Filter
Bachelor of arts (BA)
Mellom-Amerika og Karibia Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste BAs i Journalistikk og massekommunikasjon i Mellom-Amerika og Karibia 2019

En BA er en bachelor 's grad tilbys ved universiteter og institusjoner rundt om i verden for studenter som Meld deg på kurs og studie enkelte fag slik som de liberale kunst eller vitenskap. Tjene en BA tar tre eller fire år i de fleste tilfeller.

Journalistikk er opptatt av å skrive og kommunisere historier og aktuelle hendelser og analysere tidligere hendelser for å hjelpe enkeltpersoner bedre forstå fortiden, nåtiden og potensiell fremtidig verden. Journalister arbeide for å samle fakta rundt en hendelse og deretter videresende denne informasjonen til sine lesere, seere og abonnenter.

Det karibiske hav er et hav av Atlanterhavet ligger i tropene i den vestlige halvkule. Det er avgrenset av Mexico og Mellom-Amerika i vest og sørvest, i nord av den store Antillene, i øst av små Antillene, og i sør av Sør-Amerika.

BA i Journalistikk og massekommunikasjon i Mellom-Amerika og Karibia

Les mer Minimér

1 Resultater i Journalistikk og massekommunikasjon, Mellom-Amerika og Karibia

International University of the Caribbean

The Bachelor of Arts grad i medier og kommunikasjon Arts o ffered av International University of the Caribbean begynte i september 2007. Siden oppstarten har det fått øke ... [+]

Bachelor of Arts i medier og kommunikasjon (BA)

The Bachelor of Arts grad i medier og kommunikasjon Arts o ffered av International University of the Caribbean begynte i september 2007. Siden oppstarten har det fått økende trekkraft blant studenter interessert i karrierer i media og kommunikasjon. Programmet er en generell ett og er utformet for å forberede studentene for arbeid i den elektroniske samt trykte medier.

I tillegg er vi stolte av vår tilknytning til Media Technology Institute, en divisjon av kulturproduksjon og Training Centre (CPTC). På denne tiden, våre registrerte studentene er på MTI / CPTC minimum en kveld per uke for de praktiske delene av graden. Praktisk kurs inkluderer Introduksjon til Radio og TV Produksjon.... [-]

Jamaica Kingston
September 2019
Heltid studier
Deltid
4 år
Campus
Les mer på norsk