$close

Filtre

Se resultater

BAs i Brukskunst i Louisiana USA

En BA (Bachelor of Arts) er en postsecondary grad som kan være tjent ved private høyskoler eller offentlige universiteter. Programmet kombinerer generelle klasser med klasser som forbereder individer for en karriere i sitt område av studien.  En kunsthåndverk grad programmet er utviklet for å gi studenter med spesifikke ferdigheter og kunnskap slik at de er forberedt på å gå inn i arb… Les mer

En BA (Bachelor of Arts) er en postsecondary grad som kan være tjent ved private høyskoler eller offentlige universiteter. Programmet kombinerer generelle klasser med klasser som forbereder individer for en karriere i sitt område av studien.

En kunsthåndverk grad programmet er utviklet for å gi studenter med spesifikke ferdigheter og kunnskap slik at de er forberedt på å gå inn i arbeidsstyrken umiddelbart etter endt utdanning. Denne typen grad kan tilbys i en rekke fagområder.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Topp BA i Brukskunst i Louisiana i USA

Minimér
Les mer om å studere i USA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Southeastern Louisiana University
Hammond, USA

Studenter i Southeasterns kunstprogram lærer ferdighetene som er nødvendige for å bygge en karriere i en kunstrelatert bransje.

Studenter i Southeasterns kunstprogram lærer ferdighetene som er nødvendige for å bygge en karriere i en kunstrelatert bransje. -
BA
Campus