BA i økonomi og administrasjon - internasjonal ledelse

Generelt

Programbeskrivelse

BA i Business Administration - International Management: et studium for de som liker tenke dypere

BA i Business Administration - International Management og interkulturell kompetanse har sitt hovedfokus på emner i anvendt økonomi med hensyn til internasjonal aktivitet i et selskap. I løpet av studiet forbereder studentene for en ledelse karriere i internasjonalt drifts eller internasjonalt orienterte bedrifter, uavhengig av deres sektor. Du vil være kvalifisert som en ekspert i internasjonal business, et yrke som er mye etterspurt.

ISW Business School Freiburg, som en del av sin Quality Management system, er forpliktet til å undervise studenter fagkunnskap, metodikk, sosial kompetanse, og evnen til å overføre denne kunnskapen til et profesjonelt miljø.

Business Administration: Start internasjonal karriere nå!

Prosjektet Kompetanse studium ved Steinbeis-Transfer Institut ISW Business School Freiburg har en konsekvent praktisk fokus og gir et solid pedagogisk forankring. Du vil være forberedt på alle kravene som trengs i en raskt skiftende internasjonalt nettverk næringslivet. Den kurs International Management og interkulturell kompetanse er en ytterligere konsolidering av Bachelor of Arts (BA) i Business Administration studium.

International Management og interkulturell kompetanse

I løpet av studiet er på engelsk. Spansk eller fransk kan velges valgfritt. Nøkkelkvalifikasjoner som IT, Project og Process Management, samt retorikk og kommunikasjon fullføre spesifikke kursinnholdet.

Et særtrekk ved den treårige studiet er et internship semester i andre og tredje studieår. Disse praksisplasser er, der det er mulig, å finne sted i et fremmed land.

Studieretning

I løpet av studiet skjer vanligvis over seks semestre, og undervisningsspråket er engelsk. I første semester, nøkkelelementer og en bredere forståelse av faget, også i forhold til bestemte felt innen hvilke fremtidige ledere vil fungere, er det sentrale punktet. Etter på fra dette er de grunnleggende moduler og valgfag.

The Bachelor of Arts i Business Administration er et statlig anerkjent kvalifikasjon som er i tillegg akkreditert av FIBAA.

Karrieremuligheter

I løpet av studiet gir deg best mulig start i din profesjonelle karriere. Dette markedet blir stadig viktigere, spesielt i "International Management og interkulturell kompetanse", og jobbmuligheter i dette feltet er økende globalt. Hodejegerne er i økende grad fokuserer på nyutdannede av internasjonal virksomhet som har spesialisert kunnskap om internasjonal ledelse og interkulturell kompetanse. Din prosjektarbeid innen innstillingen av internship semestre vil i tillegg øke dine muligheter for sysselsetting, uavhengig av næringslivet.

BA i Business Administration - International Management og interkulturell kompetanse: et studium for de som liker tenke dypere.

Krav

Universitetet studiekompetanse eller tilsvarende kvalifikasjoner. For spørsmål kan du kontakte inntakskontoret. Følgende dokumenter er påkrevd for registrering:

  • Vitnemål / diplom
  • Hvis det er aktuelt, bevis for yrkesopplæring eller yrkeserfaring
  • Curriculum vitae
  • 1 bilde
  • Forklaring av motiver for å studere
Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Das STI ISW Business School Freiburg bietet Studiengänge mit internationaler Ausrichtung an. Hier können Sie in professionellem Lernumfeld Kulturmanagement, Sportmanagement, Hotel- und Tourismusmanage ... Les mer

Das STI ISW Business School Freiburg bietet Studiengänge mit internationaler Ausrichtung an. Hier können Sie in professionellem Lernumfeld Kulturmanagement, Sportmanagement, Hotel- und Tourismusmanagement sowie Internationales Management in Freiburg studieren. Die ISW Business School Freiburg ist ein Transfer-Institut der staatlich anerkannten Steinbeis-Universität Berlin. Minimér