BA i russisk studier og tverrkulturell kommunikasjon

Generelt

11 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

Generell informasjon

Instituttet tilbyr en heltid treårig bachelorgradskurs i tråd med den russiske føderale standard og MGIMO-standarden for høyere utdanning i «lingvistikk». Programinntaket er 25 studenter, klasser begynner i høst 2018.

Hva er programmet om?

Programmet er utformet for å forberede fremtidige fagfolk i russisk kultur, historie og områdestudier som er i stand til å kommunisere effektivt i et tverrkulturelt miljø i den forandrede verden.

Ved å starte sine studier på engelsk, får studentene gradvis dyp kunnskap om det russiske språket som blir en nøkkel til førstegangs forståelse av landets kultur og verdier.

Språklig terminologi og spesifikke språkferdigheter oppnådd av våre studenter gjør det mulig for dem å enkelt analysere og lage faglige og medietekster, lese "bak linjene" og utlede kulturelt merket bakgrunnsinformasjon.

Hvem kan søke om programmet?

Engelsktalende studenter inviteres til å søke om programmet, der de skal oppnå ferdigheter for å overvinne tverrkulturelle barrierer og fremme sin kunnskap innen russiske studier gjennom læring og praktisk bruk av russisk språk.

Hva er karrieremuligheter for studentene?

MGIMO-kandidater er søkt av arbeidsgivere internasjonalt, og karrieremulighetene for en vellykket BA-student ved MGIMO er gode. Blant dem:

 • Ekspert på Russlands områdestudier
 • Kulturell Konsulent / Kommunikatør / Forhandler
 • Lingvistisk Analyst i Profesjonell og Medie Diskurs
 • Tverrkulturell kommunikasjonsleder
 • Oversetter / tolk
 • Russisk språk- og kulturinstruktør

Programutdannede kan jobbe i forretninger, regjeringer eller næringer som eksperter på russisk områdestudier, kultur og historie. De kan også spesialisere seg på oversettelse og tolkning eller undervisning i russisk som fremmedspråk. Forskning i lingvistikk eller veiledende virksomhet er også alternativene. Et internship er organisert med MGIMO-partnere som fungerer innen bank, olje og gass, myndigheter og kultursektorer.

Etter oppgradering forventes studentene å være dyktige på minst ett fremmedspråk annet enn russisk og morsmål.

BA-kandidater kan søke om å bli med MGIMO-kandidatprogrammer undervist i engelsk, tograds-MA-programmer, eller et bredt spekter av MA-programmer ved MGIMO-universitetet eller andre russiske universiteter undervist på russisk.

Hvor ligger Mgimo-Odintsovo Campus?

Campus ligger vest for Moskva, nær Rublevka-området, 35 min kjøring fra Moskva sentrum i det økologisk vennlige miljøet med en utviklet infrastruktur. De fremragende moderne fasilitetene på Campus inkluderer et innovativt sportsanlegg og hotellet.

Program Majors

 • Russisk områdestudier og tverrkulturell kommunikasjon
 • Russisk historie og kultur / kunst
 • Undervise russisk til høyttalerne i andre språk
 • Tolking og oversettelse

Programbonus

Våre studenter drar nytte av unike muligheter for de opprinnelige telekommunikative prosjektene. Oppgaver de mottar, ettersom en rekke kurs undervises i fellesskap av MGIMO University og University of Georgia (USA) professorer i samsvar med samarbeidsavtalen mellom MGIMO og University of Georgia (UGA) (http://english.mgimo.ru/news/university-of-georgia).

Kursets varighet er 3 år og graden tildeles er en BA.

Kurset er tverrfaglig, praktisk og global, og avslører sine studenter til banebrytende tolkninger av dagens internasjonale trender innen russisk områdestudier, lingvistikk og tverrkulturell kommunikasjon.

Hvem lærer programkursene?

Våre veiledere og forelesere har erfaring med å delta og gjennomføre akademiske og kulturelle utvekslingsprogrammer, foredrag på russiske, amerikanske og britiske universiteter.

Universitetet i Georgia og andre besøkeprofessorer er også involvert i design og undervisning i det russiske kulturstudiet.

Tidligere politikere, diplomater, forretningsfolk og eksperter på andre fagområder deler med seg elevene sin kunnskap.

Programmet samler noen av de viktigste tilnærmingene til å forstå moderne tendenser i områdestudier og lingvistikk. Det gir et spekter av meninger om russisk kulturstudium, tolkning og oversettelse, russisk utenrikspolitikk mv., Med en læreplan trukket fra alle universitetsområdene.

Undervisningsavgift, tidsfrister, alderskrav

Undervisningsavgift: 650000 RUR for russiske statsborgere; 8200 EUR for ikke-russiske statsborgere per studieår. Russisk MVA ikke aktuelt. Mulige bankoppdrag eller andre tilleggsavgifter fra tredjeparter er ikke inkludert. Campus 4 * Hotel Overnatting er tilgjengelig.

Frist for søknad: 31. august 2018.

 • Kvalifiserte søkere vil bli invitert til video intervjuer via e-post hvis det er nødvendig.
 • Opptaksresultater publikasjon: September 2018.


Alderskrav: Opptak til MGIMO Universitet er basert på faglig fortjeneste og potensial. MGIMO bærer ansvaret for å beskytte barn under russisk lov, så en forelder / varetaker vil bli varslet om tilbud om opptak til noen som blir yngre enn 18 år ved registrering som MGIMO-student./>


Hvordan sende inn et søknad?

Vær så snill og følg disse 10 regler:

 • Kontakt oss KUN med disse e-postadressene: vaikonnikova@gmail.com og v.ikonnikova@odin.mgimo.ru
 • I feltet "Message Subject", skriv "Application" og nevner kandidatens etternavn.
 • Angi hvordan vi kan adressere deg i meldingen din (navn, etternavn). Hvis du representerer interessene til en søker (ditt barn, slektning, venn, etc.), må du sørge for at vi forstår det.
 • Vedlagte filer må være i formatene MS Word (DOC) eller Adobe Acrobat (PDF).
 • Vedlagte skanninger og / eller bilder må være i PDF- eller JPG-formater.
 • Vennligst velg et passende navn for hver vedlagt fil (for eksempel diplom, CV, transkripsjon, etc.).
 • Ikke send oss ​​dine dokumenter med vanlig post og send aldri originaler som vi ikke kan sende dem til deg. Gi kun høy kvalitet skanninger via e-post.
 • Vær oppmerksom på at behandlingen av dine henvendelser vanligvis tar 5 til 15 virkedager. Vi vil snart komme tilbake til deg med oppdateringer om statusen til søknaden din.
 • Ikke vent til siste dag for å sende inn søknaden din. Så snart søknaden din er klar, send den til oss.
 • For å være kvalifisert for vurdering, må søknaden din sendes inn innen fristen. Når du har sendt oss søknaden din, har du ikke lov til å endre den. Likevel kan du sende søknadsmaterialene i batchene, men sørg for at vi mottar siste batch innen fristen. Hvis søknaden din ikke er ferdig innen frist og / eller innsendt etter fristen, vil vi ikke kunne behandle det.

Din søknad skal støttes av følgende dokumenter:

 • Videregående diplom og / eller eksamensbevis, hvis du allerede har mottatt det. Hvis ikke, må du sende det til oss så snart du mottar det fra skolen din. Når du er innrømmet, må du presentere originalene av disse dokumentene under registrering som MGIMO-student og foreta (1) notarial sertifisering av oversettelsen av søknadsdokumenter til russisk språk og (2) nostrifisering eller godkjenning av dine dokumenter av Russlands føderasjonsdepartement. Universitetet vil gi all nødvendig hjelp til å passere disse prosedyrene jevnt. Vær oppmerksom på at nostrifiseringsprosedyren ikke er nødvendig for innbyggerne i landene som har inngått avtaler om anerkjennelse og ekvivalens av eksamensbevis med Russland, selv om ytterligere betingelser kan gjelde basert på en bestemt traktat.
 • Foto av en søker (minst 300 dpi, per e-post). OBS: Åtte utskrevne bilder 3x4 cm (matt med kun hvit bakgrunn, svart
 • CV / Resumé (ingen spesifikk mal å følge).
 • Motivasjonsbrev (personlig erklæring), opptil 1000 ord.
 • Faglige og / eller faglige referanser (minst to). Vennligst ikke samle referanser selv. Gi oss navn, e-postadresser og annen kontaktinformasjon til dine dommere, og vi skal nå ut til dem separat. Vennligst be dine dommere å utarbeide referansebrev slik at vi kunne samle dem på kort varsel.
 • Engelskspråklige test sertifikat (IELTS), med en total score på 6,0 og 5,5 i hver av komponentene, og / eller Test av engelsk som fremmedspråk (TOEFL) med en minimums score på 80 og 20 i hver av de fire ferdighetene). Vi anerkjenner også verdien av praktisk erfaring, så vær så snill å snakke med oss dersom du ikke oppfyller de akademiske kriteriene ovenfor, da hver søknad bedømmes på grunnlag av sine fordeler. Språkgrupper på ulike nivåer vil bli dannet for å møte studentens krav.
 • Kopimaskin av din ID: Pass eller ID-kort.
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

MGIMO is the best Russian university for international students who are interested in studying foreign affairs. Its courses are modern, exciting and intellectually challenging. The University offers a ... Les mer

MGIMO is the best Russian university for international students who are interested in studying foreign affairs. Its courses are modern, exciting and intellectually challenging. The University offers a broad range of undergraduate and graduate programs — from international law, political science, and economics, to journalism, business management, and energy policy. Minimér
Odintsovo , Macerata , St. Andrews , Nancy , Marbella , Milan , Monterey , Paris , Roma , Lesning , Genève + 10 Mer Mindre