$close

Filtre

Se resultater

BAs i Brukskunst i Hammond USA

En Bachelor of Arts (BA) er en grad som er gitt til studenter som fullfører en tre eller fire års program ved et universitet eller annen utdanningsinstitusjon. Det hedrer fokusert studie og spesialisert kunnskap om et emne.Brukskunst referere til noen form for kunst brukes til å utforme eller dekorasjon. Dette kan inkludere industrielle, grafisk, mote og interiør. Det kan også omfatte kunsth… Les mer

En Bachelor of Arts (BA) er en grad som er gitt til studenter som fullfører en tre eller fire års program ved et universitet eller annen utdanningsinstitusjon. Det hedrer fokusert studie og spesialisert kunnskap om et emne.

Brukskunst referere til noen form for kunst brukes til å utforme eller dekorasjon. Dette kan inkludere industrielle, grafisk, mote og interiør. Det kan også omfatte kunsthåndverk. Arkitektur og fotografering er noen ganger inkludert i de underforståtte kunst. Dette er forskjellig fra de fine arts, som er rettet mot å gi estetisk tiltalende, intellektuelt stimulerende former for kunst.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Topp BA i Brukskunst i Hammond i USA

Minimér
Les mer om å studere i USA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Southeastern Louisiana University
Hammond, USA

Studenter i Southeasterns kunstprogram lærer ferdighetene som er nødvendige for å bygge en karriere i en kunstrelatert bransje.

Studenter i Southeasterns kunstprogram lærer ferdighetene som er nødvendige for å bygge en karriere i en kunstrelatert bransje. -
BA
Campus