Filter
Bachelor of arts (BA)
Malaysia Studietype: Alle Pacing: Alle

Søk BAs i Journalistikk og massekommunikasjon i Malaysia

En Bachelor of Arts (BA) er en grad som er gitt til studenter som fullfører en tre eller fire års program ved et universitet eller annen utdanningsinstitusjon. Det hedrer fokusert studie og spesialisert kunnskap om et emne.

Journalistikk er opptatt av å skrive og kommunisere historier og aktuelle hendelser og analysere tidligere hendelser for å hjelpe enkeltpersoner bedre forstå fortiden, nåtiden og potensiell fremtidig verden. Journalister arbeide for å samle fakta rundt en hendelse og deretter videresende denne informasjonen til sine lesere, seere og abonnenter.

Malaysia er et føderalt konstitusjonelt monarki i Sørøst-Asia. Den består av tretten stater og tre føderale territorier og har en total landmasse på 329 847 kvadratkilometer atskilt av Sørkinahavet i to like store regioner, Peninsular Malaysia og malaysiske Borneo.

BA i Journalistikk og massekommunikasjon i Malaysia

Les mer Minimér

2 Resultater i Journalistikk og massekommunikasjon, Malaysia

Sunway University

The BA (Hons) Digital Film Production undersøker de kreative og profesjonelle aspektene av filmproduksjon, inkludert kortfilm og dokumentar, scriptwriting, lyddesign, sku ... [+]

The BA (Hons) Digital Film Production undersøker de kreative og profesjonelle aspektene av filmproduksjon, inkludert kortfilm og dokumentar, scriptwriting, lyddesign, skuespiller, transmedia innholdsoppretting, etterproduksjon, entreprenørskap og praktik med de største og mest verdiskapende applikasjonene. .

Programmet tar sikte på å produsere allsidige kreative produsenter som er dyktige i audiovisuell produksjon og transmedia applikasjon på tvers av flere skjermer for å forbedre evne og kompetanse i Malaysias voksende kreative økonomi. Kompetansen som er oppnådd i dette programmet vil være relevant for et variert utvalg av konvensjonelle og nye karrieremuligheter innen og utenfor det nåværende medielandskapet som har blitt revolusjonert av digital teknologi.... [-]

Malaysia Shah Alam
January 2020
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Sunway University

Dette er et spennende og godt strukturert kommunikasjonsprogram med tre samtidige tverrfaglige spesialiseringer (Corporate Communication, Advertising Design, PR Project M ... [+]

Dette er et spennende og godt strukturert kommunikasjonsprogram med tre samtidige tverrfaglige spesialiseringer (Corporate Communication, Advertising Design, PR Project Management) designet for å produsere industriprodukter. Dette programmet gir et omfattende og velbalansert pensum for faglig utvikling.

Et solid fundament i kommunikasjonsprinsippene følges av spesialisering i enten Corporate Communication, Advertising Design eller PR Project Management. Din valgte spesialisering følges gjennom år 2 og 3. Du kan også velge å ta opp tverrfaglige valgfag for å utvide dine ferdigheter og kunnskaper og få industriell erfaring i praksisplasser.

inntak

Januar, mars

Varighet... [-]
Malaysia Shah Alam
January 2020
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk