$close

Filtre

Se resultater

BAs i Dataanimasjon Sør-Amerika 2022

En BA er en bachelor 's grad tilbys ved universiteter og institusjoner rundt om i verden for studenter som Meld deg på kurs og studie enkelte fag slik som de liberale kunst eller vitenskap. Tjene en BA tar tre eller fire år i de fleste tilfeller. Datamaskiner og tredimensjonal animasjon teknikker bruke teknologien til digitalt skape karakterer og gjøre dem flytte. Selv om dette kan spare… Les mer

En BA er en bachelor 's grad tilbys ved universiteter og institusjoner rundt om i verden for studenter som Meld deg på kurs og studie enkelte fag slik som de liberale kunst eller vitenskap. Tjene en BA tar tre eller fire år i de fleste tilfeller.

Datamaskiner og tredimensjonal animasjon teknikker bruke teknologien til digitalt skape karakterer og gjøre dem flytte. Selv om dette kan spare litt tid i animasjonen prosessen, det kommer også med den økte etterspørselen etter realistisk handling som det som er funnet i videospill.

Hvis du ønsker å øke din kunnskap om sosiale, kulturelle, administrative og historiske synspunkter i Sør-Amerika og Latin verden, er dette kontinentet for deg.

BA i Dataanimasjon Sør-Amerika

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Escola Britânica de Artes Criativas
Pinheiros, Brasil

BA (Hons) 3D Computer Animasjon

BA (Hons) 3D Computer Animasjon -
BA
Fulltid
3 år
Engelsk, Portuguese (Brazil)
Campus