Filter
Bachelor of arts (BA)
Europa Studietype: Alle Pacing: Alle

BAs i Friluftsliv i Europa 2020

En BA er en bachelor 's grad tilbys ved universiteter og institusjoner rundt om i verden for studenter som Meld deg på kurs og studie enkelte fag slik som de liberale kunst eller vitenskap. Tjene en BA tar tre eller fire år i de fleste tilfeller.

Utendørssportklasser kan inkludere en rekke sportsaktiviteter, alt fra fjellklatring og backpacking til golf. Kurs i utendørs sport kan også involvere ledelse og lederskap ferdigheter nyttig for de som søker arbeid i friluftsliv.

Europa er, etter konvensjonen, en av verdens 's syv kontinenter. Bestående av vestligste punktet i Eurasia, Europa er vanligvis delt fra Asia ved vannskillet deler av Ural og Kaukasus-fjellene, den Ural-elven, Det kaspiske og Svartehavet, og vassdrag som forbinder Svartehavet og Egeerhavet Seas.

BA i Friluftsliv i Europa

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

1 Resultater i Friluftsliv, Europa

University of the Highlands and Islands

BA (Hons) Adventure Performance and Coaching bringer et unikt fokus på idrettsvitenskap til området coaching. Du vil kombinere ferdighetene og kunnskapene til den anvendt ... [+]

Hva er spesielt med dette kurset?

BA (Hons) Adventure Performance and Coaching bringer et unikt fokus på idrettsvitenskap til området coaching. Du vil kombinere ferdighetene og kunnskapene til den anvendte sportsforskeren med en moderne opplevelsespersonell i stadig skiftende utemiljøer, og forberede deg til å trene og veilede neste generasjon opplevelsesidrettsutøvere og deltakere.

Bli en del av en sektor som utvikler seg raskt, der etterspørselen etter sunn, aktiv livsstil har ført til en drivkraft for større prestasjoner innen opplevelsessport og til de livsforbedrende fordelene ved deltakelse. Med over 21 olympiske eventyrsportdisipliner, er prestasjonssport og konkurranse for eventyrsport et globalt fenomen, og deltakerne krever høyere utfall i de valgte områdene, informert av eksperttrenere og ledere.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Perth
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
4 - 8 år
Campus
Les mer på norsk