BA i regjeringen og internasjonale saker

Generelt

Programbeskrivelse

Generell informasjon

Skolen tilbyr en full-time fireårig Bachelor of International Affairs Degree Course med en læreplan trukket fra hele universitetets divisjoner. Kurset inkluderer fire års heltidsopplæring i tråd med den russiske føderale standard for høyere utdanning «internasjonale saker». Programinntaket er 50 studenter, klasser begynner 1. september.

Skolen samler noen av de viktigste tilnærmingene til å forstå den sosiale og politiske verden rundt oss, raffinere analytiske og praktiske ferdigheter som er nyttige for en rekke fremtidige karrierer og aktiviteter. Det er en grad utviklet for de som liker å trekke sammen forbindelser mellom politiske, økonomiske og sosiale fenomener. Programmet gir et bredt perspektiv på internasjonal politikk og økonomi, Eurasian sikkerhet, russisk utenrikspolitikk, regjerings- og innenrikspolitikk.

Kurset er tverrfaglig, noe som gjenspeiler behovet for offentlige ledere som kan nå på tvers av fagområder for å finne mer innovative løsninger på vanskelige politiske utfordringer.

Kurset er praktisk, og reagerer direkte på etterspørselen etter policyeksperter som også kan fungere som forhandlere, finansielle ledere og kommunikatører for å levere vellykkede resultater.

Kurset er globalt ved at elevene lærer hvordan politikk er laget, implementert og evaluert i regjeringer og selskaper over hele verden, og på lokalt, regionalt og globalt nivå.

Skolen vil avsløre sine studenter til banebrytende analyse og tolkning av dagens internasjonale trender, samt til prosesser og institusjoner som danner viktige politiske beslutninger som påvirker våre liv som medlemmer av nasjoner, stater og andre politiske grupperinger. BA kandidater vil også lære å evaluere valgene som politiske, økonomiske og sosiale systemer må regelmessig gjøre, og om de krefter som opprettholder eller forandrer disse systemene.

Våre BA i internasjonale saker er ment for studenter som ønsker umiddelbart å forfølge høyere grad, så vel som for de som foretrekker praksis på områder som diplomati, regjeringen, internasjonal virksomhet og intelligensanalyse - noe som krever dype analytiske ferdigheter kombinert med uklanderlig fremmedspråk flytende.

Vår læreplan

Programmet kan være av interesse for søkere fra utenfor Russland som tar interesse for internasjonale relasjoner, lov og økonomi, regjering, sikkerhet i Eurasia, russisk utenlandsk og innenrikspolitikk.

Grunnleggende kunnskaper om russisk anbefales for søkere, men ikke påkrevd. MGIMO tilbyr opplæring på russisk språk (8 faglige timer ukentlig); Skolen tilbyr også en rekke valgfrie kurs for å utvikle "Russlands kunnskap" - å lære seg kjennskapene i å gjøre forretninger i Russland, psykologi av etniske relasjoner i Russland, russisk politisk kultur, viktige politiske trender og konflikter.

For studenter med sterk styring av russiske intensive kurs av avansert engelsk tilbys.

Programmet utruster studenter med kunnskaper og ferdigheter som kreves for ansettelse eller høyere studier i internasjonale relasjoner, regjeringen og offentlig politikk, lov. Opplæringsmål tar sikte på å utvikle de essensielle ferdighetene til akademisk skriving og offentlig tale. Vår læreplan er utviklet for å hjelpe elevene bedre å forstå deres rolle som globale borgere som vil leve og være ansatt i et stadig mer internasjonalisert, multikulturelt miljø.

Kjernefagene i læreplanen inkluderer verdens- og russisk historie, internasjonal politikk, økonomi, utenrikspolitisk analyse, komparativ politikk og regjering, internasjonal, konstitusjonell og administrativ rett, strategisk prognose i politiske prosesser, økonomi, psykologi og konfliktledelse.

Disse grunnleggende kursene gjør det mulig for studenter å

 • forstå dynamikken i moderne internasjonale og transnasjonale relasjoner og historiske baner av regjeringen rundt om i verden;
 • forstå globale og sentrale nasjonale økonomiske trender;
 • bli skarpe analytikere og kritiske forbrukere av informasjon;
 • verdsetter rollen som institusjoner i global, internasjonal og innenrikspolitikk;
 • skaffe seg analytiske og muntlige presentasjonsferdigheter som en del av evnen til å kritisere og begrense logisk;
 • være klar til å anvende disse ferdighetene i praktisk arbeid, inkludert policyutvikling og evaluering.

Programkrav inkluderer en grunnoppgave. Den må adressere moderne internasjonale politiske spørsmål, som for eksempel håndtering av naturressurser og migrasjonsflyt, konflikt og utvikling, energisikkerhet, menneskerettigheter og demokrati, finansregulering, terrorisme og organisert kriminalitet, velferdsstaten, global styring mv.

Studentene er også pålagt å gjennomføre en internship i Moskva-kontorer i internasjonale organisasjoner, tenktanker, media eller frivillige organisasjoner.

Etter oppgradering (dvs. å ha gjennomført 8 studieperioder) forventes studentene å være dyktige på minst ett fremmedspråk annet enn russisk og morsmål.

BA-kandidater kan søke om å bli med MGIMO-kandidatprogrammer undervist i engelsk, tograds-MA-programmer, eller et bredt spekter av MA-programmer ved MGIMO-universitetet eller andre russiske universiteter undervist på russisk.

Karrieremuligheter

Vårt BA-program forbereder studentene til vellykkede karrierer i både offentlig og privat sektor, herunder offentlige, frivillige organisasjoner, transnasjonal virksomhet, etc.

Skolen har dedikerte karriere rådgivere for å støtte våre studenter i løpet av studiet. Vi organiserer karrierehendelser for å bringe relevante arbeidsgivere og studenter sammen og opprettholde et nettverk av støtte blant alumni og nåværende studenter på universitetet.

Studentene vil også ha tilgang til MGIMO karriere som tilbyr råd og opplæring, ikke bare for å fremme karrieren etter oppgradering, men også å plassere sine studenter i internship i 8. semester. Skolens karriere senter vil tillate relevante organisasjoner direkte å målrette studenter for rekruttering.

MGIMO-kandidater er søkt av arbeidsgivere internasjonalt, og karrieremulighetene for en vellykket BA-student ved MGIMO er gode. Blant dem:

 • Sentral eller regional regjeringens offisielle
 • Diplomat, utenriksbetjent
 • Policy Institute Analyst
 • Byansvarlig
 • GR Manager
 • Politisk konsulent
 • Politisk og forretningsinformasjon analytiker

Studentene finner vanligvis jobbmuligheter med sentrale, regionale eller lokale myndigheter i sine land, internasjonal virksomhet, frivillige organisasjoner, lobbyvirksomhet, interesser og politiske grupper. MGIMO-kandidater er godt omsatt i næringslivet i Russland, Eurasia og globalt. Praktikprogrammet bidrar ofte til å sikre sysselsetting ved eksamen.

Studenter som fortsetter å oppnå høyere utdanning og etterutdanning, finner arbeid som forskere og universitetsfakultet ved MGIMO og over hele verden.

Undervisningsavgift, tidsfrister, alderskrav

Undervisningsavgift: 650000 RUR for russiske statsborgere; 8200 EUR for ikke-russiske statsborgere per studieår. Russisk MVA ikke aktuelt. Mulige bankoppdrag eller andre tilleggsavgifter fra tredjeparter er ikke inkludert.

Frist for søknad: 15. juli 2018.

 • Kvalifiserte søkere vil bli invitert til video intervjuer via e-post hvis det er nødvendig.
 • Opptaksresultater publikasjon: august 2018.

Alderskrav: Opptak til MGIMO Universitet er basert på faglig fortjeneste og potensial. MGIMO bærer ansvaret for å beskytte barn under russisk lov, så en forelder / varetaker vil bli varslet om tilbud om opptak til noen som blir yngre enn 18 år ved registrering som MGIMO-student.

Hvordan sende inn et søknad?

Vær så snill og følg disse 10 regler:

 • Kontakt oss KUN med denne e-postadressen: bac@inno.mgimo.ru.
 • I feltet "Message Subject", skriv "Application" og nevner kandidatens etternavn.
 • Angi hvordan vi kan adressere deg i meldingen din (navn, etternavn). Hvis du representerer interessene til en søker (ditt barn, slektning, venn, etc.), må du sørge for at vi forstår det.
 • Vedlagte filer må være i formatene MS Word (DOC) eller Adobe Acrobat (PDF).
 • Vedlagte skanninger og / eller bilder må være i PDF- eller JPG-formater.
 • Vennligst velg et passende navn for hver vedlagt fil (for eksempel diplom, CV, transkripsjon, etc.).
 • Ikke send oss ​​dine dokumenter med vanlig post og send aldri originaler som vi ikke kan sende dem til deg. Gi kun høy kvalitet skanninger via e-post.
 • Vær oppmerksom på at behandlingen av dine henvendelser vanligvis tar 5 til 15 virkedager. Vi vil snart komme tilbake til deg med oppdateringer om statusen til søknaden din.
 • Ikke vent til siste dag for å sende inn søknaden din. Så snart søknaden din er klar, send den til oss.
 • For å være kvalifisert for vurdering, må søknaden din sendes inn innen fristen. Når du har sendt oss søknaden din, har du ikke lov til å endre den. Likevel kan du sende søknadsmaterialene i batchene, men sørg for at vi mottar siste batch innen fristen. Hvis søknaden din ikke er ferdig innen frist og / eller innsendt etter fristen, vil vi ikke kunne behandle det.

Din søknad skal støttes av følgende dokumenter:

 • Videregående diplom og / eller eksamensbevis, hvis du allerede har mottatt det. Hvis ikke, må du sende det til oss så snart du mottar det fra skolen din. Når du er innrømmet, må du presentere originalene av disse dokumentene under registrering som MGIMO-student og foreta (1) notarial sertifisering av oversettelsen av søknadsdokumenter til russisk språk og (2) nostrifisering eller godkjenning av dine dokumenter av Russlands føderasjonsdepartement. Universitetet vil gi all nødvendig hjelp til å passere disse prosedyrene jevnt. Vær oppmerksom på at nostrifiseringsprosedyren ikke er nødvendig for innbyggerne i landene som har inngått avtaler om anerkjennelse og ekvivalens av eksamensbevis med Russland, selv om ytterligere betingelser kan gjelde basert på en bestemt traktat.
 • Foto av en søker (minst 300 dpi, per e-post). OBS: Åtte utskrevne bilder 3x4 cm (matt med kun hvit bakgrunn, svart
 • CV / Resumé (ingen spesifikk mal å følge).
 • Motivasjonsbrev (personlig erklæring), opptil 1000 ord.
 • Faglige og / eller faglige referanser (minst to). Vennligst ikke samle referanser selv. Gi oss navn, e-postadresser og annen kontaktinformasjon til dine dommere, og vi skal nå ut til dem separat. Vennligst be dine dommere å utarbeide referansebrev slik at vi kunne samle dem på kort varsel.
 • Engelskspråklige test sertifikat (IELTS), med en total score på 6,0 og 5,5 i hver av komponentene, og / eller Test av engelsk som fremmedspråk (TOEFL) med en minimums score på 80 og 20 i hver av de fire ferdighetene).
 • Kopimaskin av din ID: Pass eller ID-kort.
 • Elektronisk søknadsskjema
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

MGIMO is the best Russian university for international students who are interested in studying foreign affairs. Its courses are modern, exciting and intellectually challenging. The University offers a ... Les mer

MGIMO is the best Russian university for international students who are interested in studying foreign affairs. Its courses are modern, exciting and intellectually challenging. The University offers a broad range of undergraduate and graduate programs — from international law, political science, and economics, to journalism, business management, and energy policy. Minimér
Odintsovo , Macerata , St. Andrews , Nancy , Marbella , Milan , Monterey , Paris , Roma , Lesning , Genève + 10 Mer Mindre