BACHELORSTUDIES

BAs i Dansestudier 2021

En BA (Bachelor of Arts) er en lavere grad som forbereder studentene for en karriere eller videre studier. Vanligvis en tre til fem års program, kan en bachelorgrad være tjent via tradisjonelle klasserommet studie og noen ganger på nettet, avhengig av fagområde.

Hva er en BA i Dansevitenskap? Dette er et program utviklet for å kombinere kreativitet, ytelse, deltakelse, programmering og visning i sammenheng med dans. Studenter kan studere sentrale begreper i dans inkludert dansehistorie, profesjonell praksis, ytelse og koreografi. Hvert program vil variere, men dansestiler studert kan omfatte moderne, jazz, moderne, ballett, hip-hop, trykk, og verdens kulturelle dans. Programmene ofte kombinerer teknikk klasser, workshops, foredrag, uavhengig forskning og diskusjoner.

Forfølge en bachelorgrad i dans vil bygge på de eksisterende styrkene til elevene og hjelpe dem å utvikle nye strategier og tiltak.Tjene en grad introduserer studentene til erfaringer og kunnskap som vil berike sine karrierer og liv, kan og arbeid finnes i mange forskjellige områder over hele verden.

Det er ganske mange internasjonale institusjoner som tilbyr en dansestudier grad. Kostnadene forbundet med en dans program vil variere avhengig av ulike faktorer som skolens omdømme, plasseringen av skolen, og programmets varighet. Det anbefales at studentene komme i kontakt med skolene direkte for å finne ut hva undervisning og avgifter vil bli.

Nyutdannede med en grad i dansestudier kan velge fra et bredt spekter av yrker. Mye av arbeidet er tilgjengelig i samfunnet, utdanning og ytelsesinnstillinger. Eksempler på karrieremuligheter er dans utvikling offiserer, koreografer, freelance artister, dans og utdanning utøvere med dansekompanier, forskere og kommersielle danseartister.Andre områder noen kanskje ønsker å forfølge inkludere dans bedømme, hosting, kritikk, eller skriftlig.

Du kan begynne å forske og sammenligne danseprogrammer akkurat nå. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

 

 

1 Resultater i Dansestudier Filter

BA (Hons) i dans og koreografi

Falmouth University
BA
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

Start din karriere som danser og feir ditt unike potensiale som kunstner med denne ferdighetsfokuserte dansegraden. Gjennom hele dette kurset vil du utforske de to delene av d ...

Les mer