Filter
Bachelor of arts (BA)
Frankrike Studietype: Alle Pacing: Alle

Sjekk ut BAs i Journalistikk og massekommunikasjon i Frankrike

En BA står for en Bachelor of Arts. Denne lavere grad kan tas i en rekke karriere fokuserer, og den består av liberal arts klasser samt spesialiserte kurs som forbereder studentene for en jobb.

Journalistikk refererer til å samle, organisere og presentere informasjon på en skriftlig eller kringkaste form. Journalister er forfattere og formidlere som stiller de viktige og noen ganger ubehagelig spørsmål for å hjelpe enkeltpersoner gjøre følelse av hendelsene utspiller seg rundt dem både lokalt og internasjonalt.

Frankrike et ypperlig system for høyere utdanning til ikke bare sine borgere, men også utlendinger. Landet 's dynamisk kultur tiltrekker seg utenlandske studenter og de som er interessert i å forfølge internasjonale kurs. Frankrike har en tradisjon for vitenskapelig og teknologisk innovasjon. Dette sikrer at forskere utnytte sin kreativitet.

BA i Journalistikk og massekommunikasjon i Frankrike

Les mer Minimér

1 Resultater i Journalistikk og massekommunikasjon, Frankrike

Andre valg innen dette fagområdet:
The American University of Paris

Teknologien har gjort avstanden nesten irrelevant, Internett en revolusjon. Raske forandringer nå feie samfunn: medie konvergerer, nye kulturelle områder og praksis dukke ... [+]

BA i Global Communications Teknologien har gjort avstanden nesten irrelevant, Internett en revolusjon. Raske forandringer nå feie samfunn: medie konvergerer, nye kulturelle områder og praksis dukker opp, troskonstruksjoner skifte. The Department of Global Communications tog globale borgere til å forstå og svare på disse fenomenene-og å spille en aktiv rolle. Studentene lærer å tenke kritisk og kreativt om moderne miljø og å mestre kommunikasjon i alle dens former. En tverrfaglig tilnærming i en global verden Fordi global kommunikasjon dreier seg om i verden, selve feltet sitter i krysset av mange: sosiologi, antropologi, politikk, litteratur. Hvordan massemedia påvirker samfunnet? Har skildringer av kjønn følger et mønster-og hvordan kan disse mønstrene endres? Hva er konsekvensene av menneske-maskin interaksjon? Hvordan film og det skrevne ord utforske forskjellige kulturer-og hva er meningen med meldingene de uttrykker? I et stadig skiftende, tverrkulturelt miljø, trekker vår tverrfaglige tilnærming på styrken av flere disipliner. Studentene blir utsatt for både teori og praksis, med en sterk forankring i feltets historiske røtter. Global kommunikasjon fungerer som inngangsporten til verden. Kraften i politisk kommunikasjon I tillegg til vår allerede tverrfaglig karakter, skapt Global Kommunikasjonsavdelingen et komparativt Politisk kommunikasjon mindre å tjene studenter som er interessert i en mer inngående behandling av det viktige overlapping. Power, politiske institusjoner, politikk, presse-det er rik terreng for leting. Ta kontakt Vi inviterer deg til å oppdage alle våre fagretninger og mindreårige, utforske vår mangfoldige kurstilbud, og møte våre dyktige lærere. Du vil finne mange inspirerende initiativer, inkludert vår sommer utvekslingsavtale med New York University... [-]

Frankrike Paris
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk