Filter
Bachelor of arts (BA)
Botswana Studietype: Alle Pacing: Alle

Søk BAs i Journalistikk og massekommunikasjon i Botswana

En Bachelor of Arts (BA) er en grad belønnet til studenter som fullfører et universitet som vanligvis varer i fire år. Denne type grad kan være fokusert på realfag, liberal arts, eller en blanding av de to. 

Journalistikk refererer til å skrive om aktuelle hendelser for kringkasting nyheter på radio eller TV, eller trykte artikler for aviser og andre publikasjoner. Journalister bidra til å stimulere og engasjere publikum og bidra til å informere lesere og seere av verden rundt dem.

Botswana ligger i det sørlige Afrika og har gjort betydelige fremskritt i utviklingen av sitt system for høyere utdanning. Oppdagelsen av diamanter betydelig økte inntekter for nasjonen, og mye av disse inntektene har blitt kanalisert til bedre skoler og høyskoler.

BA i Journalistikk og massekommunikasjon i Botswana

Les mer Minimér

1 Resultater i Journalistikk og massekommunikasjon, Botswana

Andre valg innen dette fagområdet:
AFDA

Det første året i BA-graden handler i hovedsak om oppdagelse og inspirasjon. Studentene er utsatt for flere disipliner som tilbys i film-, fjernsyns- eller prestasjonssko ... [+]

Oversikt

FØRSTE ÅRET:

Det første året i BA-graden handler i hovedsak om oppdagelse og inspirasjon. Studentene er utsatt for flere disipliner som tilbys i film-, fjernsyns- eller prestasjonsskoler og bruker året til å identifisere og teste deres evner og sterke svakheter.

Det er ingen begrensninger på antall valgfag som elevene kan delta. Fagvalg og utfall styres av studentens personlige ambisjon, arbeidsmoral og entusiasme. Imidlertid kan visse timetables logistikk, valgkombinasjoner for valg og minimumskrav for vurdering begrense studentens valg.

Disse fagvalgene gjøres i kombinasjon med de fem komponentene for produksjonskurs og assistansprogrammet.

ANDRE ÅR:... [-]

Botswana Gaborone
February 2020
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk