosfære. Gjennom vårt tverrfaglige utvalg av emner, en rekke praktiske prosjekter og gjennom et semester i utlandet eller praksisplasser, kan du aktivt forme dine studier og karrierevei.

fakta:

 • Grad: Bachelor of Arts (BA)
 • Campus: Berlin
 • Undervisningsspråk: Tysk (Hamburg), Engelsk (Berlin, Hamburg)
 • Semesterbegynn: Vintersemester: september
 • Studietid: 7 semestre (heltid)
 • Internship / semester i utlandet: i 5. semester
 • Kredittpoeng: 210 studiepoeng
 • Fokus i studien:
  • Fokus på individuell støtte i små læringsgrupper og en familieatmosfære. Mange kreativ frihet, profesjonelt utstyr og praktiske prosjekter. Undervisning av kjente foredragsholdere fra den kreative industrien.
 • Studie gebyrer:
 • For EU-søkere: € 7.980 årlig
 • For ikke-EU-søkere: € 10.380 årlig

Det spesielle ved å studere ved University of Applied Sciences Europe

Studien ved University of Applied Sciences Europe foregår i små læringsgrupper. Dette garanterer individuell støtte og personlig kontakt med våre lærere. Våre forelesere er vellykkede eksperter fra feltet, hvis nettverk i bransjen drar nytte av deg.

Innholdet i studiene kan bestemmes og utvides av et stort, tverrfaglig utvalg av fag. Vår praksisorienterte tilnærming til studie inkluderer integrert praksis og / eller semester i utlandet. I tillegg har du toppmoderne utstyr, for eksempel et spilllab.

Vårt universitet er statlig anerkjent og tildelt flere ganger - og våre professorer og studenter likt. Med oss kan du søke på NC-fri, fordi det er din personlighet som teller.

Studieinnhold - semester i utlandet, praksisplasser og mer

I Game Design studier er fokus for undervisning på utvikling og opprettelse av spill med en nyskapende og eksperimentell karakter. Som student får du oversikt over økonomien, kulturen og markedene rundt dataspill, fra AAA til Indie Games til eksperimentelle formater. Du vil bli undervist i områdene spilldesign, spillutvikling, spillkunst og spillprogrammering, så vel som i samspillet med hverandre. Du lærer hvordan du bruker annen programvare, for eksempel Android-programmering med Java.

Fra første semester lærer du hvordan du kreativt skal mestre utviklingsprosessen i team på en prosjektorientert måte. Utviklingen av dine egne spill og prototyper er utformet av de teoretiske aspektene av spillmediet, en oversikt over den finansielle oversikten, samt en oversikt over nasjonal og internasjonal industri. I tverrfaglige seminarer, workshops og studieturer kan du utvide ditt perspektiv og også få muligheten til å prøve ut dine oppnådde ferdigheter i praksis i en internship i Tyskland eller utlandet.

Studer spilldesign og gjør en karriere

Spilldesignere er involvert i alle de avgjørende prosessene for å skape et nytt spill: starter med det første utkastet til spillideen, gjennom alle kreative beslutninger under utvikling til opprettelse av verdener og tegn. De utvikler nyskapende spillmekanikk og formar en fortellende kraft i et spill.

Du kan jobbe som spilldesigner, systemdesigner, nivådesigner, fortellende designer, spillwriter spillartist eller spillprogrammerer ved store utviklerstudier, men du kan også være kreativ direktør for ditt eget studio og egne spill utvikle og distribuere. Andre mulige arbeidsområder etter uteksaminering er spilljournalistikk og spillforskning.

Søknad om kunstavdelingen Art

Filmbevegelsesdesign, fotografi, kommunikasjonsdesign, spilldesign eller illustrasjon - Hvilket studium passer dine talenter? Vi setter pris på din interesse i grunnkurs ved University of Applied Sciences Europe .

Du kan søke ett år på forhånd for ønsket semesterstart ved universitetet. Søknadsfrist for vintersemesteret er 15. august (ikke-EU-søkere: 15. juni) og for sommersemesteret 28. februar (ikke-EU-søkere: 28. februar) . Etter dette er det en oppfølgingsprosedyre for ukjente studieplasser. Hvis du allerede har et gyldig studentvisum for Tyskland, kan du søke innen søknadsfristen.

Opptakskriterier for studieplass ved University of Applied Sciences Europe er universitetets inngangskvalifikasjon og resultatene av opptaksprøven. Et opptak er også mulig dersom kriteriene i §11 i Berlin Higher Education Act (BerlHG) er oppfylt.

Forresten: Du kan også ta opptakseksamen uten videregående diplom og ett år før planlagt studiestart. Dette vil gi deg sikkerhet om du kan studere ved University of Applied Sciences Europe .

Vi gleder oss til å motta søknaden din til sommer og vinter semester 2019 og utover.

Formelle krav

Den grunnleggende opptakskrav til bachelorstudiet ved University of Applied Sciences Europe er den (tekniske) høyere utdanning inngangskvalifikasjon du har oppnådd med et videregående diplom. Enhver som har fullført minst to års yrkesopplæring som er regulert av føderal eller statslig lov og har jobbet i minst to år (hver på et felt som ligner det påtenkte kurset) har en umiddelbar fagspesifikk universitets inngangskvalifikasjon (BerlHG § 11) og kan også delta på University of Applied Sciences Europe Studier University of Applied Sciences Europe .

Vi vil undersøke dine krav og informere deg umiddelbart etter at dokumentene er levert, om du kan bli tatt opp i studiene.

Fordeler i studieprogrammer ved andre statlige eller statlige anerkjente høyere utdanningsinstitusjoner samt utdanningsprogrammer er anerkjent ved søknad, forutsatt at deres likestilling med prestasjonene i det respektive studieforløpet er etablert. Ekvivalens skal etableres der det ikke kan påvises vesentlig forskjell, og ytelsen når det gjelder innhold, omfang og krav til studieprogrammet som krever kreditt, er vesentlig det samme. Ansvarlig for dette er eksamensstyret. De konkrete vilkårene for kreditering og den nøyaktige prosedyren for dette er regulert i de relevante eksamenskravene til studieprogrammet.

Så du søker
 • Vennligst fyll ut vårt online søknadsskjema helt.
 • Last opp en kopi av ditt (Fach-) Abitur-sertifikat eller tilsvarende.
 • Etter å ha gjennomgått rekordene dine, kan vi vurdere om du kvalifiserer for en grad fra University of Applied Sciences Europe . I så fall inviterer vi deg til opptaksprøven. Sørg for at vi har ditt gyldige telefonnummer og kan nå deg om det. Selvfølgelig vil dine data bli behandlet konfidensielt og vil ikke bli sendt videre til oss.
 • For inngangseksamen ved universitetet, vennligst ta med din egen portefølje og et sertifikat for generell eller fagspesifikk universitets inngangskvalifikasjon i original eller i sertifiserte fotokopier.
Hvordan går innspillingsintervjuet?
 • Vennligst ta med for opptakssamtalen:
 • Tabell CV
 • Sertifikat for generell eller fagspesifikk universitetsgrad i sertifiserte fotokopier. Opptak er også mulig dersom kriteriene i § 11 i BerlHG (Berlin Higher Education Act) er oppfylt.
 • Portefølje med egne kunstneriske-kreative verk. Dette bør inneholde 15-20 arbeid eksempler (unntak Game Design (BA), tre til fem konsepter). Følgende er mulige: tegninger, malerier, skissebøker, bilder, datagrafikk, nettsteder, CD-ROM, kortfilmer, men også tekstorienterte arbeider som: B. Begreper for reklamekampanjer eller artikler. Større skulpturelle verk og tredimensjonale objekter kan også dokumenteres som bilder eller i digital form. Mappen må være ledsaget av en skriftlig erklæring om at arbeidet ble gjort uavhengig. I tilfelle av Game Design-konsepter for analoge eller digitale spill og også prototyper kan vises (Gameplay, Game Art, Story).
 • Hvis det er nødvendig, Bevis for egen sosial forpliktelse, f.eks. For eksempel, prosjekter der du er involvert.
 • Samtalen med representanter for den typen
  • Først vil du bli spurt om motivasjonen din for en kreativ studie.
  • Etterpå blir mappen din undersøkt, hvor ca. 15-20 arbeidsprøver skal være. Din portefølje og resultatene av intervjuet vil bestemme deg for din opptak til studier ved University of Applied Sciences Europe .
 • Umiddelbart etter intervjuet vil du lære om du vil bli innlagt til å studere ved University of Applied Sciences Europe .

href = "https://www.bachelorstudies.de/BA-Game-Design/Deutschland/UEurope/

Program undervist i:
 • Tysk

Se 23 flere kurs fra University of Applied Sciences Europe »

Sist oppdatert August 17, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
7 semestre
Heltid studier
Pris
7,980 EUR
For EU-søkere: € 7.980 per år; For ikke-EU-søkere: € 10.380 årlig
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato