BACHELORSTUDIES

BAs i Drama Europa 2021

En BA (Bachelor of Arts) er en lavere grad som forbereder studentene på en karriere i deres valgte fagområde. Avhengig av skolen og program, kan en BA vanligvis være tjent i tre til fem år.

Drama studier er laget for å forberede en student på de varierte konseptene rundt teater og performance. En student kan studere diktning, dialekter, aksenter og fysisk ytelse teknikker. Andre fokusområder inkluderer dramatisk kunsthistorie, dramatikk, produksjon, retnings- og filmstudier.

I alt er det over 4000 høyere utdanningsinstitusjoner i Europa som tilbyr et bredt utvalg av kurs på bachelor, master og doktorgradsnivå. Med flere og flere av disse organisasjonene som tilbyr engelsk som språk i utdanning i minst noen av sine studieprogrammene, universiteter i Europa er nå av høyere kvalitet enn noen gang før. Universiteter i Europa tilbyr en vennlig velkomst til utenlandske studenter og for å gi et kurs av kunnskap som oppfyller deres yrke behov i dagens globale etterspørselen.

BA i Drama Europa

4 Resultater i Drama, Europa Filter

BA Drama og Teater (Hons)

University of Kent, School of Arts
BA
<
Fulltid
<
3 år
Campus

Kent's School of Arts er kjent for sine innovative programmer innen bildekunst. Vårt kunsthistorieprogram kombinerer en omfattende gjennomgang av kunstbevegelser, kunstnere og ...

Les mer

BA (Hons) Drama og kreativ skriving

Cardiff Metropolitan University
BA
<
Fulltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
Campus

Studiet av kreativ skriving ved Cardiff Met inngår i BA-programmet for humaniora og utdanning i høgskolen i Cardiff School of Education and Social Policy.

Les mer

BA (Hons) Drama og media

Cardiff Metropolitan University
BA
<
Fulltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
Campus

Studiet av drama ved Cardiff Met inngår i BA-programmet for humaniora og utdanning i Høgskolen i Utdannings- og sosialpolitikk.

Les mer

BA (Hons) Utdannelsesstudier og Drama

Cardiff Metropolitan University
BA
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

Utdannelse Studier tilbyr nøkkel faglig forberedelse for kandidater som ønsker å jobbe i et bredt spekter av innstillinger relatert til utdanning. Det er opptatt av å forstå l ...

Les mer