BA i Hospitality Management (restaurant og foodservice management)
Kendall College
Nøkkelinformasjon
Velg plassering
Campus plassering
Chicago, USA
Språk
Be om info
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
3 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
BA i Hospitality Management (Restaurant og Foodservice Management)
Restaurant eierskap eller ledelsen krever en fin balanse av estetiske og virksomhet ferdigheter. I denne konsentrasjonen, vil du utforske aktuelle temaer som konsept restauranter, spesielle arrangementer og fine dining.
Restauranten og Foodservice Management Konsentrasjon kurs sentre rundt lønnsomhet, markedsføring og utvikling av mat og drikke operasjoner. Nyutdannede gå videre til lederstillinger i hoteller, fine dining og franchise restauranter, institusjonelle innstillinger, on- og off-site catering, og mer.
Kurs Sampling:
- Vin, brennevin og mat Affinitie s - Lærer hvordan vin, øl og brennevin kan forbedre matopplevelse. Studentene lærer å koble dem med ulike matvarer. Beverage merchandising er markert som en strategi for å øke salget. Studentene må være minst 21 år gammel.
- Spesielle arrangementer og begivenheter Marketing - Fokuserer på styring spesielle hendelser riktig og hvordan du bruker hendelser som et markedsføringsverktøy for å fremme en bedrift eller årsak - konserter, sportsarrangementer, street messer, etc.
- Foodservice Strategier og Trender - Benytter case-studier for å analysere reelle og simulerte serveringssteder bedrifter, teste hypoteser og lære å gjenkjenne de økonomiske konsekvensene av ulike beslutninger.
- Bærekraftig reiseliv - Presents strukturer og økonomien i moderne turisme. Fremhever øko-turisme og bærekraftig utvikling. Benytter Chicago turisme myndigheter, taklinger realistiske prosjekter kritisk til planlegging og utvikling av en destinasjon.
- Introduksjon til Design - Presents grunnleggende design prinsipper gjennom linsen av interiørdesign. Inkluderer historisk så vel som dagens design trender.
- The Global Economy - Dekker tradisjonelle makroøkonomi temaer i internasjonal sammenheng. Temaer er nasjonalinntekten regnskap, inflasjon, arbeidsledighet, finanspolitikken, penger, banksystemet og pengepolitikken. Makro-økonomisk avhengighet mellom nasjoner og dens implikasjoner for politikk, global handel og internasjonale enheter er undersøkt, som er økonomien i samfunnsansvar.
- Juridiske spørsmål i Hospitality Management - Beskriver de rettigheter og plikter hotell, mat og drikke service operatører, gjester og ansatte. Inkluderer opprette, implementere og håndheve etterlevelse prosedyrer for å opprettholde loven og redusere risiko.