close

Filtre

Se resultater

Fjernundervisning BAs i Idrettsvirksomhet 2020

En BA er en bachelor 's grad tilbys ved universiteter og institusjoner rundt om i verden for studenter som Meld deg på kurs og studie enkelte fag slik som de liberale kunst eller vitenskap. Tjene en BA tar tre eller fire år i de fleste tilfeller.Mens fjernundervisning ha forfallsdatoer som må være oppfylt, er det en fantastisk deal for etterlevelse for når du kan utføre oppdrag når en… Les mer

En BA er en bachelor 's grad tilbys ved universiteter og institusjoner rundt om i verden for studenter som Meld deg på kurs og studie enkelte fag slik som de liberale kunst eller vitenskap. Tjene en BA tar tre eller fire år i de fleste tilfeller.

Mens fjernundervisning ha forfallsdatoer som må være oppfylt, er det en fantastisk deal for etterlevelse for når du kan utføre oppdrag når en skal studere på avstand. Med den elektroniske alternativet, kan du avslutte diskusjonen gruppen som kreves for å gå tilbake til jobb og deretter bli etter jobb hvis nødvendig. Fjernundervisning kan tas i hva stedet du har tilgang til Internett. Du kan også fullføre klasser fra Internett salongen i et hotell rundt om i verden hvis du trenger en ferie.

Fjernundervisning BA i Idrettsvirksomhet

Minimér
Related fields of study
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
AKAD University
Germany Online, Tyskland

Fjernundervisning idrettsledelse er en fleksibel uttalt bachelorstudie, som kan fullføres både på deltids og heltid.

Fjernundervisning idrettsledelse er en fleksibel uttalt bachelorstudie, som kan fullføres både på deltids og heltid. -
BA
Deltid
36 - 48 måneder
Tysk
okt. 2020
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre

Related fields of study