Vi samhandle med det globale samfunnet i tusen forskjellige måter hver dag. Vi kontakt med venner i nærheten og langt via datamaskinen og telefonen. Vi ser oppdateringer om valg og valutakriser, sporer vi spredning av sykdommer og sivil uro, og vi følger det siste innen musikk og dans fra blogger og videoer lagt ut av mennesker rundt om i verden. Vi gjør dette ved hjelp av enheter designet av internasjonale team og bygd med materialer og komponenter fra en rekke land. Vi er en del av en virkelig globalisert verden.

Selve volumet og hastigheten på grenseoverskridende bevegelse av mennesker, produkter og data betyr at ingen land eller enkeltperson som finnes som en øy isolert fra de internasjonale styrkene. Vår avhengighet er et faktum av livet. Utfordringene i det 21. århundre er stor: fra å kontrollere masseødeleggelsesvåpen for å minimere konsekvensene av klimaendringer, fra administrerende handel og investeringer kantløst å takle forskanset fattigdom og matmangel, moderne problemstillinger krever internasjonalt samarbeid og kollektive løsninger.

Bachelorstudiet i internasjonale studier gir studentene ved University of Denver kritisk kunnskap og ferdigheter for å lykkes i en verden som har gått global. Forstå hvordan globale institusjoner og utveksling fungerer, og bringer et internasjonalt perspektiv til ens faglige utvikling er en nødvendighet for det moderne liv. DU er internasjonale studier pensum gir studentene dette grunnlaget. Bli med oss ​​å lære om internasjonale hendelser som direkte påvirker livet ditt.

Studentene er pålagt å gjennomføre et minimum av 44 studiepoeng i internasjonale undersøkelser for å oppfylle de store kravene. Studentene må også velge en spesialisering innenfor det brede feltet av internasjonale studier. Spesialisering områder inkluderer global politisk økonomi og internasjonal politikk; internasjonal helse og utvikling; og internasjonale organisasjoner, sikkerhet og menneskerettigheter. I tillegg er studentene pålagt å gjennomføre et godkjent studie i utlandet program, samt oppnå middels ferdigheter i minst ett fremmedspråk. Studentene skal kontrollere detaljerte krav med avdelingen.

Kandidats Alternativer for Undergraduate International Studies majors

Enten du følger en tradisjonell fireårig plan eller beveger seg gjennom lavere grad i en akselererende tempo, kan vi tilby to veier for kvalifiserte internasjonale studier majors å tjene en Master of Arts grad ved Josef Korbel School of International Studies (via Dual Degree BA / MA Program i ints eller Priority MA Entre alternativ). Potensielle studenter må være i kontakt med sin rådgiver tidlig for planleggingsformål og må oppfylle vanlige krav til graduate opptak på søknadstidspunktet. For spesifikke krav, vennligst kontakt BA-programmet i internasjonale studier.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 13 flere kurs fra University of Denver »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato