Filter
Bachelor of arts (BA)
Tyskland

Se BAs i Internasjonale relasjoner i Tyskland

En BA er en bachelor 's grad tilbys ved universiteter og institusjoner rundt om i verden for studenter som Meld deg på kurs og studie enkelte fag slik som de liberale kunst eller vitenskap. Tjene en BA tar tre eller fire år i de fleste tilfeller.

Som statsvitenskap, studiet av internasjonale relasjoner omhandler sammenhengen mellom statlige og ikke-statlige enheter i verden. Men slike studier er vanligvis i forbindelse med komplekse sosialpolitiske spørsmål som utenriks intervensjonisme og terrorisme.

 

Tyskland, offisielt Forbundsrepublikken Tyskland, er en føderal parlamentarisk republikk i Vest-Sentral-Europa. Landet består av 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

BA i Internasjonale relasjoner i Tyskland

Les mer Minimér
Other options within this field of study:
Andre studiemuligheter i Europa

1 Results in Internasjonale relasjoner, Tyskland

Other options within this field of study:
Rhine-Waal University of Applied Sciences

Internasjonale relasjoner blir diskutert, analysert og vurdert fra et politisk og sosio-økonomisk synspunkt i løpet av studiet. ... [+]

BA i International Relations

Internasjonale relasjoner blir diskutert, analysert og vurdert fra et politisk og sosio-økonomisk synspunkt i løpet av studiet. En logisk sekvens av Politikk, økonomi og jus, samt samfunnsfag og lære av gode metodiske ferdigheter gjør nyutdannede til å tenke internasjonalt og transnasjonalt, å analysere problemer på en sofistikert måte, til abstrakt og å integrere ervervet fagkunnskap og metodiske kunnskaper i beslektede felt. Så de enkelt kan sette seg med mange og komplekse fagområder og uavhengig utvikle strategier for å løse problemene. Videre studentene tilegne tilnærmet opprinnelig flytende beherskelse av engelsk herunder relevante tekniske termer under alle kurs siden det er et studium utelukkende undervist på engelsk.Flerfaglighet av studiet gir for det komplekse sammenhengen mellom aspekter Politikk, økonomi og samfunnsfag for internasjonale relasjoner i tider med globalisering. Dyp kunnskap om internasjonale relasjoner med lokale, regionale, internasjonale så vel som globalt fokus undervises med hensyn til dagens utvikling og utfordringer. ... [-]

Tyskland Kleve
October 2019
Campus
Les mer på norsk