Filter
Bachelor of arts (BA)
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Studietype: Alle Pacing: Alle

BAs i Golfforvaltning i Storbritannia

En BA (Bachelor of Arts) er en lavere grad som forbereder studentene på en karriere i deres valgte fagområde. Avhengig av skolen og program, kan en BA vanligvis være tjent i tre til fem år.

Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under ulike regjeringer: den britiske regjeringen er ansvarlig for England, og den skotske regjeringen, den walisiske Regjeringen og Nord-Irland direktør er ansvarlig for Skottland , Wales og Nord-Irland, henholdsvis.

BA i Golfforvaltning i Storbritannia

Les mer Minimér

2 Resultater i Golfforvaltning, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Grader
Beliggenhet
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Studietype
Pacing
Andre valg innen dette fagområdet:
University of the Highlands and Islands

Denne graden, unik i Skottland, er del av et partnerskap mellom universitetet og Professional Golfers 'Association (PGA). Basert i Dornoch, nær den verdenskjente Royal Do ... [+]

Hva er spesielt med dette kurset?

Denne graden, unik i Skottland, er del av et partnerskap mellom universitetet og Professional Golfers 'Association (PGA). Basert i Dornoch, nær den verdenskjente Royal Dornoch Golf Club, er BA (Hons) Professional Golf rettet mot de som ønsker seg en karriere i golfbransjen og tilbyr muligheten til å jobbe i forskjellige roller, med spesielt fokus på coaching og ytelse.

Denne graden er anerkjent av PGA og nyutdannede får medlemskap i PGA (med forbehold om søknad).

Skottlands golfindustri er verdt 1 milliard pund og bidrar årlig direkte med 496 millioner pund til sitt bruttonasjonalprodukt (BNP). Anslag antyder at en av hver 125 jobb i Skottland er avhengig av golf.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Perth
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
4 - 8 år
Campus
Les mer på norsk
University of the Highlands and Islands

BA (Hons) golfledelseskurs er basert i Dornoch, nær den verdenskjente Royal Dornoch Golf Club. ... [+]

Hva er spesielt med dette kurset?

Kjent som 'Home of Golf' Skottlands golfindustri er verdt 1 milliard pund og bidrar årlig med 496 millioner pund til Skottlands bruttonasjonalprodukt (BNP). Anslag antyder at en av hver 125 jobb i Skottland er avhengig av golf.

BA (Hons) golfledelseskurs er basert i Dornoch, nær den verdenskjente Royal Dornoch Golf Club. Det er den første honours graden i sitt slag i Storbritannia og er rettet mot de som ønsker en karriere i golfindustrien.

Graden gir en balanse av golfspesifikke fag og ledelsesfag for å gi nyutdannede fagkompetanse som er nødvendig for å dra nytte av gode arbeidsmuligheter. Du vil ha muligheten til å jobbe i forskjellige roller, med et spesielt fokus på alle aspekter av ledelse innenfor en golfsammenheng.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Perth
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
4 - 8 år
Campus
Les mer på norsk