BA i smykker design

Generelt

3 steder tilgjengelige
Les mer om dette programmet på institusjonens nettsider

Programbeskrivelse

Dette kurset holdes på engelsk

Smykkedesigneren er en tverrfaglig profesjonell, som er i stand til å kombinere gullsmedtekniske ferdigheter, designmetodikk og eksperimentell forskning for å skape ornamenter som samhandler med kroppen.

Smykkedesigneren har talentet for å styre uavhengig av å lage en smykkekolleksjon, og håndtere de forskjellige aspektene i designprosessen, fra konseptfasen til prototypingen og produksjonen. Denne metoden for å transformere en idé til konkrete design involverer også kommunikasjonsstrategien og skapingen av en atmosfære rundt samlingen.

BA in Jewelry Design Milano

Tittel - Det akademiske vitnemålet på første nivå er anerkjent av MIUR (Ministry for Education, University and Research) og likestilles med bachelorgraden utstedt av universiteter.

Kontekst - Kurset omfavner det komplekse scenariet i det moderne smykkefeltet ved å åpne en dialog mellom to tilsynelatende fjerne virkeligheter: en intim og eksperimentell tilnærming og en bedriftsrettet design, begge grunnleggende for fremtidige smykkedesignere.

Metodikk og struktur - I løpet av studiet studerer studentene smykkeverdenen og dens forskjellige aspekter, og lærer seg spesifikt om design, produksjonsteknikker og materialer.

Spesiell oppmerksomhet er rettet mot designmetodikken, som avvises med spesifikke funksjoner i henhold til innholdet i hvert kurs: moderne smykker, motesmykker og fine smykker.

Gullsmedpraksisen i skolelaboratoriet er grunnleggende i prosessen med forskning og produksjon. Studentene utforsker kanter og potensialiteter i materialer samt teknikker for å lage, som er nødvendige for å forstå muligheten til et smykkestykker.

Studentene produserer flere samlinger i løpet av de tre årene. De blir invitert til å presentere sitt arbeid i internasjonale konkurranser og har sjansen til å være en del av workshops ledet av kjente designere. Alle ovennevnte erfaringer hjelper dem med å lage sin portefølje for begynnelsen av sin profesjonelle karriere.

Grafisk design og 3D datamodelleringsklasser dekker en relevant rolle i studiet. Digitale ferdigheter er de viktigste verktøyene for å kommunisere prosjektene og dra nytte av ny teknologi, spesielt for å være oppdatert med produksjonsmetodene.

Karrierer - Smykkedesigner, smykketekniker, uavhengig kunstner, produktsjef.

Sist oppdatert nov. 2020

Om skolen

The cradle of design and industry. IED owes its establishment in 1966 to the intuition of its President Francesco Morelli.

The cradle of design and industry. IED owes its establishment in 1966 to the intuition of its President Francesco Morelli. Minimér
Milan , Milan , Milan + 2 Mer Mindre