BA i fotografi

Generelt

3 steder tilgjengelige
Les mer om dette programmet på institusjonens nettsider

Programbeskrivelse

Dette kurset holdes på engelsk

Fotograferingskurset tilbys i rammen av Visual Arts School og tilbyr, sammen med en spesifikk studieplan og liberal arts, flere crossover-kurs for å gjøre det mulig for studentene å tilegne seg tverrfaglige ferdigheter og strategier.

Gjennom leksjoner og workshops levert av store fotografer og kuratorer på den nasjonale og internasjonale scenen, opplever studentene de forskjellige feltene innen fotografering: kommersiell, redaksjonell, dokumentar og kunstnerisk, for å lære å oversette abstrakte konsepter og fotografiske ideer til observerbare fremstillinger.

Nyutdannede fra fotograferings BA vil være i stand til å jobbe med både anvendte eller selvtildelte fotoprosjekter, men også i kunstretning eller som kuratorer, fotoredigerere, fotoutusjer eller kunstkjøpere.

BA in Photography Milano

Tittel - Det akademiske vitnemålet på første nivå er anerkjent av MIUR (Ministry for Education, University and Research) og likestilles med bachelorgraden utstedt av universiteter.

Kontekst - Fotografer blir i dag utfordret ikke bare teknisk, men - og fremfor alt - i tolkningen og tenkningen av egne forutsetninger for å utvide kunnskapen og ideene sine og bli bemerkelsesverdige bidragsytere til den visuelle kunstkulturen.

Metodikk og struktur - Bachelorgrad i fotografering er et intensivt studium som tar for seg både tekniske og kreative aspekter ved dagens digitale og analoge bildepraksis.

Studentene utforsker alle hovedområdene for fotografering gjennom en omfattende læreplan som inkluderer teoretiske, kreative og tekniske ferdigheter, kontekstuelle emner (fotohistorie, kunstsemiotikk, fenomenologien til samtidskunst, etc.) og profesjonell utvikling.

De lærer gradvis å bruke utstyret, til å sette opp belysning og ta bilder både utendørs og i høyspesialiserte miljøer - som fotografistudioet - og å utvikle og å trykke svart / hvitt-film i mørkerommet.

I hvert semester produserer studentene teknisk fremragende og alltid mer konseptuelt overbevisende bilder, lærer hvordan de kan organisere aktivitetene sine, håndtere kunder og utforme individuelle markedsføringsstrategier.

Liberal Arts-forelesninger utfordrer studentene til å forstå kulturelle og sosiale kontekster, lese potensielle skift i tolkning av bilder gjennom historiske og samtidige perspektiver, og dermed forbedre deres bevissthet rundt et bredt spekter av spørsmål.

Studentene blir også invitert til å delta i tverrfaglige tilnærminger, samarbeide og svare på eksterne hendelser og aktiviteter.

Kurset blir levert av et team av profesjonelle fotografer, kunstnere, kuratorer og journalister, og utvides med besøkende veiledere og foredragsholdere.

Karrierer - Fotograf, Fotografisk publiseringsspesialist, Fotoredigerer, Kunstkjøper, Fotokurator, Art Director, Studio Manager.

Sist oppdatert nov. 2020

Om skolen

The cradle of design and industry. IED owes its establishment in 1966 to the intuition of its President Francesco Morelli.

The cradle of design and industry. IED owes its establishment in 1966 to the intuition of its President Francesco Morelli. Minimér
Milan , Milan , Milan + 2 Mer Mindre