close

Filtre

Se resultater

Fjernundervisning BAs i Idrettsledelse i Tyskland 2020

En BA (Bachelor of Arts) er en postsecondary grad som kan være tjent ved private høyskoler eller offentlige universiteter. Programmet kombinerer generelle klasser med klasser som forbereder individer for en karriere i sitt område av studien. Sport management kurs gi studentene de verktøyene de trenger for å lykkes i sports bransjen. Studenter kan finne et økt antall muligheter gjennom profe… Les mer

En BA (Bachelor of Arts) er en postsecondary grad som kan være tjent ved private høyskoler eller offentlige universiteter. Programmet kombinerer generelle klasser med klasser som forbereder individer for en karriere i sitt område av studien.

Sport management kurs gi studentene de verktøyene de trenger for å lykkes i sports bransjen. Studenter kan finne et økt antall muligheter gjennom profesjonelle idrettsorganisasjoner, og de kan arbeide i stillinger, inkludert administrasjon og coaching.

Håndteringen av offentlige universiteter er langt fra et optimalt alternativ. Private skoler gir mye bedre hjelp i din fjernundervisning opplevelse. Flere elektroniske universitet trekker lærere og elever på store avstander fra hele verden. Dette øker betraktelig mangfoldet i en fjernundervisning klasserommet og produserer utfordrende samtalen blant de fra enormt avvikende lokalsamfunn, regioner og fjerne kulturer.

Tyskland, offisielt Forbundsrepublikken Tyskland, er en føderal parlamentarisk republikk i Vest-Sentral-Europa. Landet består av 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

Fjernundervisning BA i Idrettsledelse i Tyskland

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
AKAD University
Tyskland Online, Tyskland

Fjernundervisning idrettsledelse er en fleksibel uttalt bachelorstudie, som kan fullføres både på deltids og heltid.

Fjernundervisning idrettsledelse er en fleksibel uttalt bachelorstudie, som kan fullføres både på deltids og heltid. -
BA
Deltid
36 - 48 måneder
Tysk
okt. 2020
Nettstudier
IUBH Fernstudium
Bad Honnef, Tyskland

Har du bite i å snu treningsbransjen opp ned? Vi gjør deg klar - med vår innovative og varierte fjernundervisning innen treningsøkonomi. Ready? Go!

Har du bite i å snu treningsbransjen opp ned? Vi gjør deg klar - med vår innovative og varierte fjernundervisning innen treningsøkonomi. Ready? Go! -
BA
Fulltid
Deltid
36 måneder
Tysk
Nettstudier

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre