BACHELORSTUDIES

BAs i Drama i Storbritannia

En BA (Bachelor of Arts) er en lavere grad som forbereder studentene på en karriere i deres valgte fagområde. Avhengig av skolen og program, kan en BA vanligvis være tjent i tre til fem år.

Studenter som velger å studere dramaområdet, kan lære historikk om dramatikk samt kompleksitet av ytelsesteknikker, skjerm eller playwriting og grunnleggende av teatret. Dramatikkstudier kan forbedre studentens diktnings- og publikaleferdigheter. 

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

BA i Drama i Storbritannia

4 Resultater i Drama, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Filter

BA Drama og Teater (Hons)

University of Kent, School of Arts
BA
<
Fulltid
<
3 år
Campus

Kent's School of Arts er kjent for sine innovative programmer innen bildekunst. Vårt kunsthistorieprogram kombinerer en omfattende gjennomgang av kunstbevegelser, kunstnere og ...

Les mer

BA (Hons) Drama og kreativ skriving

Cardiff Metropolitan University
BA
<
Fulltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
Campus

Studiet av kreativ skriving ved Cardiff Met inngår i BA-programmet for humaniora og utdanning i høgskolen i Cardiff School of Education and Social Policy.

Les mer

BA (Hons) Drama og media

Cardiff Metropolitan University
BA
<
Fulltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
Campus

Studiet av drama ved Cardiff Met inngår i BA-programmet for humaniora og utdanning i Høgskolen i Utdannings- og sosialpolitikk.

Les mer

BA (Hons) Utdannelsesstudier og Drama

Cardiff Metropolitan University
BA
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

Utdannelse Studier tilbyr nøkkel faglig forberedelse for kandidater som ønsker å jobbe i et bredt spekter av innstillinger relatert til utdanning. Det er opptatt av å forstå l ...

Les mer