BACHELORSTUDIES

BAs i Idrett Asia 2020

En Bachelor of Arts (BA) er en grad som er gitt til studenter som fullfører en tre eller fire års program ved et universitet eller annen utdanningsinstitusjon. Det hedrer fokusert studie og spesialisert kunnskap om et emne.

Mens engasjert i akademiske studier av idrett, studenter vanligvis velge mellom forbereder å administrere eller coach idrettsorganisasjoner eller gi fysisk trening veiledning for profesjonelle idrettsutøvere, studenter eller fritidsprogrammer. Kurs og programmer kan forberede forskere til undervisning eller coaching karriere. 

Som den største og mest folkerike kontinentet i verden, består Asia av en rekke etniske grupper, kulturer, miljøer, økonomi, historiske bånd, og statlige systemer.

BA i Idrett Asia

2 Resultater i Idrett, Asia Filter

Bachelor i idrettsledelse

N|A|M|E Dubai (Nest Academy of Management Education)
BA
sep. 2020
<
Fulltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
Campus

Pathway studenter meldte seg til Progression Pathway å få BA (Hons) i sportsledelse tildelt av University of Bolton, Academic Center i UAE ved overføring av studiepoeng. Pathw ...

Les mer

BA - Bachelor of Arts in Sports Management

United International Business Schools
BA
<
Fulltid
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Vår akademiske kalender er basert på et kvartssystem (1 kvartal = 10 uker). På grunn av programmets fleksible struktur og modulutforming er det flere startdatoer som er tilgje ...

Les mer