BA i kulinarisk kunst

Generelt

Programbeskrivelse

Oversikt

Programmet gir studentene utvidet praktisk og profesjonell kompetanse opplæring i dette feltet slik at de kan ta opp givende kandidatstillinger. Det gis også folk som ønsker å skaffe seg den nødvendige spesialkunnskapen når de vurderer å åpne sin egen kulinariske eller cateringvirksomhet.

BHMS forvalter programmet med RGU, som tildeler bachelorgraden til studenter som fullfører det tredje året og bestått alle modulene. BHMS er medlem av Bénédict Switzerland-gruppen av skoler, grunnlagt i 1928, som har som mål å gi voksenopplæring til mennesker med lyst til å lykkes. Bénédict School er en av Sveits største private utdanning organisasjoner og underviser hvert år mer enn 15.000 full og deltidsstudenter. Du og dine jevnaldrende lærer fra et dedikert fakultet, som i tillegg til deres akademiske legitimasjon bringer sammen kunnskap og erfaring i kulinariske og forretningsområder. Dette sikrer at det du lærer i klassen er moderne og kan brukes i virkelige situasjoner i et daglig catering- eller matvaremiljø. Robert Gordon University, grunnlagt i 1881 i Aberdeen som en høyskole, ble dagens dynamiske moderne universitet i 1992 og har et internasjonalt rykte for å gi høy kvalitet utdanning til mer enn 13 000 studenter fra undergraduate til ph.d. nivå.

Formålet med programmet

BHMS BA i kulinarisk kunst er spesielt utviklet for unge voksne som ønsker å utvikle en karriere innen gastronomi. Det gis også folk som ønsker å skaffe seg den nødvendige spesialkunnskapen når de vurderer å åpne sin egen kulinariske eller cateringvirksomhet. Studenter med de nødvendige kvalifikasjoner kan gå inn i programmet i det tredje året. Når studentene går inn i det tredje året, burde de ha utviklet en kjærlighet og lidenskap for mat som vil bli eksemplifisert av deres engasjement for dette høyt respekterte og svært etterspurt yrke. Et tverrfaglig utvalg av capstone-moduler letter utviklingen av både kreativitet i kulinariske konsepter og kunnskapen til å styre en rekke foodservice-operasjoner.

Betalt industriopplæring i Sveits

Bransjeopplæring er en integrert del av studiet ved BHMS og gir mulighet til å få betalt arbeidserfaring i de tidlige stadier av karrieren. Dette vil vise seg å være uvurderlig når du søker om den første tilsyns- eller ledelsesposisjonen. Studentene vil fullføre sin opplæring i et hotell eller restaurant kjøkken, i henhold til deres talent. Vellykkede studenter kan kanskje ta mer ansvar i sitt tredje år. Bransjens treningslønn i Sveits, forhandlet mellom arbeidsgiverforeningen og Medarbeiderunionen, er for tiden satt til minimum 2 168 CHF per måned brutto. Fra denne lønnen må studentene betale for rom, bord og skatt. Gjennomsnittlig nettoinntekt per måned varierer fra 1'200 til 1'400.

Inntakskrav

  • Minimum 17 år
  • Fullført videregående utdanning (minimum 11 år)
  • Engelskspråklige ferdigheter på nivå med IELTS 5.0

Kursinnhold

* Direkte opptak studenter vil ta ytterligere europeisk mat praktisk klasser og tyske kurs for å støtte og forberede dem til en internship i Switzerlan

111205_1.jpg

d

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Welcome to BHMS, Business and Hotel Management school! BHMS is one of the world's leading hospitality schools, located in the heart of Lucerne, a vibrant and beautiful city in Switzerland.

Welcome to BHMS, Business and Hotel Management school! BHMS is one of the world's leading hospitality schools, located in the heart of Lucerne, a vibrant and beautiful city in Switzerland. Minimér