BA i Global Business Management

Generelt

Programbeskrivelse

BHMS, Business

BA i Global Business Management programmet gir studentene akademiske kvalifikasjoner og et sett av ferdigheter som er attraktive for potensielle arbeidsgivere, i et bredt spekter av globale næringsliv på områder som internasjonal salg og markedsføring; finans og kontroll; bank; menneskelige ressurser. Nyutdannede kan bli vellykkede ledere innen områdene driftstyring, forsyningskjedenes ledelse og administratorstillinger i regjeringen og frivillige organisasjoner.

Programmet bruker en rekke undervisningsmetoder for å lette læring. Kjernekunnskap er dekket av forelesninger og opplæringsprogrammer, støttet av guidet lesing og tilleggsmateriale på den virtuelle campus Blackboard. Det tas særlig vekt på å bruke de mest effektive undervisnings- og vurderingsmetoder for hver modul.

Varighet: 3 år

Inntakskrav

  • Minimum 17 år
  • Fullført videregående utdanning (minimum 11 år)
  • Engelskspråklige ferdigheter på nivå med IELTS 5.0

For de som ikke oppfyller de engelske kravene, tilbyr vi et 10-ukers Universitets engelskfagsprogram som er et intensivt kurs designet for gjestfrihet og kulinariske kunststudenter - på lavere eller høyere nivå.

Formålet med programmet

BA Global Business Management programmet gir studenten en akademisk kvalifikasjon som er attraktiv for potensielle arbeidsgivere; ferdigheter og evner til å komme inn i arbeidsverdenen; og en "verktøykasse" som kan brukes til en rekke multinasjonale forretningsbaner.

Kurset bruker en rekke undervisningsmetoder for å lette læring som par- og gruppeprosjekter, individuell forskning og rapporter samt studieturer. Kjernefag er dekket av forelesninger og opplæringsprogrammer, støttet av guidet lesing og tilleggsmateriale på universitets virtuelle campus.

Kursinnhold

Studenter som ikke tidligere har studert tysk, og som ønsker å utføre en arbeidsplass i Sveits, vil bli pålagt å ta tyske klasser i tillegg til ovennevnte studieprogram.

Internasjonal Graduate Plassering

Nyutdannede som har klart seg i løpet av studietiden for å bygge en påvist rekord i bransjen, er klare til neste internasjonale karriere. Studentene kan forberede seg på dette ved å samarbeide med BHMS Graduate Placement Manager og / eller anerkjente byråer som har kompetanse på deres lokale markeder.

Byråavgift omfatter arbeidsprosesjon og hjelper til med å utarbeide omfattende dokumentasjon for sysselsetting samt bistand med visumsøknader. BHMS forbereder og støtter elever i deres forhandlinger med disse byråene, blant annet forbereder telefonintervjuer, produksjon av faglige resuméer og fremme kompetanse som trengs for å kunne sikre et internasjonalt internship som kan føre til meningsfylt karriereutvikling

plassering

Lucerne, Sveits

inntak

8 inntak per år: januar, februar, april, mai, juli, august, oktober og november Ta kontakt med BHMS opptakskontor for neste inntaksmulighet.

Holidays

Planlegges i henhold til BHMSs ferieplan, og kan lastes ned fra BHMS-nettstedet under "Skolekalender".

Kurstider

Akademiske kurs er holdt:

Mandag til fredag ​​fra kl. 09.00 til 12.00 og fra kl. 14.00 til 17.00.

Yrkesfaglige kurs er holdt:

Mandag til fredag ​​fra kl. 16.00 til 20.30.

Hver student er sikret minst 2 gratis dager i uken for selvstudium.

Hver fagmodul består av 60 leksjoner av forelesning og veiledning over en 20-ukers periode, samt 30 timers studietilbud samt 60 timers selvstudium.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Welcome to BHMS, Business and Hotel Management school! BHMS is one of the world's leading hospitality schools, located in the heart of Lucerne, a vibrant and beautiful city in Switzerland.

Welcome to BHMS, Business and Hotel Management school! BHMS is one of the world's leading hospitality schools, located in the heart of Lucerne, a vibrant and beautiful city in Switzerland. Minimér