Filter
Bachelor of arts (BA)
New Zealand Studietype: Alle Pacing: Alle

Se BAs i Journalistikk og massekommunikasjon på New Zealand

En BA (Bachelor of Arts) er en populær lavere grad som gir utdanning er nødvendig for mange typer karrierer. En BA forbereder også studentene for avanserte stier med studier, for eksempel en mastergrad eller doktorgrad.

Journalistikk er en tilfredsstillende karriere som kombinerer spenningen ved å dekke nyhetsartikkel med tilfredsstillelsen av en livsstil av offentlig tjeneste. Studieprogrammene er komponert for å gi nyutdannede opplært til å analysere og finne ut av kompliserte hendelser i vår tid samt øke journalistiske normer i alle medier.

New Zealand er en øy land i den sørvestlige Stillehavet. Landet består geografisk to viktigste landmasser - at av Nord-og Sør-øyene - og en rekke mindre øyer. Utenlandske studenter må ha et studentvisum og en rimelig grad av penger å bruke for å gjennomføre et studium på et New Zealand basert pedagogisk institusjon. New Zealand utdanningsinstitusjoner vil informere de aktuelle utlendingsmyndighetene dersom en student opphører å delta på deres innrullert kurs, som da kan suspendere eller avbryte den student 's visum. Utdanningsinstitusjoner ofte også utveksle denne innmelding og frammøte data elektronisk med andre offentlige organer som er ansvarlige for å gi student assistanse.

BA i Journalistikk og massekommunikasjon på New Zealand

Les mer Minimér

1 Resultater i Journalistikk og massekommunikasjon, New Zealand

Andre valg innen dette fagområdet:
SAE Institute New Zealand

The Bachelor of Film Arts er en mulighet til å utdype din forståelse av film og tv-industrien, som omfatter utvikling av kreative ferdigheter og forskningsmetoder som er ... [+]

The Bachelor of Film Arts er en mulighet til å utdype din forståelse av film og tv-industrien, som omfatter utvikling av kreative ferdigheter og forskningsmetoder som er nødvendige i dagens svært konkurransepreget bransje miljø. Ved siden av å fremme dine tekniske ferdigheter, denne graden utvikler også forståelsen av relevante aspekter av forretningsdrift og juridiske forhold samt kommunikasjon og forskning ferdigheter.

Du vil møte høyt profilerte fagfolk på nært hold i små workshops og seminarer som kan gi deg et innblikk i sine perspektiver, og du vil få arbeidserfaring utenfor området i reelle filmstudioer.

The Bachelor of Film Arts er forskningsbasert, åpnet veien til de høyeste nivåene av akademisk utdannelse (master og PhD). SAE har en rekke veier i flere studier i New Zealand og utenlands.... [-]

New Zealand Auckland
March 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk