Filter
Bachelor of arts (BA)
Kenya Studietype: Alle Pacing: Alle

Sammenlign BAs i Journalistikk og massekommunikasjon i Kenya

Studenter som ønsker å videreutvikle sin utdanning og forberede seg på en karriere vil ofte forfølge en Bachelor of Arts (BA). Programmer kan bli funnet på skoler over hele verden og er vanligvis opptjent i rundt fire år.

Journalistikk er en tilfredsstillende karriere som kombinerer spenningen ved å dekke nyhetsartikkel med tilfredsstillelsen av en livsstil av offentlig tjeneste. Studieprogrammene er komponert for å gi nyutdannede opplært til å analysere og finne ut av kompliserte hendelser i vår tid samt øke journalistiske normer i alle medier.

Kenya, offisielt Republikken Kenya, er en suveren stat i Øst-Afrika. Hovedstaden og største by er Nairobi.

BA i Journalistikk og massekommunikasjon i Kenya

Les mer Minimér

1 Resultater i Journalistikk og massekommunikasjon, Kenya

Andre valg innen dette fagområdet:
Pan Africa Christian University

I dagens verden er effektiv kommunikasjon kritisk. Dette programmet tar sikte på å trene enkeltpersoner å kritisk pakke meldinger ved hjelp av passende kanaler for størst ... [+]

Bachelor of Arts I Kommunikasjon

INTRODUKSJON

I dagens verden er effektiv kommunikasjon kritisk. Dette programmet tar sikte på å trene enkeltpersoner å kritisk pakke meldinger ved hjelp av passende kanaler for størst mulig nytte for samfunnet.

Programmet demonstrerer hvordan kommunikasjon kan brukes i familie, industri og samfunn.

Studiet av kommunikasjon i ulike sammenhenger vil gi studentene den unike muligheten til å utvikle innsikt og forståelse av det teoretiske og empiriske grunnlaget for denne komplekse disiplinen.

Programmet gir studentene muligheter til å lære grunnleggende ferdigheter og praksis i bestemte faglige kommunikasjonskontekster fra et bibelsk perspektiv. Areal av spesialiseringer;... [-]

Kenya Nairobi
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk