Filter
Bachelor of arts (BA)
Australia Studietype: Alle Pacing: Alle

BAs i Idrett i Australia

En Bachelor of Arts (BA) er en grad som er gitt til studenter som fullfører en tre eller fire års program ved et universitet eller annen utdanningsinstitusjon. Det hedrer fokusert studie og spesialisert kunnskap om et emne.

Når man studerer idrett, studenter vanligvis velge mellom å fokusere på forretnings- og strategiske elementer av sport eller fysiologiske aspekter. De som studerer den tidligere vanligvis har potensial til å trene eller leder profesjonelle idrettsorganisasjoner, mens sistnevnte hjelpemiddel i fysisk trening.

Australia har den tredje største antall utenlandske studenter i verden til tross for at et samfunn av bare 23 millioner. Dette er sterke akademiske bevis, men australske institusjoner er like høyt rangert som byene som huset dem rundt fedreland.

BA i Idrett i Australia

Les mer Minimér

1 Resultater i Idrett, Australia

Kendall College

Sport & Leisure Management Konsentrasjon forbereder studentene til å administrere store arenaer, fra stadioner til teatre til temaparker. ... [+]

BA i Hospitality Management (Sport og Fritid Management)

&nbsp

Sport & Leisure Management Konsentrasjon forbereder studentene til å administrere store arenaer, fra stadioner til teatre til temaparker. Vår kurs inkluderer mat og drikke ledelse, drift og event booking. Kurs Sampling:

Konvensjoner og store møter - Fokuserer på organiseringen av store møter og grensesnittet mellom møteplanleggere, utstillere / arrangører, byens avdelinger og tjenesteleverandører over hele byen. Elevene lære å planlegge, organisere og gjennomføre et stort møte eller en aktivitet forbundet med en konvensjon. Spesielle arrangementer og begivenheter Marketing - Fokuse... [-]
Australia Sydney Leura
September 2020
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk